IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.2.25 17:41
@Anonymní píše: Více

někde jsem četla, že nachlazení po transferu je přínos, protože tělo bojuje s nemocí a ne třeba s embryem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.25 18:11

Ahoj holky, tak ja dnes byla v Gennetu, co bude dál. Nakonec jsme se tedy dohodli, ze podstoupím další IVF, moje uz třetí IVF. Ted mam ještě par dni brát léky, i když ke keřů nedošlo a vysadit, aby přišla ms a pak si zavolat a objednat se cca na 20DC a bude dlouhý protokol.

Do skupinky k vám jsem poslala žádost, zda nevadi. :oops:

• Citovat
  • Upravit
256
25.2.25 18:25

Haha rozumim :lol: ale uz jsem nekuracka a kafe uz moc taky nepiju :lol: jsem uplne nudna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.25 18:25

@Jambula já musim přestat kouřit, holt asi bude muset být léčba šokem. Říkám už rok a půl že přestanu :cert:

• Citovat
  • Upravit
256
25.2.25 18:35

Hele ja to sama doted nechapu jak jsem to zvladla ale asi se stal zazrak nebo co byla jsem 15 let rekla bych silny kurak a pak se mi v srpnu stalo ze jsem potratila a po revizi jsem se rozhodla ze prestanu a 5 dni jsem to uplne vydrzela bez niceho jenze byly nervicky atd tak jsem zacla elektronky ale za ty me prestalo taky bavit utracet bre to lezlo jeste vic do penez no a ted uz treba 3-4tydny jsem si nekoupila ani to uz takze se drzim a jsem na sebe hrda :lol: ale v zivote bych tomu sama neuverila :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.25 19:59

@Jambula šikulka, já byla nemocná, a po týdnu jsem prohlašovala, že jsem přestala kouřit :lol: byla jsem na sebe taak pyšná, že jsem přestala ze dne na den, a nemám na to ani chuť, ještě pak týden to bylo ok, ještě jsem se z nemoci dostávala a pak? jsem zase začala

• Citovat
  • Upravit
256
25.2.25 20:20

Nooo jasny v nemoci to je vzdycky kazdej frajer to zname :lol: hlavne ale jde asi i o okoli a jak je clovek proste naucenej… vubec nesoudim ani se neopovazuju nejak chytracit moc dobre to znam a sama jsem proste k tomu musela dojit az po letech ale nemysli si jsou dny kdy si rikam sakra ze mi to chybi ne ta chut ale ten ritual proste to bylo neco myho a ted nemam proste uz fakt nic :lol: ale tak doma maji radost a hlavne to nedelam jen kvuli sobe takze neni o cem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.25 21:02

@Jambula já bych spíš řekla, že jsem si vypěstovala závislost „foukáním“ než že bych potřebovala nikotin, omylem jsem si koupila beznikotinovou příchuť a hele nic jsem nepoznala :lol:

• Citovat
  • Upravit
256
25.2.25 21:13

No jasne jde o pocit „drzet neco v ruce“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4752
26.2.25 08:01

Ahoj Holky, přidáte mě taky prosím do té skupiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.25 08:15

A už jste tam všechny? Byla jsem nakouknout a za chvíli nebudu vědět kdo je kdo 🦋

• Citovat
  • Upravit
1147
26.2.25 08:44

@Džejý ahojky, já včera poslala žádost a zatím není schválena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
26.2.25 09:52

Ahoj holky,
Nevíte jak je to po KET v nativu z utrogestanem? Ovulace byla, mělo by fungovat žluté tělísko ( vlastně se nemusí vědět jestli je embryo z ovulace nebo z KETu). Ale Dr stejně napsal 2-2-2utrogestan. Budu ho brát až do toho 12tt?

Zatím to vypadá, že se uchytilo // 12dpt. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5624
26.2.25 09:59

Zatím čekám na schválení 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.25 10:01

@LunaP Ano, takto to je nejčastější postup( dávky se mohou mírně lišit) I když je nativ, utrogestan přesto většina lékařů dává.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.