Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mverca tak jsem zvědavá, kdy půjdeš
dej taky vědět. Kdy jdeš ještě na kontrolu? Jsem zvědavá na tu narkózu při opu. Je sice kraťoučká, ale když si vzpomenu, jak mi bylo po poslední narkóze, tak se toho dost děsím ![]()
Holky vy co stimulujete pijete hodně a jite více bílkovin a popř. kolik za den?
mě to zajímá jestli to mám taky dodržovat jestli to k něčemu opravdu je dobré ![]()
@Dobii snažím se víc pít, protože to je celkově moje slabina. Bílkoviny nijak moc nepřidávám, jen si hlídám, abych nějaké každý den měla ![]()
@xpetram no moje právě taky a hodně velká já když se nehlídám tak někdy nevypiju ani 0,5l. Musím si na to dát pozor ![]()
@Dobii ahoj ja uz mam.po stimulaci taky jsme zacinala 225j pergoveris
@targa007 a můžu se zeptat bylo to úspěšné? Někde jsem tady četla, že po tom Pergoverisu bylo málo folikulů
@Dobii odebrali mi 7 oocytu z toho 5 zralych ty oplodnily a mame ted zamrazenych 3 embrya. Predtim mi odebrali 4 chytly se vsechny a zustalon1 embryo a to jsem.po transferu potratila. Ted cekam na transfer prvniho z tech 3.
Ahoj, plynule přecházím z ivf podzim 2021 do ivf zina 2021. První ivf na podzim nám vůbec nevyšlo, ze 4 oocytů se správně oplodnily jen dva a vyvijelo se jen jedno embryo, které se zavedlo dvoudenní. Nic z toho nebylo. Teď jsem byla v sobotu na punkci, 11 oocytů z toho 10 zralých, 10 se oplodnilo ICSI, budeme posílat na genetiku, takže čekám do pátku na zprávu kolik jich došlo do blasty a kolik odebrali na PGT. Když to klapne, tak KET nejdřív v lednu.
@Maribelle ahoj, tak to mě mrzí, že to poprvé nedopadlo. Moc držím palce, ať se v pátek dozvíš nějaké krásné číslo
dej nám vědět ![]()
Ahojky, můžu poprosit o info-za jak dlouho vám pojišťovna vyřídila žádost na ivf?
Moje klinika podává dnes. (Ale nedělám si iluze, že by se to stihlo kladne vyřídit do 22.12.,kdy je moje klinika naposledy.)
Diky
@Elefteriadu mám jen jednu zkušenost a ta byla rychlá. Za 14dní cca ![]()
@Elefteriadu u mě taky cca 2 týdny, ale říkali, že to může být až 4 týdny, ale zatím jsem slyšela skoro od všech, že to měli za 2 týdny, tak to stihneš ![]()
@xpetram @mverca děkuji moc za příjemné informace
! To jsem ani nečekala
. A jak je to dlouho, co se vám pojišťovny vyjadřovaly?
@Elefteriadu já měla úplně první návštěvu 26.10., další pak 18.11., to už bylo vše schválené a odvezla jsem si rovnou i injekce na stimulaci a 23.11. jsem začala stimulovat a teď v sobotu nebo v pondělí jdu na punkci. Takže v podstatě za měsíc od první návštěvy vše hotovo k odběru.
@Elefteriadu měla jsem to hodně podobně jako @mverca … přesné termíny teda v hlavě nemám, ale zhruba za poslední měsíc se to všechno semlelo a v pátek už jdu na opu
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.