Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Je nás tady hodně co to prochází poprvé. Určitě nic nezkazíte když si zítra zavoláte na kliniku.
Ja mela uuuuuplne mokro. Nebojte, lékaři vědí co dělají
Neplaš, ono v průběhu stimulace ti tělo dává jiné signály než za normálních okolností. Přeci jen si pícháš hormony které to všechno ovlivňují a taky ti neroste jen jeden folikul, ale hned několik.
Neboj, bude to dobrý. To že by se spustila ovulace ještě před OPU je poměrně vzácný a je to spíš špatně načasovaným ovitrelle, než tou stimulací.
Kdy máš kontrolu?
🦋
Děvčata jaké jste měly pocity po transferu? Upřímně jsem docela v šoku z ostrého píchání v podbřišku. Je to nározové ale je. A nic příjemného to není.
@Talllya píše: Více🦋
Vždy jsi mi tady poradila a nějak se ztrácím v jake jsi fázi ty?
Ja jdu zítra na kontrolu. Jsem 9+3tt a modlím se, aby bylo vše ok
@Talllya píše: Více🦋
@Talllya píše: Více
Mě se dneska hodinu nechtělo zvracet a přestaly mě bolet prsa a hned, že je něco semnou špatně. V klidu už zase zvracím 😂
🦋
Kokonic
Jsem myšlenkami s Vámi dej určitě vědět jak jsi dnes pořídila 🙏
Já jsem dnes obdržela informace k mrazeni tak jsem klidnější že máme schovaný ještě 3 kousky kdyby náhodou.
Myslím na Vas moc 🍀
Tak to jsou super zprávy🥳
Určitě vědět dám, budu volat kolem 10. 😊
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Děkuji za uklidnění, začala jsem plašit, že přichází ovulace, protože i s bolesti se objevil plodný hlen, mimo bolest ho nemám, je to má první stimulace, takže nevím co a jak