IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
5.3.25 16:46
@Anonymní píše: Více

Narkóza v pohodě…vše asi v pohodě.. ted mě zajímá jen, kolik jich zůstane…❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
5.3.25 16:50
@Anonymní píše: Více

6 dnu jsem píchala, dneska 7 teprve budu píchat… me ani nejde o ten počet, ten by byl krásný kdyby zůstal, ale ze se asi zdali menší než cekal doktor… ale tak snad dorostou 🙏🏼 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
5.3.25 17:03

@Artula Tybrďo tolik vajíček.. to musí být záhul ty stimulace. Mně vždycky říkali, že vyšší dávky by možná vedly k vyšším počtům, ale na úkor kvality, takže já měla max naposledy 8 a oplodněných z toho 6 a to byl největší úspěch. Hypestimulák jsem měla horší jednou, s tekutinou v břiše, ale naštěstí mi ji nemuseli odsávat, ale po několika dnech to přešlo, i tak to bylo peklíčko.
Jinak věkově jsem stejně a mám po 4. IVF bez úspěchu. Věřím ale, že to dobře dopadne a držím palce :pankac:

Příspěvek upraven 05.03.25 v 17:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
5.3.25 17:05

@Jane486 hele mně taky rostly pomalu. Dr. rikala, že ale raději, ať rostou pomalu, než aby se prepalila dávka stimulace a byl silný hyperstimulacni syndrom. Na OPU jsem šla až 19. den cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
5.3.25 17:08
@NikiK22 píše: Více

Mám teď stejný počet..kolik z toho vydrželo prosím??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
5.3.25 17:11

@Evka39 super! Myslím, že pro začátek moc pěkné :andel:.
Měli jste i selekci nejlepších spermií pomoci čipu? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
5.3.25 17:14

@Soncak to je asi taky pravda, tak snad bude pěkný výsledek nakonec 🙂 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
5.3.25 17:20

@Jane486 jsou situace, které prostě nespěcháme. Bohužel, nooo.
Chápu, že to štve, je to zápřah na přemýšlení, ale uvidíš, že to bude dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
5.3.25 17:22

@Soncak děkuju, trošku si mě uklidnila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
5.3.25 18:01

@Evka39 mně vydržely 4. 2 kvalitní transferována a 2 horší zmražena. Pro mě to byl fakt úspěch, u předchozích 3 ivf mi zbylo pokaždé jen jedno k transferu a nic k zamražení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
5.3.25 18:52
@Soncak píše: Více

Ano selekci čipem, icsi a nepřetržity monitoring…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.25 20:40

@Jane486 To je krásný počet :palec: a nedělej si starosti.. já na té první kontrole taky malé a za pár dní už normálka, tak jak by měly být.. neboj :andel:
Já už psychuju docela.. mám úplně takové ovulační pocity, tak mi to v hlavě jede, aby nebyly prasklé atd.. Ovitrelle si píchám za hodinu a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.25 20:45

@Soncak Ahojky, ty jsi take tedy mela dlouhy protokol? :) Jsem nejaka vynervovana, aby nepopraskali.. jsem dneska 18 dc.. odber ma byt v patek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
5.3.25 20:49

@Fiona Krasoňová to snad ne… to maji v merku neboj ☺️ vsechno bude ok, ja začala stimulaci v podstatě až 6 den cyklu, takze odběr bude taky nekdy kdo vi kdy… 🙈 a ani jsem nedostala žádný ty injekce na zabránění ovulace jako v krátkém protokolu, ale jedu tam zas v pátek tak uvidíme… musime jim věřit 🙏🏼 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.25 20:56

@Jane486 Ja zacala se stimulaci 7 den cyklu, mame to hodne podobne. Na ty injekce proti ovulaci jsem se ptala, a to rikala dr ze to blokuje ten Zoladex.. takze se nic takoveho nepicha, az pak Ovitrelle.
Verim ze budes mit odber na zacatku pristiho tydne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.