IVF zima 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
261
3.12.21 12:37

Ahoj holky, tak se hlásím po dnešním OPU. Nakonec z těch 12 foliklů bylo 8 vajíček… už mi taky řekli, že 7 je v dobré kvalitě a jedno je špatné, takže se oplodňovat bude 7 a spermiogram vyšel taky dobře. Zítra mi mají dát vědět, jak se to vyvíjí. Samotný zákrok byl vlastně vpohodě, po narkóze mi taky není špatně (čehož jsem se teda po zkušenostech bála), akorát mě celkem dost bolí podbřišek… ale to dr říkal, že by do 3 dnů mělo ustoupit. Tak teď zas jen čekat… u vás něco nového? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
3.12.21 15:07

@xpetram ja uz mam zitra transfer tak snad budou tyto vanoce stastne…nebo smutne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
3.12.21 16:29

@targa007 jee, tak dej zítra vědět pocity :) držím palce, ať se uchytí… to by byl ten nejkrásnější dáreček pod stromeček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
3.12.21 16:35

@xpetram no to by byl nejlepsi darek, ale je to muj druhy KET a 3.IVF tak jsrm uz vic pri zemi. Drzim palce i tobe mas peknou urodu vajicek. Ja mela opu 3× (bez narkozy) a az ted to posledni…me bolelo v podbrisku cca tyden musela jsem na neschopenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
3.12.21 16:42

@targa007 no tak už sis toho právě prožila dost, tak kdy jindy než teď na vánoce by to mělo vyjít ;) moc ti to přeju, to už musí být hodně únavné po tolika pokusech… tyjo ale bez narkózy? To nevím jestli bych dala. Jakože soudě podle toho, jak mě to teď bolí, tak bych u toho asi chcípla, to tě obdivuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
3.12.21 17:14

@xpetram jako kdybybych mela hodne vajicek tak to nedam. Ale vzdy mi odebirali tak max 7foliku. Horsi bez narkozy je revize delohy. Oproti tomu to posledni OPU byla vlastne lambada 🤣 az pak od dalsiho dne to zaclo bolet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
3.12.21 18:25

@targa007 teda, to tě fakt obdivuju 8o a ty nemůžeš do narkózy ze zdravotních důvodů, nebo nechceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
3.12.21 18:28

@xpetram nemuzu ze zdravotnich duvodu nechteji me na klinice uspat tak to jedu bez narkozy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
3.12.21 23:11

@xpetram To jsem ráda že to máš v pořádku za sebou. 7 je krásných, doufám, že budeš dostávat samé dobré zprávy. Já mám tedy OPU zítra, tak už to chci mít taky za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
4.12.21 05:12

@xpetram Sedm vajíček je krásný výsledek, super! :potlesk: Tak ať se jim hlavně dobře daří a pěkně se vyvíjí. Dej vědět jak to pokračuje. :kytka:

@targa007 Moc držím palce, ať máte krásný Vánoce! Jsi statečná, že to takhle postupuješ bez anestezie, revizi si vůbec nedovedu představit. 8o

My máme nakonec 4 mrazáčky, máme posláno na genetiku, tak zase další čekání na výsledky. Prý by mohly být už před Vánoci.

@mverca Moc držím palce na OPU, ať jsi spokojená s výsledkem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
4.12.21 05:20

@Maribelle Jsi moc hodná. Děkuju. :hug: Moc jsme nespala, za půl hodinky vyrážíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
4.12.21 07:19

@mverca moc držím palce, dej pak vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
4.12.21 11:26

@Maribelle tak jsem se dneska dozvěděla, že 3 jsou na tom dobře, 3 jsou zpožděné a jedno to nezvládlo… další zprávy dostanu až v pondělí… takže čekání pokračuje :zed: na ET jdu pak ve středu… tyjo to se na tu genetiku čeká tak dlouho? Tak přeju pevné nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
4.12.21 11:46

Ahoj holky, tak to mám za sebou. Nakonec 23 folikulů, z toho 13 zralých a 6 kterých by mohlo ještě dojít a 4 nepoužitelné. Tak uvidíme. Dokonce říkala paní doktorka, že to vypadá i tak dobře, že bychom mohli zkusit ET, když bude všechno v pořádku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
4.12.21 11:51

@mverca to mas super to budou tak 4 embrya minimalne si myslim… gratuluju. Ja uz odpocivam po KET 16.12. jdu na krev tak jsem zvedava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.