IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.2.25 16:57
@Anonymní píše: Více
🦋

Tak budu držet palečky ať vše vyjde jak má. Pro mě to je poprvé takže si nesu takový zvláštní pocit ale nechci se přehnaně kontrolovat. To je pak k zbláznění.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.25 16:58

Moc dekuji :oops:. Mame poslední embryo (sourozence), tak je to bud a nebo. Do dalšího IVF už jít nechci, tak snad to vyjde, aby syn nebyla jedináček. :oops:

Také držím moc moc palečky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.25 23:49

Dneska čtvrtý den rekovelle, a už cítím levý vajecnik víc, dokonce jsem už 2× růžově dnes zaspinila…mám strach, teď už s tím nic neudělám, a v pondělí jedu na kontrolu, Občas jsem mívala spineni pár dní před ovulaci, ale ne vždy. Bojim se že moje tělo reagovalo na růst vajicek až moc, a na opu bude pozdě:-(

• Citovat
  • Upravit
430
23.2.25 07:41

No, jenže mě nepřišel ani žádný email. Hned v pondělí si tam zavolám asi. To už bude 4. den po opu teda. 😅
No musím říct, že ten druhý den mě břicho začalo nakonec docela bolet, ale teď už dobrý, cítím se jen nafoukle a hrozně mě bolí prsa, ale to je nejspíš tím utrogestanem. 😅

Jinak mám radost, že už máš po et, teď už jen to čekání. 🤯 Kdy plánuješ udělat test? 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.25 07:55
@KokoNic píše: Více
🦋
Dobré ráno právě jsem na Tebe myslela jak se cítíš. Já měla bolesti nejhorší druhý a třetí den po opu a pak to slablo. Do ET to bylo úplně dobrý.
S testem jsem velmi na vážkách jestli ano či ne. Spíš bych chtěla vydržet než bych klamala sama sebe. Určitě je ještě hodně brzy a i lékařka mi říkala že to není úplně dobré. Na krev mě objednali 13.den po transferu.
Včera mě docela pichalo v podbrisku. Nadýmání a hlavně sem nemohla spát.
  • Citovat
  • Upravit
430
23.2.25 08:00

Tak to jsem ráda, že jsi to s těmi bolestmi měla stejně, asi je to tak normální. 😊
No co jsem četla tak holky už většinou měli druhou čárku už 7. den, tak uvidíš jestli to vydržíš až do krve. 😅 ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.25 08:04
🦋
Uvidíme samozrejmne zvědavá jsem moc! Ale nechci predbihat.
Ty hlavně zítra vykomunikuj kliniku přijde mi zklamání že se nikdo neozval tohle je docela blbý. Kde že to dochaziš? Stát se to může všichni jsou lidi ale prostě by mě tohle docela štvalo. Nám ještě včera poslali email kolik mrazacku a kolik nechávají ještě do dnešního dne. Víkend jako běžný den. Informace dávají.
Ale chce to klid ničemu to stejně nepomůže hlavně věřit že jde vývoj dobře.
U nás to nakonec taky nějak dopadne. Na jistotu víme že proběhl ET a zamrazeny byly včera 2 a na dvě se čeká do dnešního dne.
  • Citovat
  • Upravit
430
23.2.25 08:15

No jsem z toho hrozně naštvaná, že neposlali ani email. Chtěla bych vědět kolik se jich drží.. I v propuštění zprávě mám, že mě bude laborant telefonicky kontaktovat o dalším postupu.. 😒
Chodím do pronatalu V ČB..
Tyjo, to je super, takže 1 v sobě, 2 v mrazáku a možná k nim přibudou další dvě. To je super🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.25 08:23
🦋
Lékař říkal že je to dobry výsledek. Zlatý střed žádná katastrofa ani žádná sláva.

Přála bych si aby se podařilo hned ale také sem si vědoma že tak být nemusí. Proto jsem klidnější že nějaký mrazák je.

Určitě jim tam hned zítra zavolej pro svůj klid a hlavně bych zdůraznila že se ozvat měli. A plánovaný ET na termín máš?

• Citovat
  • Upravit
430
23.2.25 08:41

Přesně tak, ale jestli vám nenašli nějaký závažný problém, tak věřím že by se mohlo povést 🍀 Bdu ti moc držet pěsti🍀
Ani na et termín nemám právě. Proto si myslím že by mi i měli zítra zavolat oni, protože v úterý je to 5. den, když se teda nepočítá den opu. A ty jsi šla na et taky 5. den ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.25 09:17
🦋
Ano ET byl 5.den po prodloužené kultivaci. Den punkcr se nepočítal. Takže by ti to mělo vyjít na úterý. To je docela na fofr když ti to někdo sdělí v pondělí l. Ale bude to dobrý uvidíš. Nejsi v tom sama 🍀
  • Citovat
  • Upravit
101
23.2.25 10:15

Ja rekovelle mela a byl super. Neboj, špinění nic neznamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.25 10:30
@Talllya píše: Více

To je pravda i mě bylo řečeno že špinění v průběhu stimulace se stát může a dále taky v průběhu celého IVF po odběru oocytu i po ET či KET. Pokud to není krvácení silné asi bych nebyla ve stresu.

• Citovat
  • Upravit
44
23.2.25 12:01

@Luca131992
Ahojky, já jsem 8+2tt podle ultrazvuku. Podle transferu mi to počítá mladší tehotenstvi. Špatně mi není zatím vůbec. Prvních 14 dní jsem měla bolesti bricha, jak kdyby měla přijít menzes, ale to už taky odeznělo. Jediné co mam, tak bolestivá prsa. Ty si ve kterém týdnu a kdy jdeš na kontrolu? :kytka: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.25 18:45

@Talllya já se spíš bojím, aby se předčasně neschylovalo k ovulaci, protože když mě bolí vaječníky, nejvíc ten levý, tak bohužel že mě vychází i plodný hlen (omlouvám se za nechutnosti)ale když vaječníky necítím, tak nic

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.