IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
13.3.25 08:10
@Evka39 píše: Více

Vleklo se to příšerně. Počkej, jak ten čas bude stát až budeš čekat vždycky na další ultrazvuk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
13.3.25 08:24
@Andriiiia píše: Více

Jj, to si pamatuju s Matyskem..🤣 vleklo se to hrozně.. navíc to bylo v covidu, takže každá návštěva doktora byla kulturní zážitek měsíce..🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
13.3.25 08:24
Moje tělo reagovalo na Ovitrelle až 10-16 dni, kdy jsem měla dusíky a byla v naději, a pak jsme byli zklamaní, protože hcg nic neukázalo. Teďka jsem Ovitrelle neměla píchnuté, ale testovat budu až 13. den po KET to bude pondeli, kdy chci vědět na čem jsme, než ten 14. Den půjdeme na hcg do caru. A to brzké předběžné testování, přiznám se, že nechápu. Mi dokonce dr max i mama test udělali párkrát falešnou pozitivitu, i kdyz jsem nemela pichnute ovitrelle a snazili jsme se prirozene. Ty testy jsou jen kontrolní, ale nikdy 100%. Známá, co byla taky pred rokem na ket, tak ji vyskocily dokonce jasnejsi 2 carky a uz jasali, a hcg pak nic neukazalo 2× po sobe. 8o Ani jsem ja takove silne carky nemela nikdy ani jak jsem byla tehu, vzdycky sotva dusiky 4 tydny.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
13.3.25 08:47

@Evka39 myslim ze je urcite mozne mit ducha 5 den! Ale teda mamatest tyhle falesnaky dela - me skoro kazdy mesic.. dokud tam neni carka tak jim neverim :D tak uvidis zda bude silit ;) drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.25 09:32

@Aneta985 tak to jsme nastejno, 1.3 ovitrell a 8.3 et :mrgreen:,v jakém centru jsi byla?

• Citovat
  • Upravit
20
13.3.25 09:39
@Anonymní píše: Více

Tak to je skvělé ☺️ 😍. Jezdíme do Reprofit Brno. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5624
13.3.25 10:35

Jako reálné to je, je klidně i možné že je tam zbytek ovitrelle a už i trochu od embryí.
Moc držím palce ať sílí! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
13.3.25 10:36
@Gracetheworld píše: Více

Je mi to jasný, ukáže čas… Nedalo mi to zkusila jsem ještě jeden (horní velmi brzy ráno, dolní teď) čárka vyskočila okamžitě..ještě než moč dojela na konec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.25 10:55

@Evka39 právě,když rozkliknu, tak nevidím ale mě to udělalo taky, a ještě má to koukám z mobilu, třeba když se podívám v pc něco tam bude.Ja chtěla holkám ukázat jasného ducha ještě z ovitrell a emimino mi tak zkrouhlo kvalitu fotky ze to mebyli vidět, takže ti věřím že tak je :kytka:

• Citovat
  • Upravit
169
13.3.25 10:57

Je tam :) držím palce, ať jen sílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.25 11:07

@Evka39 promiň,nevšimla jsem si druhé fotky, tady už vidím též :mrgreen: :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1459
13.3.25 12:03

@Evka39 tohle už vypadá slibně 👍 ☺️ ale je ještě brzy… ja měla u dvou ketu 12 den dálnici a pak po pár dnech už slábla… tim nechci strašit, jen ja jsem v tomhle uz hodně opatrná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
13.3.25 12:29

Ahoj holky. Zrovna mi volala Dr. Výsledky z krve (horm. profil, imunologie a já nevím co všechno). Většina testů vyšla dobře, jen z krve vyšly zvýšené NK buňky, takže potom v cyklu před KETem chce udělat odběr z dělohy. Já jsem za to fakt ráda. Chystám se teprve stimulovat, je to naše první IVF a Dr. je opravdu pečlivá a protestovala nás oba horem spodem. :lol: Ale nebyla jste na tom některá? Já jsem v tomhle docela cíťa na bolest. Stačilo mi když se snažila ultrazvukem minule pořádně prohlédnout vaječníky a tady se budou šťourat v děloze, tak mám trochu bobky už teď. :lol: 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
13.3.25 22:18

@NaCl Ahoj, mě to právě čeká za měsíc, pokud nevyjde KET. Ale doktorka mi říkala, že to není nic strašnýho a trvá to chviličku. Tak bych se nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
14.3.25 05:50

@NikiK22 ahoj, díky. Má Dr právě zas říkala, že to úplně příjemné není, ale že je to rychlé mi říkala taky… Tak uvidím no, každopádně to prostě budu muset vydržet. Držím palce, ať KET vyjde. 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.