IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
215
24.3.25 10:35

Ahoj holky, jsem tu nová, ale pročítala jsem vaše příspěvky a rozhodla se, že taky zkusím testnout.
19.3. jsem byla na KET 5 denní blasto a dneska už jsem se naštvala, že si nemyslím, že to vyjde, tak nač čekat další dva týdny. Výsledek viz foto.
Mám obavy, jestli to vidím jenom já?
Budu ráda za každou podporou, musíme si pomáhat, protože jsme v tom spolu 🙏
P. S. Už jsem jednou byla na ET, testovala asi po 14 dnech a měla pozitivní testy právě tak málo, ale sílily, ale pak jsem začala krvácet a lékař mi suše oznámil, že jsem těhotná být nemohla, protože nemám žádný hcG. :pocitac:
Tak jak si vysvětlit asi 8 pozitivních testů plus jeden Digi ClerBlue 1-2 ukazoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
24.3.25 10:37
@NikiK22 píše: Více

Volala jsem doktorka, vzala to sestřička, požadavek prý dá doktorce, ale nejspíš dostanu vycházky 3 hodiny dopoledne a 3 hodiny odpoledne. Nikdy mi neschopenku nikdo takto blbě nekouskoval :lol: prý mi ještě zavolají jestli to bylo schválené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
24.3.25 11:22

@Detatkocislodve Jako je tam, ale to ještě strašně brzy, může to být ovitrelle. Počkala bych aspoň 10 dnů po KET. Vím, že je to hrozný, taky to nikdy nevydržím, ale nemá smysl takhle brzo z toho dělat závěry.

Taky jsem jednou měla jasně pozitivních několik testů 15. den, jela jsem na krev a HCG 15 :/. To je nejhorší, když to fakt už vypadá nadějně a pak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
24.3.25 11:26

@NikiK22

Ovitrelle jsem neměla, ale beru 3× Estrofem a 3×2 Utrogestan.
Zkusím další test teda asi až o víkendu.

To je právě nejhorší, že člověk má víc obav, než radosti po předchozích zkušenostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
24.3.25 11:39

@Detatkocislodve Tak jestli jsi neměla ovitrelle ani jinou injekci, tak to vypadá nadějně. Moc držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
24.3.25 11:54

@NikiK22
Musela bych kouknout do lék zpráv, které injekce jsem měla (jestli můžou ovlivňovat TT),ale to už je asi i tak dost dlouho, když na OPU jsem byla 14.2,ne?
A od 26.2. beru ten Estrofem a od 15.3.Utrogestan
Promiň, asi se ptám jak pitomá…🤐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
24.3.25 12:03

@Detatkocislodve To joo, to já myslela v posledních 14 dnech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
24.3.25 12:11

@NikiK22
Nene, museli jsme mít KET kvůli genetice, čekali jsme 5 týdnů, takže myslíš, že to může být malá naděje? 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
24.3.25 12:23

@Detatkocislodve Naděje určitě je. Udělej zas za pár dní test a snad bude silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
24.3.25 14:46

@Detatkocislodve je to 5 dnů, opravdu ještě naděje je :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
24.3.25 14:47

Holky co jste ve skupině IVF bojovnice, jde se vám do ní dostat? Me ji to nechce zobrazit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
24.3.25 14:49

@Jane486 Normálně mi to fungovalo, ale teď jsem to zkusila a nejde to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
24.3.25 15:00

@Jambula Jj stimulaci jsem též dodržovala maximálně, injekce byly protivné, některé i bolely, tak to jsem ráda, že zatím nic takového není a snad nebude potřeba. Já teda ještě k tomu zavádění progesteronu mažu gel s estradiolem (nevím proč mi automaticky dali řízený cyklus a ne nativní, když s cyklem problem žádný nemám, možná kvůli endometrioze), tak to mazání je taky protivný, nesmíš pak hodinu na nikoho sáhnout, nikdo na tebe, čekat, než se můžeš obléct… Teda tak to Tě ale opravdu obdivuju aplikovat injekce v práci nebo ve vlaku 8o :lol: To jsi borka 💪… Jeee tak držím palce ať screening dopadne na jedničku, určitě jo. A už víte co to bude? Naznačoval doktor? Vím, že se to asi lépe pozná až u toho screeningu že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
24.3.25 15:05
@NikiK22 píše: Více

Chřipku u přítele bych řešila. Určitě ne zrušením KET, jak píšeš - léky. Ale pokud máš možnost vylifrovat ho nebo sebe někam jinam na dny, než se on uzdraví, tak bych to okamžitě udělala. Já jsem tady na to také opatrná. Já tu možnost lifrování mám, takže by to byla rychlá akce. Sice je hezké tyto dny prožívat spolu, ale tady hold je lepší dát „romantiku“ stranou. Raději prevence, než potom případně řešit teploty, horečky po čerstvém KET :kytka: Já naivně doufala, že v březnu už ty nejhorší vlny nemocí budou pryč, ale zatím to lítá pořád všude kolem se stejnou intenzitou teda :roll: Snad se nám to vyhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
24.3.25 15:11
@Hopinka.8 píše: Více

O takovym kremu jsem nikdy ani neslysela to je husty :lol: jak kdybys byla nakazliva vid :lol:

ja co koukam tak jsem fakt mela ve vsem hladky prubeh a jsem za to teda fakt rada :lol:

Ale vubec nejsem borka jen to proste vzdycky tak prislo tak se to muselo udelat nic vic pak po opu co jsem mela nabeh na hyperstimulak tak jsem uz na praci hodila bobek bre jsem vedela ze to neni zdrave ani fyzicky dobre prostredi a mam klid no :lol:
Joo ja se toho nebojim doktorka na posledni kontrole rikala ze se ji to libi krev taky v poradku takze se tesim na prijemnou podivanou :lol: nene to jeste doktorka nic nenaznacovala ani nemela sanci bylo moc brzo a ted uz by to teoreticky slo ale zalezi jak bude odlitek spolupracovat a ja to chci asi pak polovicce rict ve forme prekvapka nebo natahovat co nejdyl at si trochu uzije :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.