IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
20.2.25 16:19
@Jambula píše: Více

To teda budu sexy mamina po tom tahání dvou dětí :lol: takže budu mít ještě ke všemu svaly, heč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
20.2.25 16:21
@Andriiiia píše: Více

Hele a neni to taky na jednu stranu vyhoda to na zabiti si odbyt aspon ted a na stari pak mit klid? :lol: Nemysleno ve zlym :srdce: noo vidis ja ti dam nerodit ty budes rodit jak dracice! :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
20.2.25 16:22

Nooo videla jsem jak se holky s dvouma otacely treba jen v posteli byla to sranda 😃no to budes uplnej rambo 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
20.2.25 16:25

Nejradši bych porodila hned ty žížaly a dokrmovala je pídi midi brčkem :lol: už ty nevolnosti nechci :lol: predstavovala jsem si, jak budu bez problému pracovat až do porodu asi jakože si představuji, jak budu mít hodné a poslušné dětičky :lol: holt to někdy nevychází podle představ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
20.2.25 16:30

Tak to ja jen co jsem podstoupila OPU a mela nabeh na hyperstimulak tak jsem s praci sekla a od te doby jsem doma a prdim na to :lol:
Hmmmm ja si myslim a co se doma rika tak my urcite nebudeme mit hodne ditko pokud se nam vyklube :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
20.2.25 16:34

Byla/ už jsem ok ale v ten moment..to vylo hrozny. Ze prý to nedopadne. Kráva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
20.2.25 16:37
@Talllya píše: Více

Jakoze co nemelo dopadnout? 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
20.2.25 16:39

Je lepší být doma v klidu, aby bylo všechno v pořádku no. Ja zatím neschopenku odmítám, protože můžu pracovat z domova zatím, ale budu muset s pravdou ven u šéfové, aby mě na něm nechala déle. Jen je to blbé před zvýšením platu a co si budem, penízky by se na výbavu hodily no, samozřejmě, když to nepůjde, tak to nepůjde. Ono s dvojčaty, když samozřejmě vše půjde dobře, protože syndrom mizejícího dvojčete se občas stává, tak stejně asi dřív nebo později na neschopence i vzhledem k mé váze skončím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
20.2.25 16:45

No ani o tom nechci mluvit :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.25 18:37

🦋

Dobrý večer dámy koukám že se nám tady během odpoledne rozjela teda solidní debataaaa.

Normálně mám tady za Vás nával radosti.
Pěkně zprávy tady dvojčátka. Gratuluji moc ♥️ když už tak pořádně to bude jizdaaaa teda.

Všem držím moc štěstíčka.

U mě nové info z vývoje - z 9 jsme po dnešku na 6 🙏 z toho 4×Q1 a 2×Q2 a zase další čekání jak to půjde dále.
Zítra budou volat skrz ET v sobotu, ale sobota ráno rozhodne jak dopadla kultivace celkově.

Po opu se 3 den cítím už daleko lépe. Sice ještě trocha bolesti ale o dost mírnější.

Já už chci taky jásat s Vámi.

• Citovat
  • Upravit
256
20.2.25 18:58

Noo ja si taky myslim nebo aspon kdyz clovek dela tezsi praci ja delala servirku takze tam bylo i celkove dost nevhodne prostredi..
Ojoooj no to bude taky asi ksicht co si jako dovolujes otehotnet snad je v klidu💪tak jasne noo.. moje vsechny uspory padly na kliniku takze uz jsem odevzdana aby se o me postarali doma no.. :roll:
ale tak snad bude vsechno v poradku s obouma bobkama😊a jasny tak jako tak asi na ni stejne skoncis noo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
20.2.25 19:00
@Anonymní píše: Více

Joo jsme tady rozjely pecky haha :lol: :dance: taaak hlavne opatrne na sebe :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
20.2.25 20:43

U práce servírky to chápu, to bych nečekala a šla na neschopenku taky. Hlavne jsi v kontaktu s plno lidmi a taháš při tom věci a těžko si při obsluhování zákazníku odskočíš se vyzvracet a podobně 😂 těžko říct. Moje šéfová je dost nestabilní a výbušná. Ted s ni jsem za dobře dokonce jsem šéfovala oddělení při záskoku, protože mě požádala. Teď moc nadšená nebude.

Hele ty peníze jsou hrozné, dneska jsem zase platila za léky 4 tisíce a budu je kupovat až do 12 týdne. Do toho gynda, kde těhotenský balíček stojí 8 tisíc a pak ještě peníze na výbavu a podobně :lol: to kolik si klinika vzala za dvě dárkyně ani nemluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
20.2.25 20:56

Ahoj holky, snad nevadí že se k vám přidám. Dnes jsme se objednali na první konzultaci do reprofitu v Ostravě, půjdeme 5.3. Vybírala jsem podle recenzí, tak snad jsem vybrala dobre. Už máme s manželem jedno dítě a bohužel po nás zdědil genetickou vadu, proto musíme mít IVF kvůli genetice embryí. Postupně si to tady proctu at vím na co se připravit. Nic takového jsem nikdy neabsolvovala, tak jsem dost nervózní jak to všechno zvládnu. Drzim všem palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.25 21:27

@Radka2025 ahoj, Vítek. Držím ti moc palce. :) Také jsem mela genetiku embryí, podstupovala jsem IVF v roce 2020 a 2021 a mame syna, ktery ma po me tez vadu, ale neni to zadne postižení. IVF jsem musela podstoupit kvůli ukončení těhotenství v 5.mesici, pri přirozeném početí. :roll:
Budu držet palce na tvé cestě. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.