IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
217
2.4.25 10:11

@Sanus699 Je táaam :palec: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
2.4.25 10:38

@Detatkocislodve děkuju 🥹 teď aby sílily jako tobě, máš krásné čárky, kolikátý den jsi po transferu? ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
2.4.25 10:40
@Sanus699 píše: Více

Nádherné. :srdce:
Držím palce ať sílí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
2.4.25 10:41
@Sanus699 píše: Více

To je ale už pořádný duch! :) Držím palce ať sílí, těším se na dobré zprávy následující dny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
2.4.25 10:41

@Sanus699 Dnes přesně 14 dní po transferu.

A ty? :srdce:
Vypadá to nadějně :kytka: :kytka
To už nevypadá jako duch, ale jako pozitivní :andel: :kytka: :kytka:

Příspěvek upraven 02.04.25 v 10:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
2.4.25 10:42

@Detatkocislodve testy krásně sílí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
2.4.25 10:43

@Hopinka.8 Gratuluji :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
2.4.25 10:52

@Jane486 Děkuji,poprvé v životě vidím // :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
2.4.25 10:57

@Detatkocislodve Děkuji :hug: No uvidíme, dneska jsem nějaká nervózní z dnešního testu a pocitů a tak. Ty máš nádherné už dálnice, moc gratuluji a moc Ti to přeji :hug: Takže to máš teď kontrolu už i z krve na klinice ne? :) Jinak na prsa nebo nějaké příznaky prď, to je tak strašně individuální a měnící se… Ale naprosto chápu, že to kontroluješ a jsi z toho nervózní. Taky každé ráno kontroluji, jestli mě ještě bolí prsa, nejdřív to bylo jen po bocích asi z progesteronu, od včera bolí celá. Ale na tohle se upínat nemá význam, to bývá od-do často, co jsem slyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
2.4.25 10:58

@KokoNic Já teď teda koukám a po limitu tam něco je i u mě. Ale uvidíme další dny. Držím nám palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
2.4.25 11:00

@NikiK22 Joo, taky tam vidím jakousi čárku. Uvidíš zítra ❤️ nesmíme se nechat vystrašit všemi tady co mají hezké čárky tak brzy❤️ 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
2.4.25 11:01

Holky jsem ráda, že jste mě vzaly k sobě do skupinky, moc doufám, že všichni se teď konečně dočkáme a budeme mít vánoční miminka 🥹 🥹 🙏 🙏 ❤️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
2.4.25 11:05

@NikiK22 NikiK a nemáš to test s citlivostí 25? Já jen, že na 10kovém by jsi měla pak určitě silnější čárku :kytka: a vidííím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
2.4.25 11:19

@Hopinka.8 Je to 10ka. A tyhle clearblue testy jsem jednou měla pozitivní 14. den a nic z toho nebylo, tak jsem taková opatrná s tou nadějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
2.4.25 12:52

@Hopinka.8 Proč jsi nervózní? Na fotce vypadá testík úplně bezvadně. Nebo se něco stalo? :hug:

Prosím tě, ve mě to celé křečovatí, že už bych to nejradši vykřičela do světa, zavolala výsledky do CARu, ale nemůžu.
Podle lékaře mám testovat až příští středu :oops: Takže nemůžu jít ani na kontrolu ani na krev. Ještě týden napínání.

Myslíš, že už bude něco vidět na UTZ, když budu třetí týden od KET 5 denní blasto? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.