IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
8.3.25 14:28
@Anonymní píše: Více

Ahoj a jak jsi to zvládla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.3.25 14:36

Ahoj holky, tak to máme za sebou a naštěstí bez komplikací. Dokonce mi pan doktor při konzultaci před ketem sdělil že naše embryo se během rozmrazení nějak dál začalo vyjet takže nějak zvýšilo svou kvalitu což říkal že je perfektní a naše embryo je teda 5AA. Těhotenský test mám udělat 22.3 ale úplně si nejsem jistá jestli to vydržím a neudělám test třeba i dříve 🙈 🙈.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
9.3.25 16:43

Moc držím palce, já jdu zítra…❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.25 18:00

@Aneta985 v pohodě, necítila jsem zavádění, chvíli jsem ležela, a šla jsem domů :mrgreen: mám 1× 4AB

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.25 18:02

@Aneta985 tak to je super :palec: já mám testovat 21.3.A dneska jsem dělala test, abych se mohla od něčeho odpíchnout, takovej minidusik už tam byl, ale dneska jsem 9 den po ovitrell, tak to mohlo být ono

• Citovat
  • Upravit
93
10.3.25 09:39

Tak jdem na to

Holky, tak já už čekám…a za chvíli jdu na transfer…ještě mi nikdo ani neřekl kolik embryí máme..pokud budou, budeme vkládat dvě… Tak mi držte palce.. protože se mnou to brzy slehne…🤣 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
10.3.25 09:39

@Evka39 držím palečky. Dej vědět 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
10.3.25 10:40

Tak holky, mám to za sebou…dvě bublinky už jsou u mě…❤️jedna krásná pětidenní blastocysta a druhá je prý zpožděná ale mohla by to dohnat… Tak jim držme palce.. ❤️ ❤️ 🤣 ❤️ 🤣 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
10.3.25 10:42
@Evka39 píše: Více

Ať se jim u vás líbí a pěkně tam zahnízdí🤞 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
10.3.25 10:43

Ahoj holky, u nás dnes 14 dní po transferu a testy krásné, co říkáte? Na UTZ ještě nic nebylo vidět, ale za 14 dní kontrola 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.25 10:45

@rawenna super testy.Na hcg si byla?

• Citovat
  • Upravit
20
10.3.25 10:47

Ahoj, já dneska úplně jako ty dnes taky udělala test abych věděla jak to vypadá a na testu docela dost viditelný duch/slabá čárka ale taky jsem měla 1.3 ovitrelle tak uvidíme jak to bude třeba za pár dnů ☺️ ☺️ snad nám to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
10.3.25 10:49

Přidáním fotky se zhoršila kvalita tak že druhá čárka/duch nejsem vidět vůbec přitom tam je 🫣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.25 12:07

@Aneta985 taky jsem měla ovitrelle v sobotu :lol: a taky jsem měla dneska 7dpo malého dušíka, ona už to asi ovitrell nebude :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1521
10.3.25 12:33

Holky co jste zaváděly/braly po transferu.
Já měla při předchozích 3 neúspěšných pokusech Amalgen a byť hygiena víc než na 1*, na to jsem byla velmi důsledná, tak vždy pak problém se svěděním a řezáním. Nic příjemného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.