IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5624
7.3.25 16:10
@Janka1000 píše: Více

My do Gennetu šli už s hotovým spermiogramem (důvod proč jsme tam šli) a na první návštěvě nám oběma brali krev na genetiku a mně na základní imunologii a doktorka udělala běžné gynekologické vyšetření.
Plus jsem pak šla na další krev 2-3 DC na hormonální profil a měla jsem donést moč od obou. Další kontrola byla až když byly všechny výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.25 17:52

@Jane486 Ahojky.. ziju. Dnesek uplne nedopadl dle predstav.. :,( Odebralo se 8 folikulu, tak jsme si rikali to je parada.. pak prisla laborantka a vedela jsem, ze se neco deje. Rikala ze dve jsou zrala, jedno zkusi jeste nechat dojit a zbytek je nepouzitelnych.. proste spatnych. Rikala ze to je asi vlivem te me endometriozy.
Zitra rano bude volat, zda se oplodnila. Takze si asi dokazdes predstvit jaky mam strach a jak jsem zklamana :,(
Ale jeste je nadeje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
7.3.25 17:58

@Fiona Krasoňová K úspěchu stačí i jedno, tak nevěš hlavu :)

Holky obecně jaký režim máte po transferu? Já vždycky 1-2 dny polehávala a pak normálně do práce jako vždycky (jen nic nezvedat a nenamáhat se). Tak si řikàm, co udělat popáté jinak, aby to vyšlo. Jestli si vzít volno a fakt se jen válet nebo naopak dělat jako že nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
7.3.25 18:06

@Fiona Krasoňová soucítím, já ve středu opu, odebrali osm… Teď máme tři oplodněná… A uvidíme kolik a jestli se něco dožije pondělního transferu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
7.3.25 18:15

@Fiona Krasoňová ahojky. Chápu tvé obavy a pocity. Moc a moc držím palce, a y to nejlepší stačilo :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.25 19:02

@NikiK22 Já bych si zkusila vzít volno. Babská rada je, v den tranferu červené víno, mekáč a romatický film :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23
7.3.25 20:05
@Gracetheworld píše: Více

Díky za info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.3.25 20:05
@kopre_tina535 píše: Více

Díky za info…Tak to tam budu muset na krev ještě jindy😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
7.3.25 22:12

@Fiona Krasoňová to mě moc mrzí, ale jak píšeš, naděje je :srdce: drzim moc pěsti a určitě se nějaké oplodní 🙏🏼 🙏🏼 a na úspěch stačí opravdu to jedno pravé 🍀 🍀 🍀

Někdy proste větší počet neznamena větší úspěch, v prvním IVF mi sly na testy jedno nakonec těsně dvě embrya, a byly obě zdravy… a to jsem byla strachy bez sebe, ze nebude zadny z tak malého počtu … ve druhem IVF šly 4 a nakonec vlastně všecky na prd… takže opravdu ty dvě klidně stačí bohatě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.3.25 22:48

Ahoj všem, zítra dopoledne mě čeká první pokus KET a jsem z toho hrozně nervózní. Do caru docházíme s manželem již 10 měsíců a po celou dobu nás doprovází jedná komplikace za druhou. Doma už máme dceru 7 let a moc by chtěla sourozence ❤️. Moc bychom si přáli aby konečně ta naše dlouhá cesta byla úspěšná.
Punkce byla provedena již v lednu a bylo odebráno 26 vajíček a z toho nám vzniklo 6 krásně vyvíjejících se embryí. Bohužel transfer se nekonal kvůli nadměrné reakci na stimulační léky proto jsme naše embrya nechali zamrazit a zítra snad proběhne transfer bez potíží. 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
7.3.25 22:52

@Aneta985 ahoj, tak drzim moc palce! :) :srdce: jsem na tom podobne, doma mam princeznu cerstve 8 let a uz si sourozence hrozne moc preje.. jsem 6 dni po ET takze ted cekam jak to dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.3.25 22:56

@kopre_tina535 Moc děkuji a taktéž držím palce aby vám to vyšlo 🙏 ☺️
My už se snažíme 5 let bohužel stále neúspěšně nikdy jsem si nechtěla připustit že to budeme řešit přes IVf ale loni jsem to vzdala. Docházíme do Reprofit v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
8.3.25 07:41

@Aneta985 ahoj, držím pěsti, at transfer vyjde a bublinka se chytí a nepustí 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
8.3.25 07:42

@Aneta985 to budeme testovat skoro stejně…❤️ Budu držet palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.25 10:37

@Aneta985 taky jsem byla dneska na et

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.