Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Andriiiia píše: Více
Hele tak jako vis jak, nasli by se tam i urcity individua kterym bych klidne do klina bez vycitek nablila
ale tim ze ani nejsem karierni typ tak fakt o nic neslo a prave no to tahani vseho a taky tam bylo dost spatnych aspektu co se tyce hygieny a tomu jsem se opravdu vystavovat nechtela a doma bylo rozhodnuto🤷♀️ ![]()
No to je super ale co je ti ve finale do toho tobe jde hlavne o tve zdravi ktere je vsem ostatnim u zadlu kdyz to reknu blbe a nemuze rict ve finale nic jen snad bude natolik prima a profesionalni ze ti vyjde vztric kdyz chces pracovat jen v lepsich pro tebe podminkach a vyuzije toho v prospech vsech ![]()
Hele ani mi nerikej my jsme teda s tim logicky pocitali ze do toho proste zahuci takze to taky litalo z leva z prava ted teda nejvetsi placeni nas ceka cca za 2-3 mesice kdy budou volat skrz nanuky na prodlouzeni zamrazeni to mas pres 20 a ted uz diky bohu za leky extreme neplatim jen za vitaminy a progesteron.. takze ted teda samozrejme gynda no dneska mi sestricka ukazovala cenik na ty ruzna vysetreni a taky mi ukazovala balicek ten teda stal 5tku a je tam dalsich x ruznych vysetreni ktery jsou nad ramec a absolvovat vubec nemusim to jen kdybych byla prehnana coz zas jako nejsem a snazim se drzet zdraveho rozumu ze dulezita informace hlavne jestli bobek je zdravej a jestli vsechno v poradku a podle toho vseho jednat dal ale proste ted si účtujou uz i za snimek, za urceni pohlavi a i jen za to ze vezmes za kliku
takze si taky myslim ze tam jeste neco nechame samozrejme a budu doufat ze aspon neco nebo vetsinu proplati pojistovna bre neco takoveho mi bylo receno co jsem tak zvladla pochytit
a dneska jsem lezla do schranky a tam složenka z pojistovny za preplatek na lecich prave tak jsem se tak usklibla ale tak aspon neco no porad vetsi pravdepodobnost ze to na zemi nenajdes ![]()
Ale tak jinak prece na to vsechno nebudes sama a mas nekoho kdo se o vas postara ne?? Zatim co pises tak vypadas jak kdyby ses musela spolehat jen sama na sebe 🙈 ![]()
@Radka2025 píše: Více🦋
Vybrat kliniku je dost náročné ale myslím že jste nešlapli vedle. Všude je základ komunikace a dobrý pocit. Doporučuji se hodně hodně ptát. I když si budeš připadat úplně neznalec radši položit hloupou otázku než žádnou otázku a pak se užírat doma.
Tady Holly také poradi a podpoří.
Tak vitej ve skupině a přeji ať máte na klinice dobrý pocit.
🦋
@KokoNic
Myslím na Tebe dej vědět jak se cítíš.
U mě od pondělí velká změna hurá vstala jsem jak znovu zrozona.
Bolest téměř pryč.
Opravdu to chtělo víc odpočinku a zabralo mi suché teplo.
@Andriiiia můj šéf taky nadšený nebude, nemá za mě náhradu
ale chová se jakoby práce pro mě měla být víc než rodina. Pracuji pro soukromnika
@Jambula píše: VíceŠanci na dvojcata je při ivf 20%,v „normalnim“ cyklu 2 % jsem někde četla. Proto nejsou většinou moc nadšení když mají zavádět dvě. Me řekli rovnou, když jsem se ptala že uvažuji o dvou, aby byla vyšší šance že ne, že je riziko komplikací, že by třeba že dvou mohli vzniknout čtyři. Mozna to dělají léky
@Anonymní píše: Více🦋
@Anonymní píše: Více
Ahojky, taky na tebe myslim, jsem ráda že ti je lépe. 😊
Mě je naštěstí dobře celou dobu🙏 Včera jsem jen byla mimo z narkozy, ale žádné bolesti jsem neměla. Dneska teda podbřišek trochu cítím, ale nenazvala bych to bolestí🙏
Ty se další výsledky dozvíš teda až zítra při et?
@KokoNic píše: Více
Ano už mi volali že to máme ráno.
Proběhne kontrola embryologem a pak následně ET a dohoda mrazení.
Jsem zvědavá. Je super že je ti dobře. To jsem fakt ráda.
Tak paráda, zítra dej vědět kolik jste jich nakonec zamrazili😊 mě má dneska volat laborant, jak to vypadá, kolik se jich zatím drží. Tak jsem zvědavá🙏
@KokoNic píše: Více🦋
To je zajimavy to jsem ani covece nevedela ze je to vubec mozny nebo spis jsem nad tim vlastne ani nepremyslela tim jak jsou to jakoze instantni deti pod dohledem lekaru tak ze by se stala takova „abnormalita“ ![]()
Já ti budu moc držet pěsti, aby ti vše vyšlo na poprvé🍀
@Soncak píše: Více🦋
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.