Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tiaa někdo dostane antikoncepci, ale ja měla injekci Zoladex na to pozastaveni, od 6 dne cyklu pak 12 dni stimulace, Ovitrelle ve stredu a dnes odběr… narkóza mi nesedla bohužel, cele odpoledne bleju 🤮 🙈 ale zacina byt lepe 🙏🏼 jinak je to moje 3IVF a odebrali 15 vajíček, zítra uvidíme kolik se oplodnilo.. 🙏🏼 🍀 a mám genetické testování, takže snad něco zbyde do 5 dne na odebrání buňek a pak měsíc čekat na výsledky 🙏🏼
@anonymní
Taky držím palečky 😊antikoncepci mám z CAR mám to v protokolu nějak
měla jsem předtím Tubanis na endometriozu.
@Jane486 tak to mě mrzí, že ti je špatně. Taky jsem zvracela po prvním odběru po narkóze. Tak to máš dost vajíček 😊taky budeme mít genetiku tědka.. při prvním ivf jsme nemeli. Tak snad ti to dobre dopadne ♥️ 🙏
@Tiaa
Ahaaa, tak o tom jsem nějak ještě neslyšela, tak to jsi spíše dal, než já. Protoze ja teprve dostanu injekci zoladex. ![]()
A take budu mit genetiku, meli jsme ji ale i u druhého IVF, u me je potřeba. ![]()
@anonymní
Uvidíme na kontrole co mi povědí 😊trochu se vždycky bojím… tak snad ti injekce zabere co nejdřív 😊 to čekání je vždycky dlouhé. A proč máte genetiku?
Sedmý den po transferu, testy dělané 4 h od sebe, mám jich spousty, dostala jsem je.Je normální takové zvýšení hcg? první test z ranní moči.
@Anonymní píše: Více
To vypadá moc dobře. Nevím kdy byl ovitrelle ale za mě je to na ovitrelle už hodně výrazné. To už bude embryo.
A jinak ta čárka může sílit i v závislosti na koncentraci moči. Za mě to vypadá fakt moc dobře. ![]()
Gratuluji, to už není ovi
někdo dokonce psal, že má odpolední testy silnější než ranní.
Tak 12 oplodněných máme 🙏🏼 🙏🏼 ted se modlit, ať co nejvic bojovnicku vydrží do blastocysty 🙏🏼 🙏🏼 🙏🏼
@Jane486 juuuu tak to jsou krásné zprávy 🍀 😊 určitě to jsou bojovníci a bude jich dost ♥️
Taky si myslím, že to není ovitrelle 😊 🙏 držím pěstičky 😊
Holky tak já dnes tak..❤️ ❤️ Šestý den po ET dvou pětidenních…❤️
@Evka39 no to je krasa 😍 to se snad chytly obe pri takove silne carce! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.