IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1460
24.2.25 22:33

@Fiona Krasoňová jasně, pro někoho zas vklad mladšího embrya, může znamenat větší šanci, my bohužel musíme mít blastocysty kvůli testování… tak dej vědět zas, jak to u tebe probíhá dál :wink: já uvidím, co mi řeknou ve středu, jak dál budeme pokračovat 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.25 06:28

Je tady někdo, koho bolel vajecnik jako na ovulaci (vím že neprobehne) ještě několik dní před kontrolou? už dneska v noci mě to vzbudilo, a to podle doktorky tam mám akorát dvě 11mm a pár malých, je třeba možný že další neviděla, protože k němu hůř mohla, já někdy ovulacixprozivam fakt dost intenzivně, tak je možný že zrovna na tyhle straně :zed: bože muuuj, musím vydržet, a taky tělo na víc vajicek není zvyklé zejo, bolest ale není pořád, na chvíli třeba ustanovení. Snazim se hodně pít. A to bych řekla že bolest celkem zvládám, ale musela jsem si vzít ibalgin :lol: je taky možné že teď tu bolest tolik nezvládám kvůli stresu. Proste se teď bojím, aby načasování bylo co nejlepší odběru vajicek, protože mi to v práci nevědomky komplikují, a tím že jim ani nemůžu říct co podstupuji. Pracuji u soukromnika takže si to dokážete představit

• Citovat
  • Upravit
430
25.2.25 06:37

@kopre_tina535 Ahojky, tebe si pamatuji ze skupiny iui, tak snad tady budeme mít víc štěstí🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.25 06:42
@Anonymní píše: Více

Osobně jsem nikdy nevěděla a necítila kdy mám ovulaci a při stimulaci jsem tyto problémy neměla, každý to má ale jinak, zřejmě si citlivější, ale pokud tě to bolí hodně konzultovala bych to s lékaři

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.25 06:45

Pod to se podepisují, určitě je vhodné to konzultovat s lékařem.
Já měla bolest tupou takovou jako pms. Ale ne tak že bych si musela vzít nějaké léky od bolesti.
Určitě telefonátwm do car nic nezkazíš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.25 07:23

Teď už je to lepší, vzala jsem si prášek na bolest a hodila jsem se do klidu, není to vyloženě bolest, jako ostra, ale cítím to, jakoby mě tam něco tlacilo, a pak mi to samozřejmě neprida.Ja cítím i dost ovulaci ob cyklus, tak třeba je to „ten“samy vajecnik

• Citovat
  • Upravit
1147
25.2.25 07:30

Vyloženě bolest jsem neměla, ale vaječníky jsem občas cítila.
Přesně, jak píšeš, tělo není zvyklé mít tolik folikulů, takže je to jasné, že to můžeme cítit. U mě jsme třeba 3 folikuly „obětovali“, protože buď by byly zralé právě jen ty 3 nebo víc, které byly menší. Takže ano, některé mi prostě praskly a odešly.
Nedělej si tolik stresu, ať se z toho ještě nesložíš. Všechny tu víme, jak je to náročné, ale tohle je prostě teprve začátek všeho.
Zkus se nepozorovat, věřit lékařům a věřit, že vše bude v pořádku :palec: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
25.2.25 08:24

@KokoNic taky doufam! :srdce: Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
25.2.25 08:30

Me se stalo neco podobneho, asi po tydnu stimulace velka bolest na jedne strane - jenom jeden den, ze jsem mela problem se narovnat.. kontrolu jsem mela druhy den a dr tam videl nejakou volnou tekutinu, rikal jen, ze na to musime davat pozor, ale jinak k tomu nic 😅 tak nevim jestli tam jeden folik praskl ci co.. ja ovulaci hodne citim kazdy cyklus, takze pri stimulaci jsem mela trochu pocit ze prasknu ke konci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.25 08:46
@Jane486 píše: Více

Jasně, určitě dej vědět co zítra kontrola a držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.25 08:47
@kopre_tina535 píše: Více

Já ho cítím už od první injekce Rekovelle :D říkala jsem to doktorce, a ona se na něj podívala a říkala že v něm zraje min folikulu než v pravém, který necítím téměř vůbec, naštěstí teda ne celý den v kuse, ale pomalu se tlak začíná stupnovat, tak si říkám že prostě vaječník je zvykly na menší množství folikulu a rozhodně ne na dva 11 mm a pár dalších menších, myslím že u nej zrovna tenhle cítím při ovulaci v klasickém cyklu a to dost, občas si nemůžu bez bolesti ani sednou a pak mě bolí celý podbřišku (teď ne, jen tlak)a je pro mě lepší si vzít prášek prášek bolest a být v klidu než cítím každý blbý pohyb a stresovat se co to je.Uz tak do mě perou hormony, netřeba se ještě víc nějak znepokojovat, tím myslím jako nálada jako na houpacce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.25 08:49

Holky, neuděláme si svoji soukromou skupinu? aby jsme nemuseli veřejné řešit naše problémecky, vím, že to někomu dalšímu může pomoci, ale třeba bych ráda odkryla svůj anonym :Da jste fajn, že bych vás ráda poznala víc

• Citovat
  • Upravit
1147
25.2.25 08:55

Klidně :mrgreen: jen to asi neumím založit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
25.2.25 08:57

Bože to je mi tak moc líto :,( :hug: :,(. My mame jedno jediné na genetice a jestli se vrátí je ve hvězdách. Toto je třetí ivf. Z druhého ivf nedošlo ani jedno embryo do 5 dne to jsem se složila doma kdyz mi to volali. Takže chápu jak se cítíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
25.2.25 09:19

@HRgirl ahoj, vzpomněla jsem si na tebe… Proběhl u tebe už další transfer nebo jak jsi na tom? 🙂 ja budu začínat stimulaci 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.