IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5622
24.2.25 19:36
@Anonymní píše: Více

Jako amelgen a estrofem by neměl ničemu vadit, pokud bys chtěla jít do stimulace co nejdřív. Tohle by určitě nebylo od věci probrat s doktorem. Jen mě ta pauza nějak psychologicky přijde lepší, když se nechá proběhnout aspoň jeden cyklus, ale to je můj pocit.

Jinak pokud ti vyhovuje doktor a peníze na to nějak splašíš, tak není co řešit. Ten státní CAR byl jen takový nápad když jsi psala že problém jsou peníze, protože tam je to opravdu znatelně levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.25 20:25

Ahoj všichni, přidávám se do diskuze a hledám někoho, kdo je na tom “časově” nastejno, ať se můžeme podpořit ☺️ Začala jsem dlouhý protokol, dneska třetí den stimulace, opu pravděpodobně koncem příštího týdne 👏🏻
Všem držím palce, ať jste v jakékoliv fázi! Je to boj 🫶🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.25 20:40
@Fiona Krasoňová píše: Více

Já jsem dneska šestý den stimulace :-) kdy máš kontrolu? A vitej :mavam:

Příspěvek upraven 24.02.25 v 20:41

• Citovat
  • Upravit
694
24.2.25 20:40

Ahoj holky, taky se pridavam do diskuze, dnes jsem po OPU, ze 17 folikulu zbylo 8 zralych vajicek.. tak snad se neco uchyti na sobotni transfer ✊🏻 preji vsem stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.25 20:42
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.25 21:08
@Gracetheworld píše: Více

Uvidíme, co zitra doktor poví a na všem se s nim dohodnu. Ale moc dekuji případně za typ na kliniku. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
24.2.25 21:11

Na utz jdu v pátek ☺️ Máš krátký protokol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1448
24.2.25 21:13

@Fiona Krasoňová ahoj, já budu teď taky začínat stimulaci, mám taky dlouhý protokol. To je tvoje první IVF? Držím pěsti 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.25 21:40

@Jane486 Nene, v roce 2020 jsem měla dva krátké protokoly, ale nedopadlo to a nakonec máme holčičku z nativu ???? Jsou jí tři. Tohle je moje třetí ivf a zkoušíme dlouhý. Můžu se zeptat, jaké máš léky? A to je tvé první ivf? Moc a moc držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1448
24.2.25 21:50

@Fiona Krasoňová děkuju moc ❤️ moje je to také třetí IVF, dvakrát jsem měla krátký protokol a teď taky poprvé dlouhý a změnila jsem CAR, mám skoro tří letého syna, ale bohužel po mě zdědil genetickou mutaci, a proto podstupujeme IVF, aby byla embrya otestována a zabránilo se tomu, aby se to zopakovalo… měla jsem dva KETY zdravých embryí v 1 cyklu IVF ale bohužel z toho byla dvě biochemka ☹️ jeden KET mozaiky v druhém cyklu, to se nechytlo… jedno zamrazené neotestované jsme teda ještě nechali převézt na novou kliniku a otestujeme doufám s dalšími 🙏🏼 🙏🏼 🙏🏼
jinak zatím mi píchali injekci na to pozastavení a teď tam jedu ve středu a to si myslím, že už začnu stimulovat.. a teprve se teda dozvím, jaké další léky budu mít… my jinak problém nemáme, předtím jsem otěhotněla přirozeně hned, ale i tak to prostě doposud nevyšlo… :nevim: jaké máš ty léky? A jak probíhá ten dlouhý protokol u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.25 22:07
@Fiona Krasoňová píše: Více

Dlouhý protokol mám, v pátek mám druhý ultrazvuk

• Citovat
  • Upravit
24.2.25 22:08

@Jane486
To už za sebou také máš dlouhou cestu 8o Ale je bezva, že ještě jedno embryjko máte na otestování. :palec:
U nás problém nezjištěn, oba jsme v pořádku, já mam pouze lehkou endometriózu. Zatím to u mě probíhá tak, že 31.1. mi aplikovali Zoladex a teď vlastně třetí den píchám Meriofert. Jsem zvědavá, strašně se bojím po předchozích zkušenostech výsledku. Při těch krátkých protokolech vždy 8 zralých vajíček, ale jen jedno oplodněné. Prostě katastrofa. :? Proto mi pak dr doporučila nativ a povedlo se. Teď ale už zas za sebou máme 4 nativy a nic, takže moje nová dr řekla, že vyzkoušíme ten dlouhý protokol.
A do jakého caru jste se přesunuli, pokud se můžu zeptat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.25 22:09

Tak paráda, zatím vše běží ok? Působí na tebe stimulace dobře? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1448
24.2.25 22:15

@Fiona Krasoňová kéž by nám to už vyšlo oboum 🙏🏼 🍀 já měla Zoladex myslím 11.2., a sice vajíček oplodněných dost, ale do blastocysty se nedostane ani půlka… ale neni to vždy o kvantitě… 1IVF - 2 blastocysty ( z 5 oplodněných) a obě se vrátili zdravé, 2IVF 4 blastocysty ( z 10 oplodněných), ale dvě s mutací v genu, jedno mozaika a jedno odebrán malý vzorek nepodařilo se otestovat… proto znovu

Chce to prostě hlavně to jedno pravý ♥️ 🙏🏼

Jinak přešla jsem do Clayo Clinic, kam chodíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.25 22:26

@Jane486
Joo Clayo.. sleduji je na IG a musím říct, že je mi to hodně sympatické :potlesk:
My chodíme do Gennetu v Liberci, jsem tam spokojená. Právě dr říkala, že jedeme na kvalitu, ne na kvantitu.. uvidíme no.
Já ani nemám žádné zkušenosti s blastocystama, vždy jsem měla čerstvý transfer 3 denního embrya.. tím, že bylo vždy jen jedno. Takže vlastně mě asi ani nemůže nic překvapit, jen mile :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.