IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5624
10.3.25 13:59
@laurine píše: Více

Zkus se doktora kdyžtak zeptat na to, jestli bys to nemohla zavádět rektálně.
Když jsem začala špinit, tak mi v Gennetu řekli, ať Amelgen kdyžtak zavádím do konečníku, že to funguje taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
10.3.25 15:20

@laurine Amalgen mám 2× denně, k tomu 3× denně Estrofem a náplast Estrahexal. Ze začátku mě ty čípky taky zlobily, ale teď už jsem si asi zvykla a zavádím je hlouběji.
Na HCG jsem byla a 11. den to bylo 367.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
10.3.25 16:11
@rawenna píše: Více

Já měla vždy jen Amalgen nic víc :(
Ale teď jsem na jiné klinice tak se zeptám. Za nás poslední šance, už za své a věk hraje roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.25 18:36

@laurine
Ahoj, já brala amelgen při KETu kdysi taky, a nakonec jsem zavadela do zadku, je jediny, ktery s emulze. Právě kvůli tomu, ze jsem vždy po něm měla mykózu. Do zadku je to lepší a nikdy žádný problém. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.25 19:30

Pronatal

Ahoj ženy,

zvažujeme o přestupu do pražského Prontal Sanatoria. Marně procházím diskuze, kde bych našla nějaké červstvé zkušenosti, všechny příspěvky jsou hodně staré. Měli jsme první konzultaci s doc. Mardesicem a byla velmi prijemna.

Jsme po prvním cyklu IVF v jiném prazškém caru, v němž proběhly 4 transfery (z toho jednou dvě embrya naráz) a ztratili jsme vítr do plachet, všichni jsou tam vlastně moc milí, nic nám tam nechybí, až na vytouženého potomka.

Zároveň se mi tam začalo v poslední době hůř a hůř docházet, což je asi přirozené, že se člověku nechce tam, kde se nedaří.

Našel by se prosím někdo s recentní zkusěností s Pronatalem? Moc díky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
20
10.3.25 19:49
@Anonymní píše: Více

Můžu se zeptat kdy máš v plánu udělat další test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
10.3.25 20:50

@Fiona Krasoňová ahoj, tak jak to dopadlo? 😇 myslim na tebe🙏🏼 🙏🏼 🍀 🍀 mě čeká OPU v pátek, tak snad tam něco bude 🙏🏼 🙏🏼 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.25 21:54

@Jane486 Ahojky, bohuzel uplne spatne.. nemame nic, jen fakturu :,( Dle laborantky mi proste nesedi ta stimulace.. ze jsou pak vajicka nekvalitni. No je to proste jak zlej sen a vubec jsem s timto nepocitala..
Takze nam asi nezbyde nic jineho, nez dal zkouset nativy.
Tak super, budu moc drzet palce v patek :palec: Mas to presne o tyden jak ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.25 21:56

@Aneta985 zítra ráno :lol: dneska jsem se vzbudila 45 min před budíkem, nemůžu spát

• Citovat
  • Upravit
1459
10.3.25 22:07

@Fiona Krasoňová ach jo, to mě opravdu moc mrzí 😕 posílám objetí :hug: myslíš jako celkově že při dlouhém protokolu je horší kvalita a nebo ty přípravky? :think:

Moc děkuju, taky jsem si to přesně říkala, ze jsem tyden po tobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
11.3.25 01:57

@laurine Ahojky, Amalgen mám taky 2× denně a 3× Estrofem. Svedeni nemam, ale nedela mi to dobře, tak mam vyzkouseno, ze si dam rano bavlnene kalhotky nekdy bez vlozky at to trochu dycha a odpoledne se prevleknu do novych kalhotek a vecer se poradne umyju dole jen cistou vodou a zavedu amelgen a jdu spat jen v kosili at vetram a do rana je vse vklidu dole. :kytka: Jinak pokud mas vetsi problemy mrkni na Herbalon produkty, sezenes v nekterych lekarnach (www.herbalon.cz) delala jsem pro ne grafiku, tak je mam i vyzkousene a maji vyborny kontryhelovy hojivy gel a dubovy gel :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
11.3.25 06:32

@Artula díky za rady.
Teď jsem jakási celá rozbitá. Dnes bych měla začít s injekcemi ale od včera je mi zle. Včera od žaludku, točila se mi hlava, málem jsem se vyvrátila. A trochu v krku. Budu volat CAR, nemyslím že je dobré začít když mi je zle. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
11.3.25 08:43

@laurine No, u mne se rozjel covid těsně před odběrem vajíček, ale musela jsem jit na odběr, protoze mam hyperstimulaky a mela jsem uz 31 zralych fulikulu k odberu uz. Ale pokud mas pred injekcemi, tak bych to konzultovala s carem. Mne uspavali i s covidem a byl to hnus, sotva jsem to udychala…bylo mi hrozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
11.3.25 11:55

@Artula tak nechci jít do něčeho ta takové peníze aby se pak nemoc rozjela a nebyly vajíčka třeba žádné nebo špatné kvality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
11.3.25 12:19

Ahoj, snad nevadí když se tu k vám připojím. 😊 Zrovna jsme se vrátili z Repromedy z ultrazvuku a dostala jsem rovnou už i stimulační hormony. Teď už jen čekáme na kontrolní spg manžela a menstruaci. Stimulovat bych měla začít v pondělí (pokud přijde MS jak má a spg bude ok). Je to pro nás všechno nové a i když mám poměrně dost věcí nastudováno, tak po dnešku mám hlavu ze všeho jak pátrací balón. 😅

A jen ještě otázka. Je tu někdo kdo stimuloval Gonalem a pokud ano, kolik jste měly jednotek? Je to spíš jen zvědavost než cokoliv jiného, vím že tohle ovlivňuje spousta faktorů. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.