IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1147
24.2.25 10:03
@Anonymní píše: Více

Není potřeba, aby jich bylo mraky. Hlavně, aby byly kvalitní. Já na kontrolách měla na každé straně minimálně 10, ale každý jiné velikosti. Při odběru jich bylo nakonec jen 6. Nestresuj se zbytečně. Hlavně, že něco roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
24.2.25 10:05

Kolikátý den stimulace jsi? Mě jich 6. den spočítali 7, nakonec bylo 15 folikulů a z toho 12 vajíček, na oplodnění bylo 8. Takže si myslím že se to ještě vyhoupne. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
24.2.25 10:51

Tak už mi volali z laborky.. z 8 se jich vyvíjí 7, ale vyvíjí se prý hrozně pomalu. Že zatím to vypadá, že to doženou jen 2, ale zítra dopoledne zavolají jestli náhodou to nedohnalo ještě nějaké a rovnou se domluvíme kolik se bude mrazit. Jinak nechapu proč, ale furt jim tam vychází u mě žloutenka B, furt delaji kontrolni odběry, ktere vyjdou pozitivni a rozbor negativní. Takže prý budu mít dražší mražení kvůli nějkému zákonu. No jsem z toho rozložená holky..
Jinak zítra v půl 1 jdu na transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.25 11:00
@Soncak píše: Více

Moc dekuji :,(

• Citovat
  • Upravit
1147
24.2.25 11:03

@KokoNic moc držím palce, aby ten jeden transfer stačil 🍀 🙏. Chápu, že je to na nic, člověk cítí zlost i smutek. Už ta je to náročné jak fyzicky, psychicky i finančně, takže každá anomálie je prostě na prd. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
24.2.25 11:07

@Soncak moc se modlím aby to vyšlo. Vím, že si tu spousta holek prošlo spoustou škaredých věcí a neúspěchů, že bych v tom nebyla sama, ale já si vůbec nedokážu představit jak bych to zvládla já..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
24.2.25 11:30

Tak tohle je fakt noční můra. Moc mě mrzí že se ti to stalo a na dálku posílám :hug:. Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.25 11:31
@Gracetheworld píše: Více

Dekuji moc, jsem z toho v háji. Bylo to bud a nebo. :( Zitra mame konzultaci, co dal. Ale byla jsem rozhodnuta, ze dalsi IVF nechci. Ale uvidíme, moc se mi do toho nechce, kor kdyz mam doma maleho syna. :,( Jsem za něj vděčná. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5629
24.2.25 11:33

To že jsou zatím jen 4 dominantní moc neznamená. Ony to ty menší ještě můžou s klidem dohnat, tak se tím zkus hlavně nestresovat.
Víc to řekne další kontrola, ale jistota bude až po odběru. Oni kolikrát všechny folikuly ani nevidí a přijdou na ně až u OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.25 11:36
@KokoNic píše: Více

Včera jsem si píchat pátou injekci Rekovelle, takže dneska až budu píchat, tak budu šestý den

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.25 11:38
@Gracetheworld píše: Více

Trochu mě uklidnil fakt, že k levém vajecniku, který mě bolí víc než pravý se nemohla pořádně dostat, tak třeba jsou schované :kytka:

• Citovat
  • Upravit
431
24.2.25 11:38

Tak to je ještě dost času na to aby se to dohnalo🍀 Budu držet pěsti. A i když jich nebude moc, důležité je aby pak vajíčka byla kvalitní 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
24.2.25 11:40

Fakt se zbytečně stresuješ. Ono to roste, nemusí to být rychlostí blesku. Já měla třeba OPU až myslím 19. DC. Prostě bylo potřeba počkat. Každá jsme jiná a věř mi, že ten stres ti nepomůže. Jsi třeba v polovině píchání injekci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
24.2.25 11:41

@KokoNic chapu. Ono je lehčí podpořit ostatní než sebe. To tak my ženský prostě máme, no 😪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.25 12:04

@KokoNic to mě mrzí, doufám, že už máš špatné vybráno, a dožene to aspoň jedno kvalitní :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.