Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Nene tohle byl nejaky jakoze zaskok ale byla tam uzasna sestricka ta snad byla uplne prvni kdo mi tam fakt jako jediny sednul jak prdel na hrnec lidska chapava proste takova mamina
ke svy jdu pak pristi datum a pokud zas bude neco zkouset ze spatne tak se uz naseru a vymenim ji radsi za tuhle ![]()
@Jambula píše: Více
Takže šťastný pokračování. A kolik ti je? Ted budu ve stresu ja, me to čeká v pondělí? A jak byl prcek velký? Moc moc gratuluji
mam radost
Pokud bys chtěla, můžeme se spojit osobně nějak přes whatsapp, messenger ![]()
Ahoj holky, tak jsem se vrátila z Gennetu a opravdu čekám dvojčata. Obě měla srdíčka, jen to jedno je menší než druhé. Jsem ještě docela v šoku no 😂
@Talllya píše: Více
Dekuji
to vysvětluje to, že mi je nonstop špatně. Už mi napsali nějaký ten lék Xonvea na nevolnosti. Snad brzy zabere. Zatím hmotnost spíš ztrácím.
Jsem 6+4. Bála jsem se, jak jsem krvácela, ale evidentně se jim tam líbí.
No nejvic jako 😊jeste kdyz se clovek smiruje s nejhorsim a pak tohle 🤗 30
ale nejak se s tim porad nemuzu smirit
🙈 co ty? ![]()
Ale neee u tebe to prece od zacatku bylo v poradku tak nemas duvod preci 😊
Hele me dala doktorka 2 snimky ale ani u jednoho mi neudelala velikost jen mam napsano jak mam velkou dutinu v krery je
🙈 ale myslim ze jsem snad videla 2,5cm ale nechci kecat no fakt to bylo rychly a to jsem tam musela lest nakonec jeste jednou bre mi poprvy tu fotku neudelala ![]()
Ja krvácela v 5. a 6.Týdnu. Takže jsem byla fakt vystrašena. Tak ted čekám na pondělí.
My to dáme
@Andriiiia píše: Více
Haha tak to taky gratuluju to se pekne proneses
![]()
Dneska samy skvely zpravy koukam!!!😍
To vis ze to dame!!
A jak ty ses stara Talianko? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@Jambula To jsem ráda
A to si byla u té stejné doktorky?