Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Chápu tě. Taky jsem neskutečný stresar a umím si vyrobit důvod ke stresu, ikdyz vůbec nic není špatné ![]()
@KokoNic 57385541 [/citace 🦋
Zítra budu držet palečky bude to dobrý uvidíš ono se to dotáhne. 🍀 🍀 Hlavně žádný stres předčasně.
My ženské to fakt umíme takže klid dokud není úplně rozhodnuto.
No co tak pročítám tak jsme tu ve stresu všechny 😆 Holky já nám všem držím pěsti aby už vše konečně dopadlo dobře a dočkali se taky toho štěstí🍀
Jsem ráda v jaké sestavě jsme se tu sešli a navzájem se tak povzbuzujeme. 😊
Taky na tebe budu moc myslet, jsme přece holky šikovný, my to dáme ![]()
Holky, mate zkusenost s Bemfolou? bohužel, dodělám pero Rekovelle, a další mi nenapíšou, protože bez pojišťovny je doplatek 8 tis/pero, říkali že by to byla vysoká finanční zátěž, a vybereme něco jiného, že je to vlastně jedno, všechno funguje na stejném principu, i když, když jich budu potřebovat víc, tak jedno pero Bemfoly mě stálo 1100
a budu aplikovat jeden den/jedno pero. Zatim mám tedy jednu aplikaci na čtvrtek
Příspěvek upraven 24.02.25 v 13:26
@KokoNic píše: Více🦋
Přesně myslím že si každá toho stresu neseme, ale je pravda že jsme se tady sešly fakt super ženský. Co se umí podpořit. ❤️ 🙏
Nikdy mě nenapadlo že se připojím takhle do diskuze hodně jsem nad tím váhala ale rozhodně nelituji.
Tak to mají folikuly ještě hromadu času vyrůst. Netřeba stahovat kalhoty, když je brod ještě daleko ![]()
@Gracetheworld píše: Více
Jojo, musela jsem se hodit do klidu, přečíst si to tady a tak nějak se uklidnit
za pár dní může být vše jinak. Dekuju za to, že vás tady mám:-)já to tak mám, vystresuji se na max, a pak musím googlit a hledat, abych se uklidnila
Já to mám úplně stejně, měla by na to být diagnoza😆
🦋
Zachovejme kliiiiiid věřím že to všem nějak dopadne.
Já sem dneska vstala jak znovu zrozena a necítím vůbec nic v břichu. Úplně mě pohltila panika a řekla jsem si dost. Nemůžeš studovat všechno. Byla bych za chvíli na psychiatrii.
A přitom včera pochody,, píchání a dnes nic
Ahoj, to mě strašně mrzí
četla jsem ze se to stane že to embryo po rozmrazeni nevydrží ale netuším jak je to caste. Pročpak do dalšího IVF nechceš? Už máte vycerpano od pojišťovny? Je fakt ze jsem se ted na to první IVF odhodlavala už 4 roky a az po tom co jsem vloni neplánovaně otěhotněla a miminko mělo stejnou vadu jako naše první, jsme se mužem rozhodli ze fakt chceme další dítě a chceme mít jistotu že bude zdrave. Ta cesta je náročná a moc bych si přála at můžeme mít zdrave děti přirozeně, ale bohužel to nejde. Vím ale ze kdyz na konci té cesty bude jedno zdravé miminko, tak to bude stát za to
Posílám objetí ![]()
Já už se musím smát, jak jsme jeblý. Hele, uklidnim tě, když jsem byla těhotná poprvé, bricho mě nebolelo vůbec. Az potom po nějakém týdnu prsa ![]()
Kolik toho Rekovelle pícháš? Stimulovala jsem taky Rekovelle a hned na začátku mi řekli kolik bude zhruba celá stimulace stát.
Je fakt že Rekovelle je jeden z těch dražších léků.
Bemfolu jsem měla u prvního ivf a taky v pohodě. Pokud si pamatuju dobře, tak to nebylo 1 pero na více dní, ale vždy v peru jedna dávka, takže na každý den nové pero.
Mně osobně ten Rekovelle sedl lépe, po Bemfole jsem měla dost nepříjemné bolesti hlavy a nechutenství.
Ahoj holky, tak mam za sebou první UZ kontrolu a srdíčko bije 🤍 jsem 8+0, dalsi kontrola u meho RG 11.3. a screening máme zase v gennetu 2.4. 🤍 všem držím moc palce
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@Soncak já vím, jsem velký stresar, proto jsem moc ráda, že jsem tady s vámi, protože mě vždy postavíte nohama na zem, děkuji