Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@claudia_v A to vadilo, že je to o víkendu? Tím by se to snad nemělo řídit ne? ![]()
@Detatkocislodve píše: Více
To je zajímavé. Přitom stačilo aby gyn udělal ultrazvuk po ovulaci, ne?
A ty jsi měla před tím KET bez estrogenu? Nebo jsi nikdy na transferu nebyla a toto byl první? Určitě jsi to asi psala, ale přidala jsem se až o víkendu a asi bych se v celém vláknu ztratila ![]()
@Hopinka.8 Tak to je bomba. Závidím a přeju! Kéž bych se dočkala i já. Ale spíš mě tak pobolívá břicho jako před ms.. ![]()
@claudia_v To mě mrzí, taky jsem čekala několik cyklů a bylo to nekonečné
prvně pár cyklů kvůli ohss a pak jeden cyklus taky špatné načasování ovulace - progesteron už jsem měla příliš vysoký. Ale zase je to načasování fakt důležité a aspoň nepřijdeš zbytečně o nějaké embryo. Kolik jich máte?
@ol030124 @Ivet618 Holky moc vám děkuji, věřím, že nám všem to dopadne dobře
![]()
@NikiK22 Děkuji moc, ještě zítra zkusím a pak bych chtěla obden. Věřím, že se dočkáš, že na Tebe ještě vykoukne
Bolesti jako před MS jsou také normální i když se zadaří. Neztrácej víru
Zítra nám sem dáš svou čárku.
@ol030124
Ty vado, já chodila na gyndu, že se snažíme o miminko asi jenom půl roku, pak mě hned poslal na IVF a tam mi tohle nehlídali.
Ale právě ani po tom prvním ET jsem neměla Estrofem.
V pohodě.
Jak to vypadá u tebe? Už jsi byla na kontrole? ![]()
Holky, já dnes 5. den po KET, snad mi bude sílit jako @Hopinka.8 ![]()
Ráno tam nic nebylo a teď navečer tohle, vidíte něco? Děkuju za váš názor 🙏 ❤️
@Detatkocislodve píše: Více
Oni ti při ET neudělali v CARu ani UTZ, aby viděli jaká je sliznice?
To jsem ještě neslyšela. Já měla ET 2× a vždy od OPU Amelgen a tuším, že i Estrofem, pak pátý den kontrola a pokud byla sliznice dostatečně vysoká tak ET.
Kam chodíš do CARu?
Kontrola zítra.
@Hopinka.8 no, ale paní doktorka to zjistila, až v pondělí, že to naplánovala blbě a musela jsem čekat další cyklus
@ol030124
Jestli mi koukli tehdy na sliznici, tak určitě nic neřekli ( je to asi čtyři roky ) a nic nedali.
Letos od 26.2.nasadili Estrofem, který beru do teď.
Že mi kolikrát nic neřeknou je normální a mě už to ani nevadí. Když se chci na něco zeptat, tak se zeptám, ale bohužel téma sliznice mě nikdy nenapadlo, hlavně jsem nevěděla, že i toto může být problém. Zas taková znalkyně IVF nejsem. ![]()
Dej vědět, jak jsi dopadla ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.