Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Ahoj můžeme si napsat soukromou zprávu? ☺️
@NaCl ahoj,myslim ze spousta z nas ktera resila ivf na tom byla, znam teda prijemnejsi veci ale vydrzet se to dalo, nekde to delaji v uplne narkoze kdybys na tom trvala. Trvalo to cca 15 minut a nejprotivnejsi bylo asi kdyz ti delohu napusti tim roztokem aby dobre videli. V mem car me drzela sestricka za ruku celou dobu.Je urcite lepsi kdyz vylouci vsechny mozne problemy, ja mela nk bunky z delohy v pohode, problemove byly ty z krve, na to se musely nasadit kortikoidy
@Berunkas děkuji za odpověď. Loni jsem měla z krve vše v pořádku, teď prý hraniční, tak uvidíme. Určitě to vydržím bez narkózy. Půjdu na to cca měsíc po opu a to se raději kousnu a vydržím to, než jít zase do narkózy… Sice to bude teprve první IVF ale v celém snažení se placáme už tři roky. Několik biochemek, 2× SP do 8tt…
Před necelým rokem byla zjištěna ze všech testů „jen“ vyšší fragmentace DNA spermií u manžela. IVF jsme tehdy odložili kvůli více okolnostem, muž mezitím nasadil vitaminovou kůru, úplně přestal kouřit, změnil zaměstnání na méně sedavé a teď před stimulací se dělala znovu vyšetření z krve a najednou mi tam vylétly ty NK buňky a ještě hraniční prolaktin… To prý taky bude hlídat a případně pak nasadí prášky. Tak je to na mě najednou moc informací. Ale hlavní je, že snad budeme mít vše co jde podchycené.
Holky, co myslíte?? Asi sílí, že??
Ovitrelle byl 3.3 - vklad v pondělí - dvě embrya
@Evka39 sílí! Vypadá to nadějně a nepřestávám držet palce ať sílí a je všechno v pohodě ![]()
@Evka39 je to nadějné 🍀 můžu se zeptat jaký byl důvod dvou embryí? Například ( moje Repromeda) 2 v podstatě nezavádí
@Anonymní píše: Více
V létě mi bude 40, rozhodli jsme se zkusit ivf jen jednou. A praktický nám z celého ivf zbylo jedno krásné pětidenní embryo a jedno lehce zpožděné. Takže proto a vzhledem k veku nám bylo doporučeno vložit obe.
@Evka39 to vypadá nadějně 😊
Držím palce…🍀 Také jsem po ET dvou, ale už 28.2,duch na testu 6 den od ET
31.3 se dozvím zda je tam jeden nebo dva kousky ![]()
Ahojky holky, rada bych se k vam pridala. Je tu nektera s dlouhym protokolem. Ted beru antikoncepci a pristi tyden me ceka kontrola a pak uz asi injekce, tak by me zajimalo jestli ma nekdo zkusenost 😊
![]()
@Tiaa
Ahoj, mě čeká 3.IVF a dlouhý protokol. 24.3 jedu na kontrolu a snad mi už píchnout první injekci, po které budu čekat cca 14 dni na MS, než si začnu píchat další injekce
.
@Tiaa ahoj teď mam zrovna po dlouhém protokolu, dneska jsem měla odběr vajíček… držím pěsti 😊
@anonymní
Nás čeká druhé kolečko IVF.. jsem rada se můžeme podělit o informace 😊 tak jsi asi o chvilku predemnou 😊 ja mam ještě pár dní antiko a řeknou mi co a jak dál. Snad se to konečně povede
@Jane486
A jak to prosím cele probíhá? Antiko, pak menzes a pak injekce a odběr a pak transfer? A jak ti je? Jak to zvládáš? 😊 taky držím pěstičky 🍀
@Tiaa
Držím palce ![]()
Ja teda antikoncepci nemela. Tobe ji dali v CAR nebo ji budes vysazovat kvůli IVF?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.