Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Ovitrelle obsahuje Hcg, případně se dává jiná injekce, která má také hcg. Pokud je pichnuta, tak opravdu až 14 dnů může v těle zůstat a tudíž dělat falešné duchy. Vím, že někdo testuje třeba od 10 dnů po Ovitrelle a sleduje, jestli čárka slabne nebo sílí
@Soncak píše: Více🦋
Holky jak často vám dávali vědět z laborky jak to vypadá s embryemi? Měli mi volat včera (1den po opu) a nikdo nevolal. Tak jsem z toho trochu nervózní. Hned v pondělí si tam asi zavolám sama. 🤯
@KokoNic ahojky. Hele, kamarádce volali každý den, mně obden. A to je stejná klinika
. Volali i v sobotu. Tak uvidíš, jestli se dnes třeba neozvou. Mně poprvé volali až 2 dny po opu. Opu jsem měla v pondělí, z laborky volali poprvé ve středu.
@Soncak No trochu se bojím že se na mě přes víkend vyprdnou. 😆 Tak uvidíme no, jsem z toho trochu nesvá. 😏 😅
Na recepci dneska nikdo není. A číslo do laborky nemám. Takže to budu muset vydržet do pondělí. 😒
@KokoNic chápu, jsou to nervy. Ale neboj, určitě se ozvou a budou kit dobré zprávy ![]()
Budu moc držet palce
. Ja kdysi u obou KET mela měchýř prazdny a to mi přišlo, jak kdyz ho mam plny. Jsem zvědavá na pondělí. ![]()
Ahojk holky těhulky v kolikátém týdnu už jste? jak se máte? jak to zvládáte?
Protože já strašně začala jsem zvracet i 3krat denně jsem neskutečně zahleněná ale nemocná nejsem slintám jako bernardýn mám strašně moc slin tak pořád jen plivu to se nedá polykat a to jsem si myslela že už to horší být nemůže ale jasně že je takže jenom ležím zvracím jím plivu jsem totálně nepoužitelná na nevolnost beru xonveu ale že by mě nějak pomáhala teda se říct nedá a stále zavádím progesteron.
Máte taky někdo takové stavy? 🙈 já su z toho docela už na nervy.
@Anonymní píše: Více🦋
Anoo, v pondeli
. Rano jedu jedte na krev na progesteron a budu čekat na hovor, v kolik mám dorazit na KET
.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.