Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pakchoi díky za odpověď. Já jsem právě na home officu, protože když to šlo, tak mi to přišlo jako nejlepší varianta. A tím pádem mám i celkem čas na cvičení, ale zas to nechci přehánět. No dneska jedu na kontrolu do CARu, tak se tam na to zeptám. Taky se nejspíš dozvím, kdy bude OPU, ale jelikož jsem už 9.dc, tak asi někdy v týdnu. No hlavně doufám, že se tam něco vytvořilo, nafouklá jsem na to dost ![]()
A jak si na tom ty, už máš informace, jak po OPU, jestli se drží? ![]()
@xpetram Já jsem bohužel strašný stresař a musela jsem si během stimulace trochu zaměstnat hlavu, tak jsem v práci byla co to šlo 😀 Teď už taky pracuju jen z domu. Mám dneska volat do CAR odpoledne, kolik bylo zralých, kolik se zvládlo oplodnit a tak 🙂 Samozřejmě mám katastrofické scénáře a jsem nervní… Pak dej vědět, jak dnes na kontrole. Já chodím do FN Olomouc 😀
@Pakchoi @xpetram Já chodím do Europe IVF v Praze, ale jsem z Teplic, tak dojíždím. Dnes jsem měla kontrolní ultrazvuk, se stimulací jsem začala v úterý, takže dneska budu píchat sedmý den, to je stejně jako xpetram, že? Doktor říkal, že dávku mi zvyšovat nebude, že reaguju dobře, a že mám minimálně 20 folikulů. Jestli mi jich odeberou víc než 25, tak budu na transfer čekat další měsíc kvůli vysokému riziku hyperstimuláku
Ve čtvrtek mám ještě jeden ultrazvuk a v sobotu nebo v pondělí punkci.
@Pakchoi tak co, volala si? Co ses dozvěděla?
doufám, že samé dobré zprávy ![]()
Já mám z dnešní kontroly takový rozporuplný pocit. Jako říkala dr., že všechno fajn, ale mám to takové rozlítané. Vlevo mám asi 8 foliklů a jsou různě velké - 12,14,16… no a vpravo mám jen 4 a ty jsou 16,18… tak jsem teď dostala injekce na 3 dny, aby nepopraskaly, ale ty menší se ještě zvětšily a v pátek jdu na OPU. Snad budou mít co odebírat
kolikátý den si byla na opu? Mě to vychází na 13.
@mverca ahoj, tak to máme dost podobné, já mám dnes 9.den a jdu v pátek na OPU. Ale jak už jsem psala výše, mám to dost rozlítané, tak jsem z toho celkem nervózní. Ty je máš všechny tak nějak nastejno?
@xpetram Bohužel se dobré zprávy nekonaly. Ze 17 oocytů bylo 10 zralých. 8 se podařilo oplodnit ICSI. Jedno bylo hned po oplodnění špatné. 1 je šestibuňečné a 6 jedno/dvoubunečné, ale i tak to odpovídá. Bohužel ale mají všechny zvýšenou fragmentaci, takže to moc optimistický nevidím. Už jsem to prořvala. Vy budete určitě jen a jen OK 🙂 držím pěsti. Zítra mám ještě volat jak to vypadá, ale nedávám si naděje.
Ahoj, začal někdo dnes se stimulací jako já?
Mám Pergoveris 225 jednotek. A jak jste na tom vy co stimulujete? ![]()
@Pakchoi tak to mě moooc mrzí
ale ještě nevěš hlavu, třeba se z těch 6 ještě některé vzpamatují a budou z toho pořádní siláci
dej vědět zítra, jak to dopadlo ![]()
@Dobii ahoj, já jsem 9.den stimulace, v pátek mě čeká opu. Stimuluju celou dobu 225j Bemfoly. Je to tvé první ivf?
@xpetram ahoj
tak to držím pěsti ať to dobře dopadne
jojo je to první tak jsem ze všeho vyhukaná co bude 🙈 😀
@Dobii tak to vítej do klubu
taky jsem z toho dost vyhukaná. Snad se nám to všem tady zadaří napoprvé ![]()
@Pakchoi budu na tebe moc myslet, ať to dopadne co nejlépe je to jen možné. Mrzí mě to, ale snad můžeš ještě doufat. Ach jo ![]()
@xpetram Tak musíš pak napsat jak ti po OPU je. Budu na tebe myslet. Jestli mi to vyjde na sobotu, tak budeme skoro stejně
Mně neměřil všechny, ale na ultrazvuku vypadaly všechny podobně velké. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.