IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.2.25 06:51

🦋
Kokonic
Jsem ráda že se cítíš dobře takové pobolivani je prý dobře. To se hnízdí mi psaly holky měla jsem to také 2.den po vkladu.

U mě se stupňuje bolest prsou a pochody v podbřišku jako před ms. Snad to bude dobré a nepokazi mi to ten bacil.

• Citovat
  • Upravit
430
27.2.25 07:05
@Anonymní píše: Více

Jé, tak kéžbys měla pravdu. 🍀
No já myslím že jsem to četla i tedy, imunita aspoň bojuje proti rýmě a nechá embryjko se hezky zavrtávat, tak si myslím, že to nachlazení snad neublíží 💚

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.25 07:08
@KokoNic píše: Více
🦋
Jooo to zvládneme jsme fakt malý kousek od sebe tak to máme takovou společnou jízdu ♥️
Ale musím říct že jsem napla jako struna. Tohle čekání je to nejhorší když už víš že tam je. Snažím se nemyslet ale chvílemi to je nemožné.
  • Citovat
  • Upravit
430
27.2.25 07:12

Tak ty už jsi 5. den po et, ne? Už brzy se ukáže jestli to vyšlo😍 🍀
Já jsem zatím nohama při zemi, po těch neúspěších si nedokážu představit že bych mohla mít pozitivní test🤣 Asi se radostí zblázním jestli to vyjde 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.25 08:28

@KokoNic já jdu zítra na další kontrolu jak rostou, teď aktuálně mě bolí prsa, nechutenství, minulý týden bolest hlavy :lol: pěkně mě ty nežádoucí účinky trápí. Levý vaječník se uklidnil, lehce cítím pravý, nafoukla jsem jako balón :lol: myslím si, že by příští týden mohli být opu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.25 08:29

To máš pravdu, to čekání musí být šílené, ale už jste téměř v cílové rovince, věřím tomu, že to vyjde :kytka:

• Citovat
  • Upravit
93
27.2.25 09:00

Ahoj holky, dnes budu pichat pátý gonal…a odpoledne mám první ultrazvuk jak to roste..jsem z toho nervózní. Je to první a poslední ivf ( za chvilku je mi 40 ) tak držte palce.. a mimochodem… Bolesti hlavy po gonalu? Měl někdo?? Já teda trpím dost…🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5622
27.2.25 09:04

@Evka39 já sice gonal neměla, ale po bemfole jsem teda měla taky parádní bolesti hlavy. Na bolesti hlavy moc netrpím, tak vždy když mě bolí hlava, tak to hrozně špatně snáším.
Držím palce ať je co nejvíc hezkých vajíček!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.25 09:29
@KokoNic píše: Více
🦋
Anooo jsem pátý den po ET. No uvidíme jako také jsem nohama na zemi. Pořád jsou rizika že se to nepovede. Kontrolní odběry mám až za týden to je ještě dlouuuuha doba. Člověk musí jen věřit teď už tomu neporučime.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.25 09:32
🦋
Děkuji snad dojdeme do šťastného konce II na testu a potvrzených odběrech krve. Ale vnitřně jsem si dost vědoma že ani v této fázi není nic vyhráno. Přece jen pak je tady spousta dalších vyšetření a dlouhých 9 měsíců. O porodu ani nemluvě.
Tohle vše je opravdu jen začátek a první milník.
  • Citovat
  • Upravit
430
27.2.25 09:56

@Anonymní 57397348
@Evka39 dejte vědět jak to jde. 🍀
Jinak mě z gonalu bolela hlava první dva dny. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
27.2.25 13:43

Tak holky, výsledky UTZ nic moc.. celkem cca 7 folikulu.. velikost kolem 12 mm… Je mi 39 AMH 1.4 takže nic překvapivého…ale jsem z toho špatná… Byla jste některá v podobné situaci??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.25 13:45
@Evka39 píše: Více

Vydrž, chce to trpělivost ještě není nic ztraceno. Důležitá je kvalita ne počet. 🍀

• Citovat
  • Upravit
1455
27.2.25 14:49

@Evka39 pokud budou vajíčka kvalitní, tak 7 klidně stačí až až :wink: a mě při druhým IVF řekli 9, nakonec jich bylo 12… takže uvidíš ještě, jak to bude vůbec🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
27.2.25 15:08

@Luca131992
Ahojky, tak kontrolu mám za sebou a zatím dobrý :srdce: za 14 dní jdu na krev a na moč a 20.3. mám genetiku :srdce: Tak teď zas čekat. Pak už ze mě možná opadne trošku ten strach.
Co Ty? Zabraly Ti ty léky na zvracení? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.