Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evka39 píše: Více
To je paráda, myslím, že můžu gratulovat😉
@Anonymní píše: Více
Ten vpravo se mi zdá možná trochu výraznější. Uvidíš za pár dní 🍀
Ahoj, zajímalo by mne, jak dlouho u vás trvalo, než jste se od první návštěvy CAR dostaly ke KET. Chapu, že je to hodně individuální a záleží na mnoha věcech. Ale přesto😎…Díky.
@Janka1000 6. listopadu první konzultace a 25. února první et. Mezitím jsme stihli jednu iui. 😊
@KokoNic píše: Více
Díky za odpověď. To by bylo fajn, kdyby se to u nás taky takhle povedlo.To mi přijde celkem fofr😁
@Elsa88 píše: Více
Díky za odpověď. To je ještě celkem ok.Tak snad to u nás taky vyjde cca do toho půl roku🙏.
@Janka1000 píše: Více
Tak ono hodně záleží na výsledcích všech vyšetření. Ono když se mezitím ještě zkoušejí ta iui, tak je to na dýl. 😅 My kdybychom poslechli a dali na doporučení, že rovnou IVF, tak to možná mohlo proběhnout už prosinec/leden. 😆
Budu držet pěsti, ať jsou jen úspěchy🍀
@Janka1000 píše: Více
Ahoj u mě to byla dlouhá cesta. První návštěva byla květen 2024 a první KET až teď 8.3. 2025.
@KokoNic píše: Více
Moc díky…Já myslím, že mi už se s IUI „zdržovat“ minimálně kvůli věku nebudeme.Tak uvidíme😊
@Janka1000 v září 24 jsme se domluvili na ivf, pak se musel 2× oddalovat začátek, začátkem března transfer
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.