Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@KokoNic píše: Více
Já bych je zamrazit nechala a pak kdyžtak zkusila vložit obě, pokud by přežily rozmrazování.
Jinak to s těmi výsledky na žloutenku je zajímavý. Uvidím jak to bude u nás, byla jsem na žloutenku očkovaná před Vánoci
snad to taky nebude dělat bordel.
Holky moc děkuji za podporu, zamrazit jsme je nechali. Asi bych si to pak jinak vyčítala. 😊Teď už čekám v předsálí na et. 🍀
@Gracetheworld no prý to občas takhle někomu vychází a může to být klidně několik let až celý život🤷♀️ Já už to očkování právě mám pár let a furt to dělá neplechu😆 Třeba to nebude tvůj případ. 😊
@KokoNic tak to držím pěsti aby mrazáčci ani nebyli potřeba a chytlo se to které ti dneska zavedou
![]()
S tím očkováním je to teda zajímavý, bohužel jsem očkování mít musela. Žloutenku někde chytil táta a všechny nás na to nahnali.
@Gracetheworld
Jo to chápu😕 Já to musela podstoupit protože jsem pracovala v nemocnici. Mě to vyskočilo už když nám brali krev a testovali i pohlavně přenosné nemoci. Od listopadu to byl 4. kontrolní odběr a furt se nic nezměnilo😆
@KokoNic jsem na to teda zvědavá, všechny testy jsem měla dělané před tím očkováním a znovu to budou brát až před dalším ivf, které bude snad nějak v červnu. Každopádně jsem ráda že o tom vím, že to může dělat neplechu, aspoň mě to kdyžtak tolik nevyděsí.
Ano mám, jo až za dlouho jdu no 😊 naposledy jsem byla 14 dní zpět, špatně mě je tak od 5týdne už no katastrofa 🤢 🤮 ale dnes mi dr. předepsal nějaký léky na ty hleny abych je už nezvracela tak snad to zabere a přestanu zvracet a bude mi líp. Tak dej vedet jak jsi dopadla 😊
🦋
Nachlazení nemoc po transferu?
To je fakt k nas***
Holky prosím je to blbý?
Jedu čaje postel, ale cítím že na mě něco leze. Kašel a na průdušky taky nic ok. Horečka zatím ne.
Můžu něco dělat?
Jsem nahněvaná opravdu moc 😭
@KokoNic píše: Více🦋
@Anonymní píše: Více
já myslím že to nemusí být problém
naopak jestli máš oslabenou imunitu, tak se třeba embryjko lépe uchytí, když se proti němu tělo nebude bránit!
@Anonymní píše: Více
a jak se jmenuje ta skupina? mě se na tom odkaze ukáže že musím zažádat, ale musím tam zadat jméno skupiny
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.