IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.3.25 10:47

@NaCl Ahojky, já stimulovala 250j Gonal a 150j Pergoveris.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
17.3.25 10:57

@zena_neohrozena díky :) dneska přišla MS tak zítra začínám. Snad budu reagovat dobře.🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.3.25 10:59
@Aneta985 píše: Více

Tak to už je opravdu celkem dlouho.Na druhou stranu, hlavně aby se zadarilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.3.25 11:01
@Anonymní píše: Více

Díky za odpověď. Tak hlavně, aby se nakonec zadařilo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
17.3.25 12:26

@Janka1000 ahoj, u nás leden první návštěva a květen KET, ale měli jsme genetické testování, jinak by byl KET v březnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.3.25 13:05
@Jane486 píše: Více

Díky za odpověď. Ja myslím, že u nás to také bude s genetikou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
17.3.25 14:33

Ahoj holky. Tak já jsem dnes 50. DC, proto jsem dnes dostala injekci - 2 ampule agolutinu.
Uvidím, kdy se rozjede MS, abych mohla řešit termín KET.
Zároveň mám jestli Prednison z kliniky. Prý snižuje imunitu, aby se pak embryo mohlo lépe uhnizdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
17.3.25 15:34
@Janka1000 píše: Více

U nás to byl cca půl rok od první návštěvy. Kdybychom nemuseli léčit ureaplasmu, tak by to bylo klidně o 2 měsíce dřív, protože tam byla atb a pak se čekalo dalších cca 6 týdnů na potvrzení že je to z těla pryč.
Dost bude záležet na vašem centru a na vašem zdravotním stavu, jestli tam třeba taky nemáte nějaké takovéhle překvápko.
Pokud tam ale nemáte nic závažného, tak by to déle než půl roku trvat určitě nemělo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.3.25 17:15
@Gracetheworld píše: Více

Díky za odpověď. Zatim o žádných „prekvapkach“ nevím, ale samozřejmě mohou nastat…Tak uvidíme, půl rok by byl fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
18.3.25 11:36

@Janka1000 Ahoj, u nás to byla delší cesta, neplodnost jme řešili od začátku roku 2024 a na KET jsme šli 14.2.2025.

Důvodem neplodnosti byla manželova azoospermie (vůbec žádné spermie v ejakulátu), o té jsme již věděli, než jsme šli poprvé do CAR. K tomu vedla zhruba půlroční cesta, spermiogramy, vitamíny, urologie a další. Zjistili jsme, jaké jsou možnosti a CAR jsme navštívili v červnu 2024. Následovala různá vyšetření, abychom zjistili, jestli je nějaká šance, že manželovi operativně pod mikroskopem nějaké spermie najdou, jestli budou geneticky vpořádku a jestli k sobě geneticky „pasujeme“. Potom jsme nějaký čas čekali na zákrok TESE, který manžel podstoupil v říjnu 2024.

Spermie se našly, tak jsem v listopadu začala stimulaci. Žádoucí bylo, abych měla vajíček co nejvíce, protože spermií jsme měli omezený počet, nevěděli jsme, jak moc budou kvalitní a kolik jich přežije rozmražení. Měla jsem 34 vajíček, z toho 22 zralých a kvůli tomu bohužel OHSS, takže se vše několikrát posouvalo. Super aspoň bylo to, že nám zamrazili 8 kvalitních emryí. Ke KETu jsme se dostali až 14.2., ale hned první embryjko se chytlo, tak snad už vše půjde jak má.

Každý příběh je opravdu úplně jiný a nejde se tedy řídit nějakým časovým intervalem. Držím palce, ať je to u tebe co nejkratší cesta :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.3.25 11:52
@Ivet618 píše: Více

Ahoj, moc díky za odpověď. Vim, že je to u každého jinak, ale prostě mi nějak nedalo se nezeptat😅ta psychika je hrozná🙈…Každopádně je skvělé, že vám to vyšlo na poprvé, po takové trnité cestě…Ať se daří i nadále a je vše v pořádku🙏 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
18.3.25 17:13

@Ivet618 ty jo taky dlouhá cesta, ale hlavně, že to dopadlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.25 17:19
@Jane486 píše: Více
🦋

Krásné ted už jen aby byl vývoj v pořádku. Určitě to jsou bojovníci.
Držím 🍀 🍀 🍀

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.3.25 19:02

AMH

Ahoj, nechala jsem si, ještě před návštěvou CAR, kam ale určitě půjdeme, udělat test na AMH.Jsem 40+ a bohužel hodnota je tragicky nízká-0,18. Měl někdo podobné nízké hodnoty a ještě bylo možné provést odběr vajíček? Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
18
20.3.25 21:23

@Jane486 ahojky, jak se daří embryjkům? Už víte nějaké výsledky? 🙏 držím pěstičky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.