IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1459
5.3.25 21:06

@Fiona Krasoňová aha, tak díky za info😊, ja se zeptat zapomněla 🙈 jojo pristi týden by to mělo byt… cca středa dle toho jak to poroste..

Budu na tebe v pátek myslet, dej vědět co a jak :wink: 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
6.3.25 05:41

@Fiona Krasoňová abych pravdu řekla, úplně nevim, jestli to byl dlouhý protokol, ale asi ano. V prosinci jsem brala Norethisteron, protože jsem měla cysty 4 a z toho nějaké neodešly s MS. Pak od začátku ledna jsem stimulovala a 20. ledna bylo OPU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
6.3.25 14:12

Ahoj holky, tak máme 5 oplodnenych vajíček… Zítra ráno budu mít další info…❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
6.3.25 14:38

@Tallya @ Luca1311992
Holky, tak ještě 14 dní :srdce: Utíká Vám to? Jak se cítíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
6.3.25 19:02

@Jane486 Zkusila jsem ještě test, je jasně negativní. A stále krvácim, už 5. den v kuse, normálně tak 2-3 dny, tak snad už bude klid. Ve středu jdu na kontrolu a moc doufám, že rovnou naplánujeme KET, nechci čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
6.3.25 19:05

@NikiK22 taky jsem mela po neúspěšném KET tu MS delší.. a silnější… chápu, říká se i přece, že je nejlépe pohnojeno ☺️ tak držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
7.3.25 09:02

Ahoj děvčata, tak update z kliniky. Z pěti se drží tři.. transfer bude v pondělí dopoledne, pokud se nějaké udrží. Pokud budou, budeme vkládat dvě… ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
7.3.25 09:04

@Evka39 Držím palce ať vydrží všechny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
7.3.25 11:28

@Fiona Krasoňová ahoj tak jak jsi to zvládla? ☺️ U mě na UZ stále tech 13cca folikulů, a na levý straně rostou prý lépe, ale ze to snad doženou i ty na pravé straně, říkal doktor 🙏🏼 jdu zas v pondělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.3.25 12:43

Ahoj, jsme úplně na začátku cesty. Zacatkem dubna nás čeká první návštěva CAR.Bylo mi řečeno, že se hned provede spermiogram, aby už lékař měl výsledky k dispozici.Mohu se zeptat, brali Vám třeba také hned krev či proběhlo nějaké jiné Vaše vyšetření v ten první schůzky? :mavam: A nebo to až při další(ch) návštěvách? Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
7.3.25 13:12

@Janka1000 ahoj, je to asi dle centra, v jednom jsem šla na odběry až při MS na ten hormonální profil, a jinde hned ten první den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.3.25 13:16

Díky za info.Tak uvidíme, jak to bude u nás🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
7.3.25 14:19

@Janka1000 zalezi na kdy v cyklu jste objednani :) hormonalni profil se nabira jako prvni - 2-3 den cyklu.. a pak se postupuje podle vysledku toho a spermia ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
7.3.25 15:25
@Elsa88 píše: Více

Neutíká. Ale chodím denně na procházky, užívám si počasí. Snad to už poleti rychleji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
7.3.25 16:06

@Talllya
Na ty procházky jsem se teď těšila tak, jak je nádherně. Ale dneska jsem musela k doktorce a mám zánět močáku a antibiotika :( Tak docela trpím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.