Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Detatkocislodve děkuju 🥹 teď aby sílily jako tobě, máš krásné čárky, kolikátý den jsi po transferu? ❤️
@Sanus699 píše: Více
To je ale už pořádný duch!
Držím palce ať sílí, těším se na dobré zprávy následující dny ![]()
@Sanus699 Dnes přesně 14 dní po transferu.
A ty? ![]()
Vypadá to nadějně
:kytka
To už nevypadá jako duch, ale jako pozitivní
![]()
Příspěvek upraven 02.04.25 v 10:42
@Detatkocislodve Děkuji
No uvidíme, dneska jsem nějaká nervózní z dnešního testu a pocitů a tak. Ty máš nádherné už dálnice, moc gratuluji a moc Ti to přeji
Takže to máš teď kontrolu už i z krve na klinice ne?
Jinak na prsa nebo nějaké příznaky prď, to je tak strašně individuální a měnící se… Ale naprosto chápu, že to kontroluješ a jsi z toho nervózní. Taky každé ráno kontroluji, jestli mě ještě bolí prsa, nejdřív to bylo jen po bocích asi z progesteronu, od včera bolí celá. Ale na tohle se upínat nemá význam, to bývá od-do často, co jsem slyšela.
@KokoNic Já teď teda koukám a po limitu tam něco je i u mě. Ale uvidíme další dny. Držím nám palce ![]()
@NikiK22 Joo, taky tam vidím jakousi čárku. Uvidíš zítra ❤️ nesmíme se nechat vystrašit všemi tady co mají hezké čárky tak brzy❤️ 😆
Holky jsem ráda, že jste mě vzaly k sobě do skupinky, moc doufám, že všichni se teď konečně dočkáme a budeme mít vánoční miminka 🥹 🥹 🙏 🙏 ❤️ ❤️
@NikiK22 NikiK a nemáš to test s citlivostí 25? Já jen, že na 10kovém by jsi měla pak určitě silnější čárku
a vidííím ![]()
@Hopinka.8 Je to 10ka. A tyhle clearblue testy jsem jednou měla pozitivní 14. den a nic z toho nebylo, tak jsem taková opatrná s tou nadějí.
@Hopinka.8 Proč jsi nervózní? Na fotce vypadá testík úplně bezvadně. Nebo se něco stalo? ![]()
Prosím tě, ve mě to celé křečovatí, že už bych to nejradši vykřičela do světa, zavolala výsledky do CARu, ale nemůžu.
Podle lékaře mám testovat až příští středu
Takže nemůžu jít ani na kontrolu ani na krev. Ještě týden napínání.
Myslíš, že už bude něco vidět na UTZ, když budu třetí týden od KET 5 denní blasto? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.