IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1459
28.2.25 19:08
@Anonymní píše: Více

Aha 😀 špatně mi po něm nebylo vůbec. Tak snad ani tobě nebude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
28.2.25 22:05

@Luca131992
@Talllya

Tak to teď holky budeme čekat spolu :srdce: Podle mě to budou nekonečné 3 týdny 8o Berete nějaké léky?
Po ultrazvuku jsem taky tak 2-3 dny v klidu a pak začínám být zase nervózní a odpočítávám dny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.25 22:24

Ahoj, také jsem kdyby měla doxyhexal. A bylo mi po nich zle, ze jsem porad zvracela, takze jsem je po týdnu vysazovala. Ale netusim, čím to bylo. Nejspis mi nesedli. :think:

• Citovat
  • Upravit
101
1.3.25 07:52
@Elsa88 píše: Více

Mam to stejně. 2-3 dny po UTZ mám klidnou hlavu a pak to je zpět. Obavy, každý příspěvek týkající se něčeho proste znepokujiciho me vykolejí..léky beru. Estrofem, agolutin, progesteron

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
1.3.25 08:35

Dobré ráno, já jsem od včera po ET dvou embryi, tak jsem zvědavá 🙏🏻 😊
Je tu někdo kdo taky čeká? 🥹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.25 08:45

@Mišulka22 dvě embrya najednou to nerozmlouvali?

• Citovat
  • Upravit
183
1.3.25 08:51

Ne ne… dvě indikoval sám doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.25 09:30
@Mišulka22 píše: Více
dnes již netradiční, ale tak či tak přeji aby se zadařilo..hodně štěstí :srdce: :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
694
1.3.25 11:23

@Mišulka22 Ahoj, ja jsem byla dnes na ET ukazkoveho AA embrya, tak nam drzim palce! :) dostala jsem domu foto embrya a snimek ultz jak je zavedene v deloze :-D asi do alba :lol:

A co bylo duvod k indikaci dvou embryji, jestli se muzu zeptat? Preferujes aby se uchytili obe? :lol: hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.25 16:50

Tak dámy po těch ET hezky odpočívat a držím palce ať čekání zvládnete a vše vyjde jak má ♥️

• Citovat
  • Upravit
183
1.3.25 17:29

@kopre_tina535 ahoj, no tak to máš hezký, že si dostala i " první fotky " 😀
Moc držím palce ✊
U mě to bylo indikované z vice důvodů, ale největší asi neurologická diagnóza - kdy už stimulace u mě byla s otazníkem 🙄 tak aby byla větší pravděpodobnost, takhle mi to Dr vysvětloval 🤷🏻‍♀️
Rozhodování pro mě bylo těžký…dvě jsou krásný, ale na půjčení :lol: ale jsem s tím smířená a zvládli bychom to. Ať jedno nebo dvě… hlavně zdravé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
2.3.25 07:25

@Elsa88

Ano ted to budou nekonečné 3 týdny 🙈 taky beru progesteron a ambrobene tablety na ty hleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.25 16:00

Já budu mít et příští sobotu, takže hezky celý víkend hezky nožky nahoru, a uděláme si ho hezky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
93
2.3.25 16:36

Ahoj holky, jdu pozdravit.. zítra mě čeká druhý ultrazvuk a ve středu pravděpodobně opu, tajně doufám, že zítra se objeví nějaký další folikul, který se třeba schoval ( z minulé kontroly jen sedm kousku). Dnes jsem zkoušela meditaci.. já! Totalni pragmatik…co má všechny ty eso věci za bláboly.. asi už fakt nevím kudy kam. Tak držte palce.. a já držím taky…❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
2.3.25 16:37

@Evka39 moc držím pěsti, určitě se tam nějaký schovává a když ne, tak budou všechny kvalitní a nebudou další potřeba :wink: 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.