IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1147
21.2.25 16:54
@Anonymní píše: Více

Ovitrelle obsahuje Hcg, případně se dává jiná injekce, která má také hcg. Pokud je pichnuta, tak opravdu až 14 dnů může v těle zůstat a tudíž dělat falešné duchy. Vím, že někdo testuje třeba od 10 dnů po Ovitrelle a sleduje, jestli čárka slabne nebo sílí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.25 17:04
@Soncak píše: Více
🦋
Děkuji moc, kouknu co jsem ro tam vlastně měla. Chtěla bych fakt vydržet a nebýt zklamaná nějakou svou blbosti.
  • Citovat
  • Upravit
432
22.2.25 08:09

Holky jak často vám dávali vědět z laborky jak to vypadá s embryemi? Měli mi volat včera (1den po opu) a nikdo nevolal. Tak jsem z toho trochu nervózní. Hned v pondělí si tam asi zavolám sama. 🤯

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
22.2.25 08:29

@KokoNic ahojky. Hele, kamarádce volali každý den, mně obden. A to je stejná klinika :nevim: :lol:. Volali i v sobotu. Tak uvidíš, jestli se dnes třeba neozvou. Mně poprvé volali až 2 dny po opu. Opu jsem měla v pondělí, z laborky volali poprvé ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
22.2.25 08:31

@Soncak No trochu se bojím že se na mě přes víkend vyprdnou. 😆 Tak uvidíme no, jsem z toho trochu nesvá. 😏 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.25 10:00

@KokoNic tak tam dneska zavolej :kytka:

• Citovat
  • Upravit
432
22.2.25 10:03

Na recepci dneska nikdo není. A číslo do laborky nemám. Takže to budu muset vydržet do pondělí. 😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
22.2.25 10:09

@KokoNic chápu, jsou to nervy. Ale neboj, určitě se ozvou a budou kit dobré zprávy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
22.2.25 10:09

🦋 Tak co transfer? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.25 11:50
🦋
Ahoj ahoj vydrž a zachovej klid mě ani nevolali nám chodily každý druhý den emaily. Podstatný je prý následující den po opu se bere jako den 1 a pak 3 a 5
Bude to dobry uvidíš. A jak se cítíš? Všechno dobrý?
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.25 11:53
🦋
Fuuuuu mám to za sebou hurá.
A teď jen čekat a zachovat klidnou mysl vše dopadne jak má. Moc to už člověk neovlivní.
Transfer byl v pohodě akorát ten plný močový měchýř byl zážitek když tlačili ultrazvukem. Ale chválili prý je to potřebné aby to vložili na správné místo.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.25 12:01

Budu moc držet palce :oops:. Ja kdysi u obou KET mela měchýř prazdny a to mi přišlo, jak kdyz ho mam plny. Jsem zvědavá na pondělí. :oops:

• Citovat
  • Upravit
61
22.2.25 14:17

Ahojk holky těhulky v kolikátém týdnu už jste? jak se máte? jak to zvládáte?

Protože já strašně začala jsem zvracet i 3krat denně jsem neskutečně zahleněná ale nemocná nejsem slintám jako bernardýn mám strašně moc slin tak pořád jen plivu to se nedá polykat a to jsem si myslela že už to horší být nemůže ale jasně že je takže jenom ležím zvracím jím plivu jsem totálně nepoužitelná na nevolnost beru xonveu ale že by mě nějak pomáhala teda se říct nedá a stále zavádím progesteron.

Máte taky někdo takové stavy? 🙈 já su z toho docela už na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.25 16:41
🦋
Děkuji bude to dobrý takže transfer v pondělí? To už uteče stejně je následně čekání nekonečné. To tady asi zažila nebo zažije každá z nás.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.25 16:54

Anoo, v pondeli :oops:. Rano jedu jedte na krev na progesteron a budu čekat na hovor, v kolik mám dorazit na KET :oops:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.