Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Já taktéž dneska velmi málo viditelný dušík takže mizí než by sílil takže ještě pravděpodobně ovitrelle. Uvidíme za pár dnů co z toho bude
snad to budou jenom samé dobré zprávy 🙏 mě dneska hrozně píchá v prsou spíše boky od podpaží a ty boky prsou a mám citlivější bradavky každopádně ty mívám i před příchodem menstruace 🫣 ale píchání a bolest v prsou nikoliv. Tak uvidíme. 🙏 ❤️
@Aneta985 v prsou mě pichalo taky, ale to výjimečně mívám i při pms, tak jsem to nějak neřešila, že bych si řekla že je to mozny příznak, mě spíš uprostred
podbřišku cítím taky, nejvíc včera a asi dva dny po ket. Drzim nám palce
![]()
A jaké testy děláš? já mám dr.Maxe ale ten má prý min barviva, chtělo by to zkusit mamatest, nebo takový ten tyčinky clerablue
Já mám přímo mamatesty. Nechám to ale tak a zkusím ho udělat za pár dnů a uvidí se. 🙂
@Aneta985 já dr.Max,protože mi Mamatest dělal falešné duchy, když jsem těhotná nebyla. Tolik nadějí a probrečených rán
ty jsi byla o den dřív na transferu než já, pokud si dobře vzpomínám vid?
Holky… Myslite, že je to možné? Včera ráno jsem dělala test (intime) na něm nebylo nic.. a dnes ráno tohle na matematestu…
Ovitrelle jsem píchala 3.3. večer a transfer byl v pondělí ráno…dvě pětidenní embrya
Asi blbost, aby už byla vidět slabá čárka, že? To bude ten ovitrelle…jen to na jiné značce už nebylo vidět.?
A vím, že jsem neměla testovat tak brzy.. prostě jsem to nedala.. je to nad první a poslední pokus.. 🤣 ❤️
@Evka39 píše: Více
Je to možné, já měla čárku, né ducha 4 den po transferu 1 embrya, které se rozdvojilo. Toto byl můj čtvrtý den.
@Evka39 já má fotce nevidím nic, protože nahráváním se kazí kvalita fotky, ale věřím že tam něco máš. Pokud bude zítra silnější, je to jasné ![]()
Aha 🫣 tak možná zkusím kdyžtak koupit na potom i jinou značku abych to mohla porovnat. 🙂 Ovitrelle jsem píchala 1.3 večer a KET proběhl 8.3 ráno takže je to dnes 5 den. Ale co jsem četla někdo má pozitivní test už 4-5 den a někdo až fakt po tom 10 dnu. Jsem z toho ale pěkně nervózní. 🫣 🙈 🤣
@Andriiiia píše: Více
Ty brdo to je pořádná čárka na čtvrt den..🤔
Když ji rozkliknes… Je to vidět dobře…myslim
@Evka39 píše: Více
Po všech těch nezdarech mě to překvapilo. Ovitrell jsem ani neměla
a potom překvápko, že jsou dvě ![]()
@Andriiiia píše: Více
No ja jsem zvědavá jak to dopadne..když nabídli transfer dvou říkala jsem si, tak jako to se nám stát nemůže.. a teda teď se začínám trochu bát. Jak mám proboha vydržet do zítra na další test…🥺 🤣 🤣 ❤️
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@Aneta985 nic moc, testy si že mě dělají srandu, jeden den negativní, pak dusík růžový, negativní