Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Džejý ty jo, o ten hcg injekcich čtu poprvé teď od tebe
. To je novinek, že člověk ani neví… ![]()
@Soncak treba zrovna ovitrelle patri mezi hcg, proto dela duchy na testech ![]()
@Gracetheworld píše: Více🦋
Léky jsou mi už jasný prostě je třeba to tělo i podpořit.
Děvčata nějaké tipy kromě kyseliny listové kterou do sebe sazím už víc jak dva roky?
@Mišulka22 píše: Více🦋
@Anonymní píše: Více
Ahoj ještě bych doplnila vitamin D, K, Selen, zinek, B, omega 3a6. Popřípadě myo inositol. Ten kupuju na fitness stránkách je levnější než v lékárnách. Cokoliv nese znak pro budoucí maminky a na těhotenství je o pár stovek dražší. Jen moje rada ![]()
@Džejý píše: Více🦋
Určitě koukni na ten vitamin D, drtivá většina populace ho má málo, kor teď přes zimu.
Omegou 3 a 6 taky nic nezkazíš. Tu listovku bereš ve štěpené formě? Já beru chytré miminko a vyhovuje mi. Už ho taky beru asi 3 roky 😅
Jinak se spíš soustřeď na vyváženou stavu, dostatek spánku a přiměřený pohyb, aby tělo bylo co nejvíc v pohodě na transfer.
Co se týče toho inositolu, tak ten bych teď být tebou nehrotila, ten je dobrý nasadit alespoň 3 měsíce před stimulací, protože zejména ženám s pcos pomáhá na kvalitu vajíček.
@Soncak píše: Více
Ahoj ahoj, ne ne chodí informace ob den prý je to takhle víc vypovídající takže budu mít vývoj potvrzený zítra.
Takže jsem v očekávání co a jak.
Jojo. Já měla také informace odben. Kamarádka na stejné klinice jako já je měla denně a jelikož byla přede mnou, čekala jsem, že budou volat denně, ale naštěstí mi paní z laborky při prvním hovoru řekla, kdy bude zase volat.
@Gracetheworld píše: Více🦋
Spánek, jídlo a zdravý režim se snažím dodržovat už déle tak snad to bude dobrý. Měla jsem problém s odpočinkem ale to už teď zvládám musela jsem dost ubrat pracovně. Byla sem doslova workoholik
@Soncak píše: Více🦋
Je to individuální. Kámoška měla oplodnenych 10 vajíček, každý den nějaké odpadlo. Nakonec měla 3 embrya.
Já oplodnenych 5 vajíček a 4 embrya, odpadlo jen jedno a to poslední den.
Tohle dopředu bohužel nezjistíš.
Já měla poprvé z 12 vajíček oplodněná jen 3 a embryo 1. V druhém cyklu z 9 vajíček oplodnili 5 a stejně jsme skončili opět jen s jedním embryem ![]()
Na druhou stranu kamarádka měla 8 vajíček, všechna se oplodnila a má 6 super embryí.
Bohužel ti teď nezbyde nic jiného než se obrnit trpělivostí a čekat do toho 5. dne. Držím pěsti! ![]()
🦋
No tak to abych si vzala pěkně brnění protože tohle je fakt síla.
Tady člověk nikdy neví a pořád je to takový malý zázrak.
A následně transfery taky nikdo nezaručí že se to povedo.
No bude to jízda a pěkná hra na nervy ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.