IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.3.25 11:54
@Berunkas píše: Více

A předpokládám, že asi nebyla nebyla největší😂Ale hlavně, jestli je vše v pořádku👍

• Citovat
  • Upravit
760
26.3.25 11:58

Anonymni: kupodivu se nikdo nesklebil ani nevrcel, doktor se i usmival…no koukala jsem taky😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
26.3.25 12:04

@Ivet618
Když vydržet další dva dny budou právě o stresu.

Dneska jsem týden, KET pětidenní blasto.

Menstruace dva dny zpoždění.

Ale děkuji za podporu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.25 12:06
@Berunkas píše: Více

I když já musím říct, že mám podobnou zkušenost z mého prvního těhotenství…Taky byli všichni ok, a to byla sobota asi deset večer😉

• Citovat
  • Upravit
94
26.3.25 12:14

@Detatkocislodve Já tě chápu, měla jsem to úplně stejně :hug: ale z vlastí zkušenosti vím, že to nepomáhá. Maximálně si dělej jeden test denně vždy ve stejný čas a dávej je pod sebe pro srovnání, musí to ale být vždy stejná značka. Doporučuje se však opravdu ob den, aby bylo na testu vidět, že HCG stoupá. Já právě testovala chvíli každý den, pak jsem měla pocit, že to neroste a byla jsem kvůli tomu zbytečně hrozně vystresovaná :( Je spousta holek, co se jim to na testu ukázalo až třeba 9. nebo 10. den, protože to embryjku déle trvalo. Dej tomu naději a pokus se co nejvíce uklidnit, držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
26.3.25 12:31

@Ivet618 Domluvili jsme se s manželem, že uděláme ještě jeden třeba k večeru po nečůrání a pak až třeba až v sobotu.
Bojím se, aby ty Mamatest nedělaly falešné duchy, ale na to se uklidňuju, že by mi přece na tom prvním nevyjela čárka hned, jak se „napil“ moči?
:zed:
Tohle testování bude spíš o tom, jestli se první čárka nezmění na nic, ať můžu co nejdřív vysadit hormony.

Děkuji za podporu, doufám, že tobě to vyšlo? :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
26.3.25 12:55

@Detatkocislodve Dej tomu šanci :) do oficiálního testování máš ještě čas a do té doby hormony určitě nevysazuj. Mě to konečně vyšlo, teď jsem 8+1 a prcek se zatím drží jak má, ale jsou to pořád stresy ohledně čekání na další kontrolu a jestli se vyvíjí, jak má. Snad už se mnou vydrží do konce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
26.3.25 13:03

@Ivet618
Do oficiální dle ordinace lékaře ještě dva týdny.
:zed:

Moc ti držím palce, ať jde vše tak, jak si přeješ :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
26.3.25 13:09

@Detatkocislodve Co zkusit zavolat do centra, že by ti vzali krev ať víš na čem si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
26.3.25 13:22

@Levandule_H Obávám se, že to by se nemuselo setkat s pochopením, když testovat mám až za dva týdny a náš pán doktor občas bývá morous 👀

Situace fakt. Že jsem se testovala :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.25 13:25

@Detatkocislodve toho jsem se taky bála, a vlastně pořád bojím, zda se mi že sílí, protože na tom prvním nevidím nic a na tom druhém mamatestu už jo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.25 13:26

@Detatkocislodve já testovala od 4 dne po et :mrgreen: a měla jsem až 21.3 a už 4den po jsem měla dušíka, ale většina to tak nemá a ukazují se dýl

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.25 13:30

@Ivet618 jak já ti rozumím…nám to trvalo 8 let :zed: všichni, kteří se snažili „snámi“ už dávno mají pětileté děti :roll:

• Citovat
  • Upravit
306
26.3.25 13:34

@Detatkocislodve na hcg z krve si můžeš zajít i jako samoplátce někam do laborky kdyžtak, ale ještě to vydrž, soucítím, já na tom budu příští týden podobně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
26.3.25 14:00

Ahojky, tak já byla před chvílí na KET. Embryo po genetice 4AB. To B mě teda znervózňuje, četla jsem, že to šance snižuje, ale AA nemáme. Jinak to fakt nebolelo, viděla jsem to na monitoru, fotku nemám. Ležet jsem nemusela, hned ne poslali domů a hned jsem mohla čůrat. Prý se nemusím bát, že ten už se nehne ☺️ Dala jsem pro klid duše embryoglue, i kdyby to mělo být jen placebo. Tak už ležím aspoň doma. A kontrola za 13 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.