Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@laurine Však jsem to tak myslela ať to proberete s lékařem. U mne už se to rozjelo těsně před odběrem, tam nebylo cesty zpět.
@KokoNic diky. A reakce vaječníků byla ok?
Já mám nastaveno 225 jednotek. Tak snad bude odezva v pohodě. Máme indikace pro PGT-A. Tak doufám že bude embryí dost a alespoň nějaká se nám vrátí i z té genetiky. Docela dlouho jsem se s IVF srovnávala a pořád z toho mám docela respekt. 🙈
@NaCl Řekla bych že v pořádku, krom toho že mě první dva dny pobolívala hlava jsem nic jiného za celou dobu necítila, bolesti jinak žádné. 😊
Vajíček ze mě dostali celkem 12 a 8 bylo zralých k oplodnění. 😊 To je prý takový optimální výsledek.
@NaCl U mě 21 vajíček, oplodnilo se 15 Do pátého dne došlo 7 po PGT zbylo 6.
První IVF- první Ket (také Repromeda) jsem nyní v 11 týdnu ![]()
@Anonymní píše: Více
Jé díky. To jste mě teď fakt potěšila. Snad to u nás dopadne obdobně. 😊 @KokoNic mě Dr. taky říkala, že není úplně nutné mít těch vajíček kvanta, hlavní je kvalita. AMH mám ok, tak snad… ![]()
@NaCl Přesně tak, prý ani není dobré když je jich až moc. Stejně se prý pak spousta ‚vyhodí‘ 😅 Budu držet pěsti, jestli je AMH v pořádku tak bych se nebála, že by jich nebylo dost. 😊 A určitě budou i kvalitní🍀
@KokoNic děkuji. AMH mám teda dělané naposledy před půl rokem, dnes se odebírala krev znovu, ale výsledky budu vědět až za pár dní… Nicméně tehdy bylo 4,2 (27 let). Tak nepředpokládám nějak drastický pokles. Dneska na ultrazvuk Dr napočítala cca 15 folikulů na každém vaječníku, tak snad budu reagovat dobře.
@NaCl Je pravda že těch 21 bylo hodně, ale prostě jsem takto reagovala. Naštěstì hyperstimulační syndrom jsem neměla. Já jsem zdravá,(32 let)IVF bylo skrze špatnému spermiogramu partnera. Repromeda dělá PGT všech embryí téměř u všech. Ja měla Dr Filkovou, koho máš za doktora?
Taky Filkovou.
Jsem s ní fakt moc spokojená. U nás je největší problém taky u manžela (vysoká fragmentace DNA), což způsobuje že otěhotním i přirozeně. Ale bohužel to nikdy nedotáhneme dál jak do 6 tt. Tak právě doufáme že ta stimulace proběhne dobře, když u mě problém vlastně není. Dělali mi imuno a vše by mělo být ok. Tak snad to u nás dopadne taky úspěšně jako u vás
![]()
Tak já dneska kontrola, doktorka je ze mě už taky nešťastná. Říkala jsem jí, že jim kazím statistiky
Na příští týden máme naplánovaný KET a pokud se opět nezadaří, tak odběry z dělohy a nějaký další testy (nk buňky, b-ready). Tak držte palce, ať UŽ
Ahoj holky. Koukám, že se to tu pěkně rozjelo. Držím všem palce 👍 Já jsem aktuálně v 9tt a příští týden budu mít ultrazvuk už u své gynekoložky, tak se bojím a zároveň těším. Do každého utz se to vleče neskutečně.
Ahojky, tak coo jak jsi na tom? Nějaké změny?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@NaCl gonal 200iu