IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1150
18.2.25 20:45

@Džejý ty jo, o ten hcg injekcich čtu poprvé teď od tebe 8o. To je novinek, že člověk ani neví… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
18.2.25 23:58

@Soncak treba zrovna ovitrelle patri mezi hcg, proto dela duchy na testech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.25 07:56
@Gracetheworld píše: Více
🦋
Děkuji za reakci, je fakt že jsem druhý den po opu normálně fungovala pracuji v administrativě tak jsem jednoduše šla i do práce. Dnes je to již lepší a slabší tak doufám že do plánovaného et to bude už,, pohodinda,,

Léky jsou mi už jasný prostě je třeba to tělo i podpořit.

Děvčata nějaké tipy kromě kyseliny listové kterou do sebe sazím už víc jak dva roky?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.25 08:00
@Mišulka22 píše: Více
🦋
Přesně o tom to tady je.
Hodně jsem váhala zda jít do nějaké diskuze a nakonec můžu sama říct že mi to hrozně pomohlo nebýt v tom sama. ✨️
I když mám prostor se svěřit přece jen nikdo z okolí mi neodpovi tak jako tady.
  • Citovat
  • Upravit
4752
19.2.25 09:11
@Anonymní píše: Více

Ahoj ještě bych doplnila vitamin D, K, Selen, zinek, B, omega 3a6. Popřípadě myo inositol. Ten kupuju na fitness stránkách je levnější než v lékárnách. Cokoliv nese znak pro budoucí maminky a na těhotenství je o pár stovek dražší. Jen moje rada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.25 13:56
@Džejý píše: Více
🦋
Díky, selzink mám i doma tak na něj zase nejedu.
Na ostatní kouknu ale věřím že je něco třeba. Jsou to takové klasiky je pravda že jsem koukala na femibion a ten stojí dost a protože kyselinu užívám dlouho bych na něm zbankrotovala. Teď bude na nějakou dobu možná fajn tak to uvážím.
  • Citovat
  • Upravit
1150
19.2.25 15:14

Ahojky. Dnes ti z laborky nevolali? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
19.2.25 15:35

Určitě koukni na ten vitamin D, drtivá většina populace ho má málo, kor teď přes zimu.
Omegou 3 a 6 taky nic nezkazíš. Tu listovku bereš ve štěpené formě? Já beru chytré miminko a vyhovuje mi. Už ho taky beru asi 3 roky 😅
Jinak se spíš soustřeď na vyváženou stavu, dostatek spánku a přiměřený pohyb, aby tělo bylo co nejvíc v pohodě na transfer.

Co se týče toho inositolu, tak ten bych teď být tebou nehrotila, ten je dobrý nasadit alespoň 3 měsíce před stimulací, protože zejména ženám s pcos pomáhá na kvalitu vajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.25 15:37
@Soncak píše: Více

Ahoj ahoj, ne ne chodí informace ob den prý je to takhle víc vypovídající takže budu mít vývoj potvrzený zítra.
Takže jsem v očekávání co a jak.

• Citovat
  • Upravit
1150
19.2.25 15:50

Jojo. Já měla také informace odben. Kamarádka na stejné klinice jako já je měla denně a jelikož byla přede mnou, čekala jsem, že budou volat denně, ale naštěstí mi paní z laborky při prvním hovoru řekla, kdy bude zase volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.25 15:57
@Gracetheworld píše: Více
🦋
Kyselinu mám štěpenou to jsem koukala a je dobrý.
Na Dčko a omega kouknu a koupím to je pravda že chybí většině populace.

Spánek, jídlo a zdravý režim se snažím dodržovat už déle tak snad to bude dobrý. Měla jsem problém s odpočinkem ale to už teď zvládám musela jsem dost ubrat pracovně. Byla sem doslova workoholik

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.25 16:00
@Soncak píše: Více
🦋
Tak mě chodí přehled emailem. V případě dotazů si mam zavolat.
Jsem zvědavá co zítra. Nemam vůbec přehled jak moc to může během té PK odpadat a jaké jsou reálné šance.
  • Citovat
  • Upravit
1150
19.2.25 16:13

Je to individuální. Kámoška měla oplodnenych 10 vajíček, každý den nějaké odpadlo. Nakonec měla 3 embrya.
Já oplodnenych 5 vajíček a 4 embrya, odpadlo jen jedno a to poslední den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
19.2.25 16:21

Tohle dopředu bohužel nezjistíš.
Já měla poprvé z 12 vajíček oplodněná jen 3 a embryo 1. V druhém cyklu z 9 vajíček oplodnili 5 a stejně jsme skončili opět jen s jedním embryem :nevim:
Na druhou stranu kamarádka měla 8 vajíček, všechna se oplodnila a má 6 super embryí.

Bohužel ti teď nezbyde nic jiného než se obrnit trpělivostí a čekat do toho 5. dne. Držím pěsti! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.25 19:11

🦋
No tak to abych si vzala pěkně brnění protože tohle je fakt síla.
Tady člověk nikdy neví a pořád je to takový malý zázrak.
A následně transfery taky nikdo nezaručí že se to povedo.
No bude to jízda a pěkná hra na nervy :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.