IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
306
25.3.25 10:48
@Hopinka.8 píše: Více

Nebolí vůbec, monitor i fotky mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.3.25 12:22

@Detatkocislodve Vcera jsem to uz obrecela. Ze vseho nejvic mam strach, ze vlastne doted nevime, kde je problem. Embrya jsme meli vsechna ukazkova, sliznice v topu, ja se citila dobre. Fakt jsem tomu davala nadeji. Do Ketu pujdu s jeste vetsim strachem no. Ale nevzdavam to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
25.3.25 13:52

@Levandule_H
To je tvoje první IVF?
Chápu tě, že to nevědomí ubíjí. Když nevíš, kde je problém a „nemáš to na co svést“. Když je všechno v pořádku a přesto se nedaří.
Já ráda říkám, že vesmír má pro nás připraveno a přijde to ve správný čas. Jenom pořád věřit. 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.3.25 14:19

@Detatkocislodve Ano prvni IVF. :-) Pred tim jsme meli 4× IUI a jeste predtim sledovany cyklus na gynekologii. Mas pravdu, ze tohle je asi nejtezsi… Ze to vlastne nemas sanci ovlivnit, je to na osudu. Ale verim, ze kazda se jednou docka toho sveho pokladu. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
25.3.25 14:43

@Levandule_H
Jestli tě to uklidní, tak se říká, že první pokus je takový testovací, že lékaři neví, jak bude reagovat tvé tělo a druhý už bývá úspěšnější 😊
Tak držím moc palce na další pokus :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
25.3.25 15:09

@Levandule_H a co třeba imunologie? Tu ti kontrolovali? Uplne chápu tvoje pocity, ja takhle měla dvě embrya otestovaný nejvíc v topu, u me vše taky ok, uz mam jedno dítě a nebyl problém, podstupujeme jen skrz genetické testování, a byla z toho stejne jen dvě bichemka 😏 proste si to ten život asi chce stejně načasovat sám, nebo nevim 🤷🏼‍♀️ držím pěsti na další pokus :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.3.25 15:25

@Detatkocislodve dekuji :-) Procitala jsem diskuze a je to docela caste, ze se to napoprve proste nepovede. Takze hlavne neztracet hlavu no. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.3.25 15:27

@Jane486 Imunologii nam jeste nedelali. Pry az kdyz se nezadari. To me trochu prekvapilo. I tak jsem dostala Prednison. Chci se pak v centru zeptat az budeme planovat KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
25.3.25 15:30

@Levandule_H aha, to me rikali taky, ale kdyz jsi mela prednison, tak to by snad melo byt ok, ten by to podchytil. Jeden doktor mi ale proste říkal, ze i kdyz je super embryo nejvyšší kvality, otestovaný a žena je v pořádku, neznamená to proste hned, ze se embryo chytne… takze je to asi proste i o štěstí a nejaky náhodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
25.3.25 16:49

@NikiK22 @Hopinka.8 ja už mám taky dva kousky v sobě.🤩
Jojo ukázali mi foto. 😊 a neboli to😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
25.3.25 16:54

Ahoj holky, je tady někdo v podobném týdnu jako já? 12+2? Dneska mě tak 20 minut bolelo břicho, jak kdyby měla přijít menstruace, tak mě to hodně vyděsilo 🥹 Od té doby ležím a teď nic nebolí. Nemá nebo neměl někdo něco podobného a uklidil mě, že je to normální?😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
25.3.25 17:04

@KokoNic Jupí, tak hlavně ať se to podaří. Bereš i Prednison?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.3.25 17:14

@Jane486 jojo… ta sance je vzdy kolem 50-60 % snad. Neni to bohuzel 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.3.25 17:14

@KokoNic drzim palce at se zadari :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.3.25 17:20
@Anonymní píše: Více

Já čekám s darovanými oocyty. Co tě zajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.