Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nazdárek
Mě taky bolelo břicho po OPU a to dost dlouho!Musíš vydržet.Test jsem si dělala 7 den..nevydržela jsem dýl
a byla tam už druhá čárka
to ty dvojčata
a pak jen sílila!Na ty embryjka se tě zeptají těsně před ET..zavolá si tě embryoložka k sobě a tam si s tebou popovídá.Byla hrozně milá
A neni potřeba svolení partnera..ptala jsem se,jestli musí být přítomný..můj nakonec volno dostal,tak tam jel.Ale když pojedeš sama,tak myslim v pohodě!!!!Moc se těšim,budu testovat s tebou
Ty ještě nemáš žádné děťátko???
Hermo, nemam zadne, je mi 29 a moc po nem touzim
… uz nastal ten cas … moc diky za info, takze po 7 dnech … no to budou nervy
… ses ten nadherny priklad, ze to muze vyjit i na prvni pokus … i kdyz statistiky jsou takovy slabsi
taky mám 29
Já jsem na to ani potom nemyslela,pže jsem si pořád říkala,že na poprvé málo komu se to podaří..ale nervy to jsou
ale strašně to uteče.Zamrazit jsme si nechali 4 embrya..pro jistotu.Ještě tam jsou někde u ledu
A řeknu ti,že 2 embryjka jsou tak trochu větší šance..ta má kamoška si poprvé nechala dát jedno a nic
pak toho strašně litovala.
No taky tomu moc nedavam sanci … 3 ze 4 na prvni pokus neotehotni … naplanovala jsem si lek (pokud to nevyjde), zajedeme si na hory a pak do nejakych termalu
… kdy mas termin?
To vyjde!!!!!Musí!!!Nakonec taky dvojčátka
Budu s tebou čekat na výsledek.Dvojčata se rodí prej nejpozděj ve 38tt,takže konec února.Už su zbalená do porodnice.A já jsem neležela..dělala jsem normálně to co vždycky..akorád do práce jsem nechodila,ta chodíš???
Nechodim, pred 4 mesici jsem o praci prisla, nastesti s tucnym 5mesicnim odstupnym, takze se ten zameruji na tehotenstvi … no ja jsem jiz jednou potratila, tak si rikam, ze radeji budu opravdu hodne odpocivat … otehotnela jsem v dubnu minuleho roku - normalne - a v 3-4 tydnu potratila … no abych pravdu rekla, potratu se bojim nejvic, dost me to zasahlo
… takze konec unora
, to je nadhera … ![]()
Tak když už to jednou vyšlo samo,tak to se s pomocí povede
Aspoň jsi doma..já taky nechodila do práce.Byla jsem v klidu doma,ale říkám:nějak jsem si pořád hledala nějakou zábavu a někam chodila,abych na to neměla čas myslet
První,myslím 2 dny jsem odpočívala:mě celkem bolelo to břicho.Tak jak zítra příjdeš domů,tak hned do postele
A pak až ti bude líp,hned mi musíš napsat,jak se cítíš
Brala bys dvojčátka??? ![]()
Hermo, moc bych si dvojcatka prala …
… partnerovi je 50, takze toho casu moc nemame … a ja bych chtela kupu deti ![]()
Hermo, zitra mame jit na navstevu …
… asi tam zajdu na chvilku a pak pujdu lehnout, nebo tam nemam vubec chodit?
Šla jsem hned do hajan.A stejně,oni tě nechají po ET cca půl hodiny ležet,potom ti řeknou,abys tento den odpočívala.Ale zase jak se budeš cítit..já osobně bych určitě ležela.
Byla bych opatrná,už i po tom,že jsi jednou potrtila.Ale je to na tobě!!!
Sestra mě sama řekla,myslim 3 dny klidový režim,jestli si dobře vzpomínám ![]()
a jak ti bude líp,tak mě musíš napsat,jak to vše probíhalo..jestli a kolik jste si nechali embryek zamrazit atd..atd.. a pak už budem jen čekat na test,až ukáže 2 čárky ![]()
Hermo, jsem moc rada, ze jsi tu se mnou
… napisu hned, jak dorazim … ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Pekny den Hermo, vcera se mi uz nepodarilo pripojit, nejak se to kousalo … necham si zavest 2 … dnes me boli dost brisko, asi jeste dozniva ten uterni zakrok, nevim, jestli je to uplne normalni … odkdy sis delala test? … opravdu jsi vydrzela tech 14 dnu? … jeste jeden dotaz
, neptali se me, kolik chci zavest embryek, takze jim to reknu zitra, ale pojedu tam sama, je potreba svoleni i partnera?