Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Aha 😀 špatně mi po něm nebylo vůbec. Tak snad ani tobě nebude ![]()
Tak to teď holky budeme čekat spolu
Podle mě to budou nekonečné 3 týdny
Berete nějaké léky?
Po ultrazvuku jsem taky tak 2-3 dny v klidu a pak začínám být zase nervózní a odpočítávám dny ![]()
@Anonymní píše: Více
Ahoj, také jsem kdyby měla doxyhexal. A bylo mi po nich zle, ze jsem porad zvracela, takze jsem je po týdnu vysazovala. Ale netusim, čím to bylo. Nejspis mi nesedli. ![]()
@Elsa88 píše: Více
Mam to stejně. 2-3 dny po UTZ mám klidnou hlavu a pak to je zpět. Obavy, každý příspěvek týkající se něčeho proste znepokujiciho me vykolejí..léky beru. Estrofem, agolutin, progesteron
Dobré ráno, já jsem od včera po ET dvou embryi, tak jsem zvědavá 🙏🏻 😊
Je tu někdo kdo taky čeká? 🥹
@Mišulka22 Ahoj, ja jsem byla dnes na ET ukazkoveho AA embrya, tak nam drzim palce!
dostala jsem domu foto embrya a snimek ultz jak je zavedene v deloze
asi do alba ![]()
A co bylo duvod k indikaci dvou embryji, jestli se muzu zeptat? Preferujes aby se uchytili obe?
hodne stesti!
Tak dámy po těch ET hezky odpočívat a držím palce ať čekání zvládnete a vše vyjde jak má ♥️
@kopre_tina535 ahoj, no tak to máš hezký, že si dostala i " první fotky " 😀
Moc držím palce ✊
U mě to bylo indikované z vice důvodů, ale největší asi neurologická diagnóza - kdy už stimulace u mě byla s otazníkem 🙄 tak aby byla větší pravděpodobnost, takhle mi to Dr vysvětloval 🤷🏻♀️
Rozhodování pro mě bylo těžký…dvě jsou krásný, ale na půjčení
ale jsem s tím smířená a zvládli bychom to. Ať jedno nebo dvě… hlavně zdravé ![]()
Ano ted to budou nekonečné 3 týdny 🙈 taky beru progesteron a ambrobene tablety na ty hleny.
Já budu mít et příští sobotu, takže hezky celý víkend hezky nožky nahoru, a uděláme si ho hezky ![]()
Ahoj holky, jdu pozdravit.. zítra mě čeká druhý ultrazvuk a ve středu pravděpodobně opu, tajně doufám, že zítra se objeví nějaký další folikul, který se třeba schoval ( z minulé kontroly jen sedm kousku). Dnes jsem zkoušela meditaci.. já! Totalni pragmatik…co má všechny ty eso věci za bláboly.. asi už fakt nevím kudy kam. Tak držte palce.. a já držím taky…❤️
@Evka39 moc držím pěsti, určitě se tam nějaký schovává a když ne, tak budou všechny kvalitní a nebudou další potřeba
🍀
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.