IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
235
28.3.25 13:13

@NikiK22 nápodobně 🙈 Ležím druhý den po transferu a je to úplně šílený opruz. Řekla jsem si, že dva, tři dny budu spíš ležet a je to hrozné prostě :lol: Zajdu si aspoň na malou procházku. Jinak pracuju z postele, tak to mi hlavu zaměstnává. Ale pěkně jsem se zapotila včera v tím pelechu jaksi, až se je je nastěhoval vlk (jsem na to náchylná) :lol: takže nedokážu myslet na nic jiného, než na toho otravného vlka :mrgreen: A teda doufám, že jsem se nepřehřála. Mě bylo vedro včera pořád, i s vyplym topením a peřinou pryč, otevřeným oknem, pořád jsem se potoka. Asi ty hormony co beru. Dodržuješ taky nějaký klidový režim první dny? Mě teda nic neříkali, já tak sama od sebe pro lepší pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
28.3.25 13:50

@Elsa88 koncim 33tt takze se pomalu blizim do finise a jo, porad mam strach aby se neco napokazilo i kdyz od doby co se hybe tak je clovek klidnejsi vic, pak zase zacnes nervacit kdyz se najednou nehybe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
28.3.25 13:52

@Hopinka.8 Jo taky tak polehávám a pracuju z gauče a každý den se jdu aspoň projít. Včera mě chytl rapl a vyčistila jsem celou ledničku, abych měla aspoň pocit, že jsem k něčemu. Jsem na sebe zvědavá, jak dlouho vydržím netestovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
28.3.25 14:30

@NikiK22 🙋🏻 Týden a dva dny po trans.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
28.3.25 14:32

@NikiK22
Děkuju. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
28.3.25 17:51

@NikiK22 Joo, to čekání ne nejhorší😅 Už se připravují na nejhorší 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
28.3.25 18:23

@NikiK22 já zatím na procházce nebyla, ale zítra už rozhodně jdu. Netřeba to přehánět, je to spíš pro nás dobrý pocit… Je to hrozně zvláštní pocit pořád nadtím přemýšlet a nevědět co se tam děje, neděje. Všechny si moc přejeme totéž :srdce: Kéž by nám to všem vyšlo 🙏 🍀 @KokoNic Taky nahoru dolů přesvědčení?

Kdy teda plánujete holky testovat? 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
28.3.25 18:57

@Hopinka.8 Já jsem chtěla fakt vydržet co nejdýl, ale už teď vím, že to asi neklapne :D Ale v úterý to bude teprve 14 dnů od ovitrelle, takže dřív to stejně smysl nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
28.3.25 19:55

@NikiK22 jo tak. To já neměla tu věc co dělá HCG, takže mě to nelimituje. Moje hrdinství od začátku směřovalo, že udělám test týden po transferu… No, nevím nevím, zda to dám :think: Myslím, že to je prostě klasika. Že to tak má snad každá až na vyjímky. No jsem na nás zvědavá 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
29.3.25 07:56

@Hopinka.8 Jojo, nahoru dolu. 😅
S tím testem nevím kdy budu dělat, až mě to popadne 😆 Chci vydržet co nejdéle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
29.3.25 11:15

Ahoj holky, tak já dneska od středy (26.3. ),kontrolní.
Nemůžu ho porovnat s těmi nahoře, protože nad ním je dělaný odpoledne.
Další bude až ve středu a to budu druhý týden od Ket (trans byl 19.3. 5 denní blasto )
Pak v sobotu a poslední třetí týden od Ket a to už budu volat Dr, tak doufám, že se udrží, bude silnější a jistější a třeba bych už něco viděla na UTZ? :srdce:

Těším se a zároveň mám hrozné obavy, aby nešlo i biochemické, aby bylo všechno v pořádku apod.
Už mám doma jednoho syna přirozeně a s ním jsem neřešila ani to, jestli zvedám břemena apod, protože by mě nenapadlo to řešit. Ale teď je to jiné, takové KŘEHKÉ.
Měla jste to některá taky tak?

Mějte krásný a pozitivní den :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
30.3.25 08:12

@Detatkocislodve
Ahoj, byla jsem na KET stejne jako ty, testovala jsem az dnes… asi jsem se tentokrat bala vic nez jindy, priznaky zadne a dnes takto …
Byl to sedmy transfer.
Vsem moc drzim palecky. A vydrzte, holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
30.3.25 09:11

@ol030124 krása, gratuluji :potlesk: Obdivuji, že jsi zvládla tolik transferů a moc si zasloužíš už šťastný konec, či vlastně začátek ☺️ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
30.3.25 09:17

@ol030124 Ahoj, to už je nádherná dálnice 😍 Nemáš tam dva? :palec: Já se právě u sebe bojím, aby nešlo o biochemické.

Tak se vám konečně povedlo 🙏
Může se tě zeptat, kam jste chodili co CARu?
A kdy jdeš na kontrolu, když už máš tak krásné čárky? :srdce:
Blahopřeji! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
30.3.25 09:41
@Detatkocislodve píše: Více

No dávali mi jedno, tak snad tam dvě nebudou :D Ale upřímně, taky mě ta síla překvapila. Znala jsem ji tady max z fotek a nevěřila, že i mě to někdy potká :)
Dřív maximálně duch :dance: Víc než rok jsem honila duchy a nebo nic.
Biochemické jsme měla, duch a pak už nic. Krev už byla taky nízká.
Každé tělo je jiné, tak to ještě nezahazuj a věř tomu. Stále je u tebe vidět progres.
Chodím do Olomouce, kontrolu mám 14 dnů po KET, krev a UTZ a uvidím jak to bude dál.

@Hopinka.8 Moc děkuji.
Všem vám chci hlavně dodat naději, ikdyž zdaleka nejsem na konci. Pro mě je už i toto velká výhra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.