Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky jdu Vás povzbudit, po 2 neúspěšných ET se poslední embryo (expandující blastocysta AB) uchytilo v nativním cyklu a máme naději. Dávali jsme embryoglue. Teď čekám na Dr a doufám, že tentokrát se udrží až do konce a bude zdravé.
Máme tedy darované vajíčko kvůli věku a vše bylo v pořádku, přesto ty dva předtím nedopadly i když byly lepší kvality.
Takže to nevzdávat a držím palce.
@Ivet618 píše: Více
Držím moc palece at je všechno v pořádku
. Já mám ve čtvrtek KET, minulý KET jsem měla biochemické.. tak snad tohle embryojko vše zvládne ![]()
@Ivet618 píše: Více
Ahoj, to jsem ráda, že se přece jen někdo ozval. Jak se cítíš, máš nějaké příznaky? Posílám ducha, co myslíš, je tam? Včera to byl týden od KET
@NikiK22 a co imunologie, ta je taky v pohode? myslim nejaky velky testy, nejlepe reprodukcni imunologii.Jak vysoky mas amh ze pises ze je problem v kvalite vajicek?
Příspěvek upraven 04.03.25 v 12:29
@Anonymní píše: Více
Od Dr.Maxe,mamatest mi dělal falešné, dost velké duchy, ale vím že jsou holky, kterým to nedelal
@Berunkas Jo, dělali mi fakt všechno, co jde. Jediné s čím se léčím už dlouho je autoimunitní zánět ŠŽ. AMH 1,69.
@rawenna stínek tam vidím, možná ten test má jen málo barviva, já používala mamatesty, zkus to znovu třeba za 2 dny nebo jinou značku ![]()
Příznaky jsem měla hodně první týden po zavedení - bolavá prsa, bolest v podbřišku a jeden den se mi udělalo celkem mdlo jakoby na omdlení. Pak to celkem ustalo, zůstal jen mírný tlak v podbřišku a zvětšená prsa a teď jsem dost unavená a občas mi je zle, naštěstí zatím ne nějak extra ![]()
@NikiK22 ja mam 0,45 a i tak par kvalitnich vajicek nasli, stejne jako se mi pred ivf podarilo otehotnet 2× prirozene, v lete pred transferem taky prirozene, u me teda byl problem v te imunite. Proto je mi divny ze mas tolik neuspechu😕
@Anonymní píše: Více
Já měla Pepino, dnes dorazí Mamatest, tak zkusím zítra ten
Tak holky, já jdu na to…jedu na kliniku a v devět opu. Držte mi palce…❤️
Tak holky, já jdu na to…jedu na kliniku a v devět opu. Držte mi palce…❤️
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Z 19 vajicek bylo zralých 12,z 12 vajicek se jich podařilo oplodnění 10,tak snad