Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@laurine píše: Více
Zkus se doktora kdyžtak zeptat na to, jestli bys to nemohla zavádět rektálně.
Když jsem začala špinit, tak mi v Gennetu řekli, ať Amelgen kdyžtak zavádím do konečníku, že to funguje taky.
@laurine Amalgen mám 2× denně, k tomu 3× denně Estrofem a náplast Estrahexal. Ze začátku mě ty čípky taky zlobily, ale teď už jsem si asi zvykla a zavádím je hlouběji.
Na HCG jsem byla a 11. den to bylo 367.
@rawenna píše: Více
Já měla vždy jen Amalgen nic víc ![]()
Ale teď jsem na jiné klinice tak se zeptám. Za nás poslední šance, už za své a věk hraje roli.
@laurine
Ahoj, já brala amelgen při KETu kdysi taky, a nakonec jsem zavadela do zadku, je jediny, ktery s emulze. Právě kvůli tomu, ze jsem vždy po něm měla mykózu. Do zadku je to lepší a nikdy žádný problém. ![]()
Ahoj ženy,
zvažujeme o přestupu do pražského Prontal Sanatoria. Marně procházím diskuze, kde bych našla nějaké červstvé zkušenosti, všechny příspěvky jsou hodně staré. Měli jsme první konzultaci s doc. Mardesicem a byla velmi prijemna.
Jsme po prvním cyklu IVF v jiném prazškém caru, v němž proběhly 4 transfery (z toho jednou dvě embrya naráz) a ztratili jsme vítr do plachet, všichni jsou tam vlastně moc milí, nic nám tam nechybí, až na vytouženého potomka.
Zároveň se mi tam začalo v poslední době hůř a hůř docházet, což je asi přirozené, že se člověku nechce tam, kde se nedaří.
Našel by se prosím někdo s recentní zkusěností s Pronatalem? Moc díky ![]()
@Anonymní píše: Více
Můžu se zeptat kdy máš v plánu udělat další test?
@Fiona Krasoňová ahoj, tak jak to dopadlo? 😇 myslim na tebe🙏🏼 🙏🏼 🍀 🍀 mě čeká OPU v pátek, tak snad tam něco bude 🙏🏼 🙏🏼 🍀 🍀
@Jane486 Ahojky, bohuzel uplne spatne.. nemame nic, jen fakturu
Dle laborantky mi proste nesedi ta stimulace.. ze jsou pak vajicka nekvalitni. No je to proste jak zlej sen a vubec jsem s timto nepocitala..
Takze nam asi nezbyde nic jineho, nez dal zkouset nativy.
Tak super, budu moc drzet palce v patek
Mas to presne o tyden jak ja.
@Aneta985 zítra ráno
dneska jsem se vzbudila 45 min před budíkem, nemůžu spát
@Fiona Krasoňová ach jo, to mě opravdu moc mrzí 😕 posílám objetí
myslíš jako celkově že při dlouhém protokolu je horší kvalita a nebo ty přípravky? ![]()
Moc děkuju, taky jsem si to přesně říkala, ze jsem tyden po tobě…
@laurine Ahojky, Amalgen mám taky 2× denně a 3× Estrofem. Svedeni nemam, ale nedela mi to dobře, tak mam vyzkouseno, ze si dam rano bavlnene kalhotky nekdy bez vlozky at to trochu dycha a odpoledne se prevleknu do novych kalhotek a vecer se poradne umyju dole jen cistou vodou a zavedu amelgen a jdu spat jen v kosili at vetram a do rana je vse vklidu dole.
Jinak pokud mas vetsi problemy mrkni na Herbalon produkty, sezenes v nekterych lekarnach (www.herbalon.cz) delala jsem pro ne grafiku, tak je mam i vyzkousene a maji vyborny kontryhelovy hojivy gel a dubovy gel ![]()
@Artula díky za rady.
Teď jsem jakási celá rozbitá. Dnes bych měla začít s injekcemi ale od včera je mi zle. Včera od žaludku, točila se mi hlava, málem jsem se vyvrátila. A trochu v krku. Budu volat CAR, nemyslím že je dobré začít když mi je zle. ![]()
@laurine No, u mne se rozjel covid těsně před odběrem vajíček, ale musela jsem jit na odběr, protoze mam hyperstimulaky a mela jsem uz 31 zralych fulikulu k odberu uz. Ale pokud mas pred injekcemi, tak bych to konzultovala s carem. Mne uspavali i s covidem a byl to hnus, sotva jsem to udychala…bylo mi hrozne.
@Artula tak nechci jít do něčeho ta takové peníze aby se pak nemoc rozjela a nebyly vajíčka třeba žádné nebo špatné kvality.
Ahoj, snad nevadí když se tu k vám připojím. 😊 Zrovna jsme se vrátili z Repromedy z ultrazvuku a dostala jsem rovnou už i stimulační hormony. Teď už jen čekáme na kontrolní spg manžela a menstruaci. Stimulovat bych měla začít v pondělí (pokud přijde MS jak má a spg bude ok). Je to pro nás všechno nové a i když mám poměrně dost věcí nastudováno, tak po dnešku mám hlavu ze všeho jak pátrací balón. 😅
A jen ještě otázka. Je tu někdo kdo stimuloval Gonalem a pokud ano, kolik jste měly jednotek? Je to spíš jen zvědavost než cokoliv jiného, vím že tohle ovlivňuje spousta faktorů. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.