IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
14.3.25 09:50
@Anonymní píše: Více

Ahoj můžeme si napsat soukromou zprávu? ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.25 10:05

@Aneta985 píšu

• Citovat
  • Upravit
760
14.3.25 10:13

@NaCl ahoj,myslim ze spousta z nas ktera resila ivf na tom byla, znam teda prijemnejsi veci ale vydrzet se to dalo, nekde to delaji v uplne narkoze kdybys na tom trvala. Trvalo to cca 15 minut a nejprotivnejsi bylo asi kdyz ti delohu napusti tim roztokem aby dobre videli. V mem car me drzela sestricka za ruku celou dobu.Je urcite lepsi kdyz vylouci vsechny mozne problemy, ja mela nk bunky z delohy v pohode, problemove byly ty z krve, na to se musely nasadit kortikoidy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
14.3.25 10:47

@Berunkas děkuji za odpověď. Loni jsem měla z krve vše v pořádku, teď prý hraniční, tak uvidíme. Určitě to vydržím bez narkózy. Půjdu na to cca měsíc po opu a to se raději kousnu a vydržím to, než jít zase do narkózy… Sice to bude teprve první IVF ale v celém snažení se placáme už tři roky. Několik biochemek, 2× SP do 8tt…
Před necelým rokem byla zjištěna ze všech testů „jen“ vyšší fragmentace DNA spermií u manžela. IVF jsme tehdy odložili kvůli více okolnostem, muž mezitím nasadil vitaminovou kůru, úplně přestal kouřit, změnil zaměstnání na méně sedavé a teď před stimulací se dělala znovu vyšetření z krve a najednou mi tam vylétly ty NK buňky a ještě hraniční prolaktin… To prý taky bude hlídat a případně pak nasadí prášky. Tak je to na mě najednou moc informací. Ale hlavní je, že snad budeme mít vše co jde podchycené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
14.3.25 11:51

Ovitrelle? Dvojky? Ale vypadá to nadějně...že?

Holky, co myslíte?? Asi sílí, že??
Ovitrelle byl 3.3 - vklad v pondělí - dvě embrya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5624
14.3.25 11:55

@Evka39 sílí! Vypadá to nadějně a nepřestávám držet palce ať sílí a je všechno v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.25 12:56

@Evka39 je to nadějné 🍀 můžu se zeptat jaký byl důvod dvou embryí? Například ( moje Repromeda) 2 v podstatě nezavádí

• Citovat
  • Upravit
93
14.3.25 13:05
@Anonymní píše: Více

V létě mi bude 40, rozhodli jsme se zkusit ivf jen jednou. A praktický nám z celého ivf zbylo jedno krásné pětidenní embryo a jedno lehce zpožděné. Takže proto a vzhledem k veku nám bylo doporučeno vložit obe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.25 17:00

@Evka39 to vypadá nadějně 😊
Držím palce…🍀 Také jsem po ET dvou, ale už 28.2,duch na testu 6 den od ET
31.3 se dozvím zda je tam jeden nebo dva kousky :lol:

• Citovat
  • Upravit
18
14.3.25 18:20

Ahojky holky, rada bych se k vam pridala. Je tu nektera s dlouhym protokolem. Ted beru antikoncepci a pristi tyden me ceka kontrola a pak uz asi injekce, tak by me zajimalo jestli ma nekdo zkusenost 😊 :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.25 18:28

@Tiaa
Ahoj, mě čeká 3.IVF a dlouhý protokol. 24.3 jedu na kontrolu a snad mi už píchnout první injekci, po které budu čekat cca 14 dni na MS, než si začnu píchat další injekce :oops:.

• Citovat
  • Upravit
1460
14.3.25 19:23

@Tiaa ahoj teď mam zrovna po dlouhém protokolu, dneska jsem měla odběr vajíček… držím pěsti 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
14.3.25 19:24

@anonymní
Nás čeká druhé kolečko IVF.. jsem rada se můžeme podělit o informace 😊 tak jsi asi o chvilku predemnou 😊 ja mam ještě pár dní antiko a řeknou mi co a jak dál. Snad se to konečně povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
14.3.25 19:27

@Jane486
A jak to prosím cele probíhá? Antiko, pak menzes a pak injekce a odběr a pak transfer? A jak ti je? Jak to zvládáš? 😊 taky držím pěstičky 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.25 19:28

@Tiaa
Držím palce :oops:
Ja teda antikoncepci nemela. Tobe ji dali v CAR nebo ji budes vysazovat kvůli IVF?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.