Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sanus699 ahojky, zkusela jsi i dnes ráno? Tady asi něco malého je. Ale dneska by to mohlo být vidět trochu víc ☺️
@Sanus699 Ahoj
Hrozně to snižuje kvalitu fotek tady a je mazlý, ale myslím, že něco bych vykoukala. Držím moc palce!
Zkoušela jsi dnes ráno?
@claudia_v to je teda na prd, že to takhle nevychytaji. To jsem myslela, že už fakt mají zkušenosti všude a umi to opravdu načasovat.
Ahoj holky, zase já. ![]()
Přestala vás z ničeho nic bolet prsa?
Ještě před dvěma dny mě bolela po stranách. Přisuzovala jsem to lékům ( Utrogestan ) a dneska ráno jsem si uvědomila, že už mě od večera nebolí. Tak jsem si pro jistotu udělala ještě test, jestli neslábne.
Díky za postřehy ![]()
@Detatkocislodve může být, me třeba v těhotenství prsa nebolely vubec, takze klid
☺️
Ano dneska jsem zkoušela holky
nemůžu tomu uvěřit, po 3 letech snažení poprvé vidím ducha
mam šílený strach a radost zároveň ![]()
@Sanus699
krásný a potichu, ale moc gratuluji
je to zdolaná meta. Já byla těhotná naposledy také před třemi lety, neúspěšně, takže po té době, je to wau. Kolikátý den jsi dnes po transferu (trošku se mi to všechno plete, než se lépe zorientuji
)?
@Hopinka.8 jo taky jsem si to myslela..ale snad to bude dobré 🙂
@Hopinka.8 dneska jsem 6. den po KET 🍀 a co tvůj test, doufám, že sílí ![]()
@Sanus699 Tak to je parádní 🍀 Já testovala, ale večer jsem moc pila, že jsem to v noci nemohla vydržet skoro a text takový, že jedna půlka hodně barviva, druhá méně, tak je takový všelijaký. Po zaschnutí je téměř stejný jako včera.. Zkusím to vydržet do pátku už.
@NikiK22
oficiální testování je 12 - 14 dní po KET, určitě ví proč. Počítat se vším je lepší vždy, ale je to těžké. Třeba se může ještě vyloupnout.
@NikiK22 jojo testovala a dneska mám slaboulinkou čárku, ještě slabší než @Hopinka.8 včera 6. den a to jsem dneska 8. den po😅 takže moc moc držím pěstičky aby se ještě vyloupla✊️✊️
@Jane486
Mě právě ještě před dvěma dny bolely a najednou přestaly. ![]()
Ale drobek se dle všeho drží. ( Horní z pondělí, spodní dnes ).
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.