Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak holky je tu den D (opu), tak držte palce. 🙏 Dneska už cítím mírnou nervozitu😅
🦋 a @Soncak holky jsem vzhůru čerstvě, cítím se dobře, jen lehce opile. Až budu něco vědět písnu. 😇
@Gracetheworld píše: Více
S tím vitamínem souhlasím někde jsem četla, že to ani není vitamin, ale hormon a pozitivně ovlivňuje reprodukční systém, a je pravda, že už ho nějaký pátek beru a docela hezky se mi po něm zkrátil cyklu
Já budu píchat dneska druhý den Rekovelle, a mám až do 23.2,kdy jdu 24.2 na kontrolu, modlím se aby to roslo, a samozřejmě bylo co nejvíce vajicek v nejlepší kvalitě
amh mám 2,1 a asi by mělo být v norme, co jsem hledala po netu, prý je norma 2-2,5.Takze mám potvrzené že pcis nemám, i když vaječníky se takhle občas tváří. Ale po tom vit d je to mnooohem lepší, dokonce i sliznice.Je to mě první ivf, a já blbá se nezeptal samozřejmě, na vyšší sliznici něco dostanu až po vložení embrya? zeptám se v pondělí na kontrole a samozřejmě bych něco chtěla, precejen jsem měla 7 mm a to není moc
Holky doufám, že už by jsme se příští měsíc mohli přesunout do jiné diskuze, kde budeme řešit už jiné věci, a já nebudu psát jako anonym ![]()
@Jambula @Andriiiia Holky nemáte dnes ultrazvuk který vám napoví jak to bude dál? držím pěsti a přeji aby rozptýlil a vyvrátil vaše obavy.
@Anonymní píše: Více
Děkuji.😇
Tak bylo odebráno 15 folikulů, z toho 12 vajíček a 8 je v dobré kvalitě, ta zbylá 4 nebyla zralá. 🍀 Prý je to dobrý výsledek, zítra budou volat jak se to vyvýjí 🍀
@talllya @Anonymní píše: Více
Holky…prisaham bohu ze kdybych nebyla tak mlada a drzak tak mam infarkt..!
Sla jsem uz od rana na prohlidku cela urvana takze chudak doktorka to dostala v plne palbe s tim ze si myslim ze je konec a rekla jsem ji pred co jswm byla pred tydnem postavena… no sly jsme na ultrazvuk tak se ve me stoura a rika ale vsak se podivejte tady krasne bije srdicko tady se tvori placenta tady pupecni snura a vypada ze je dost zivej ( mrskal se tam jak drak) a ja se zas rozervala ze si prijdu uz jak blazen a fakt jsem nicemu nerozumela proste uplne vyrizena 🙈 ❤️takze sedi 8+6 dostala jsem prukazku a mam uz dalsi datumy co se bude dit
a to jsem se dneska chtela z toho vseho ozrat jak dobytek
🙈 nejvic jsem stastna a furt v soku!
A dekuju ze jste si takhle vzpomely ![]()
@Anonymní píše: Více
Přesně jak píšeš 😊
A ty jsi v jaké fázi? Pročítala jsem sice diskuzi, ale trošku se v tom ztrácím 😀
Já dnes UZ folikulů 14 a OPU bude v úterý 🍀
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.