Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Nakonec mi bylo i vysvětleno, že dvě embrya se nerovná vyšší šance. Tak třeba se do těch 20%taky vejdeme ![]()
@Anonymní píše: Více🦋
Holky, tam vám závidím, že už máte půlku zasebou.Ja teprve dneska třetí den budu píchat Rekovelle, ale už cítím že se na vajecnikach něco děje, lehce je cítím. Navic to mám ztizene, v práci to samozřejmě nikdo neví, ale už si nahlásil šefík dovcu, zrovna v době kdy by měli probíhat opu
takže pokud se odběr nepovede nějak posunout aspoň na brzký začátek března, tak budu muset lhát
proč potřebuji odejít, i když za mě není nikdo jiný. Ja se teď modlím aby vyrostlo aspoň osm kvalitních vajicek, aspoň ten jeden by mohl dojít na zavedení ne? a pak čekat dlouhých 14 dní, vůbec netuším jestli budu mít na to testovat od začátku, kdyby bylo snehobilo…jsem prostě ve stresu, i když se snažím to všechno nechat nějak plout
Přesně tak, aspoň jedno zdravé děťátko. Na pohlaví nám nezáleží. Pri jednovajkach jsou obě pohlaví stejné a při dvou může být mix, nebo taky stejné
Hele holky a premyslely jste o tom jestli jako chcete vedet pohlavi a potrapit druhou polovicku ze to nerict nebo to udelat jako prekvapko pak? U me bude mit v kvetnu polovicka narozky a ja rekla ze se dozvi pohlavi az u porodu bre mam co vracet tak aspon takovahle mala pomsticka
aleee pak jsem si zas rikala ze kdz bude mit ty narozeniny tak by to mohlo byt jako vlastne pekny darek ale jak to udelat zejo aby to stalo aspon za to ![]()
@Anonymní píše: Více🦋
Počty folikulu a poté vajíček je fakt dost individuální. Nechej to plynout protože tohle je stimulace a i každý cyklus je jiný. Tak mi vysvětlil lékař. Teď můžete mít 14 v jiném cyklu třeba 8 folikulu.
Ale nebudu dělat chytrou je třeba těm dr i trochu věřit 🙏
Věřím jim, beru vše tak, jak mi doktorka řekla, a nenapadlo mě s tím nějak hýbat, ale říkala jsem si, že by možná šlo, třeba o jeden den vynechat Rekovelle s tím že by to rostlo pomaleji a opu mohla být třeba o den, dva dyl, ale samozřejmě až po poradě s lékařem. Tohle si netroufam
To rozhodně určitě nic samovolně nevysazovat.
Bude to dobryyyy
S termínem OPU neuděláš vůbec nic. Odvíjí se to od toho jak ti rostou folikuly, pokud porostou pomaleji, tak je možné že se ti OPU o pár dní posune, ale počítat s tím bohužel nemůžeš.
Holt si prostě vezmeš neschopenku. Pokud máš jen nějakou kancelářskou práci, tam zvládneš v jít hned druhý den po OPU.
To testování bude záležet na tobě. Budeš píchat ovitrelle, tak to může způsobovat duchy na testech ještě dlouho po injekci, záleží dost na tvém těle. Já ho vždy měla do týdne od píchnutí z těla pryč, ale jsou holky u kterých se to drží klidně 14 dní.
Testovala jsem vždy den po zavedení abych viděla jestli je už ovitrelle pryč a když bylo tak jsem pak testovala až 6dpt. Nevydržela bych čekat na krev, ale to je fakt individuální ![]()
Taky jsem vloni podstoupila ukončení těhotenství. Bylo to neplánovaně a po odběru plodové vody zjistili ze ma stejnou vadu jako starší. Proto jsme se rozhodli jít do IVF.
Ahojky, tak jsem tu asi měsíc nebyla a to je změn a radostí 🙂 v úterý jsem měla další transfer, no, moc tomu nedávám, ale naděje umírá poslední 🙄
Moc děkuji. Tak to je super že je nas tady více z Ostravy a rada slyším že jsme kliniku vybrali dobre.
@Radka2025 moc mě to mrzí
. Je to hrozny. Nemělo by de ro stávat. Ja ukončovala v roce 2020. Mam balancovanou aberaci a miminko melo bohuzel nebalancovanou a několik vad neslučitelné se životem, tak nebyla jiná možnost, take po odběru plodové vody. Z IVF máme syna, ma také balancovanou aberaci jako ja, ale žádnou jinou vrozenou vadu nema. I tak jsem byla na plodové vodě radeji, nic neni 100%. Ted mame posledního mrazacka, tak chceme zkusit sourozence. Tak to bude bud a nebo.
Moc vám držím palce. ![]()
@Gracetheworld píše: Více🦋
Vín že mám zvláštní dotaz ale přece jen mi to přijde dobré vědět. My co tady máme první ivf jsme ztracené 🙈 🙉
Děkuji
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Děkuji to já tobě takyyyy.
Určitě dej pak vědět jak se to vyvíjí u vás. Jak to vypadá s transferem.