Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak to máme za sebou a naštěstí bez komplikací. Dokonce mi pan doktor při konzultaci před ketem sdělil že naše embryo se během rozmrazení nějak dál začalo vyjet takže nějak zvýšilo svou kvalitu což říkal že je perfektní a naše embryo je teda 5AA. Těhotenský test mám udělat 22.3 ale úplně si nejsem jistá jestli to vydržím a neudělám test třeba i dříve 🙈 🙈.
@Aneta985 v pohodě, necítila jsem zavádění, chvíli jsem ležela, a šla jsem domů
mám 1× 4AB
@Aneta985 tak to je super
já mám testovat 21.3.A dneska jsem dělala test, abych se mohla od něčeho odpíchnout, takovej minidusik už tam byl, ale dneska jsem 9 den po ovitrell, tak to mohlo být ono
Holky, tak já už čekám…a za chvíli jdu na transfer…ještě mi nikdo ani neřekl kolik embryí máme..pokud budou, budeme vkládat dvě… Tak mi držte palce.. protože se mnou to brzy slehne…🤣 ❤️
Tak holky, mám to za sebou…dvě bublinky už jsou u mě…❤️jedna krásná pětidenní blastocysta a druhá je prý zpožděná ale mohla by to dohnat… Tak jim držme palce.. ❤️ ❤️ 🤣 ❤️ 🤣 ❤️
@Evka39 píše: Více
Ať se jim u vás líbí a pěkně tam zahnízdí🤞 😁
Ahoj holky, u nás dnes 14 dní po transferu a testy krásné, co říkáte? Na UTZ ještě nic nebylo vidět, ale za 14 dní kontrola 🍀
@Anonymní píše: Více
Ahoj, já dneska úplně jako ty dnes taky udělala test abych věděla jak to vypadá a na testu docela dost viditelný duch/slabá čárka ale taky jsem měla 1.3 ovitrelle tak uvidíme jak to bude třeba za pár dnů ☺️ ☺️ snad nám to dobře dopadne.
Přidáním fotky se zhoršila kvalita tak že druhá čárka/duch nejsem vidět vůbec přitom tam je 🫣 🤣
@Aneta985 taky jsem měla ovitrelle v sobotu
a taky jsem měla dneska 7dpo malého dušíka, ona už to asi ovitrell nebude ![]()
Holky co jste zaváděly/braly po transferu.
Já měla při předchozích 3 neúspěšných pokusech Amalgen a byť hygiena víc než na 1*, na to jsem byla velmi důsledná, tak vždy pak problém se svěděním a řezáním. Nic příjemného.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.