IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
306
26.3.25 14:03

@Hopinka.8 Supeer, kvalitou se nestresuj, mě vždycky říkají, že každý má šanci a někdy naopak překvapí ty horší. Já si taky dala embryoglue pokaždý, aspoň pro ten pocit.

Tak a čekáme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
26.3.25 14:04

@radkakocorkouva1 my chodíme taky do Repromedy (Brno). Zrovna stimuluji a v pondělí snad už odběr. Osobně jsme tam s mužem zatím opravdu spokojení, ale pořád nás toho ještě hodně čeká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
26.3.25 14:06

@Hopinka.8 Ahoj, držím palečky :hug: hodnocení určitě není rozhodující, to je spíš pro doktory, aby věděli, v jaké pořadí embryjka brát. Já mám právě v břiše 4BB a už mu bije srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
26.3.25 14:08

@NikiK22 Snad ne, doktorka říkala „krásné embryjko“, asi AB nebude nějak nečastá záležitost. No teď to asi fakt bude dlouhé 🙈 ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
26.3.25 14:09

@Ivet618 jee tak to moc ráda slyším a gratuluji, to jsou skvělé zprávy :srdce: ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
26.3.25 15:02

@Hopinka.8 Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
26.3.25 15:29

@NikiK22 děkuji za tip, to jsem nevěděla :*
Ale už kašlu na testování! :lol:
Udělala jsem poslední odpo asi po těch 5 ti hodinách od ranní moči a asi jsem klidnější.
Takže testování dlouho zdar, další nejdřív o víkendu, ne -li za týden.
Po dnešních nervech s Intime testem jsem udělala z té samé moči Mama (druhý odspoda )
a poslední je po 5h nečůrání taky Mama.
Nevypadá to zle, že ne?? :srdce: :srdce:

P. S. na oboustrannou lepící pásku prosím nekoukejte, vypadá to jak od popelnice, ale není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
26.3.25 15:53

@Detatkocislodve 57492807

Paráda! Vypadá to, že je to tam, pomalu, potichu gratuluji k další metě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
26.3.25 17:32

@Hopinka.8
Děkuji, jsi zlatíčko:hug: :oops:
Ještě nebudu moc jásat, ale rozhodně už nepláču a nenervuju.

Přeji všem, ať se (po)daří a máme všechny své vysněné andílky :andel: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
26.3.25 17:37

@Hopinka.8
Znám pár a ti měli prvni IVF jako samoplátci ( všechny předchozí nedopadly) a když došlo na transfer, tak její manžel zasáhl, že nechtějí to nejlepší vajíčko, ale to *
„nejhorší“ a povedlo se 🙏 Mají krásnou zdravou holčičku.
I tvé embryjko to zvládne, určitě je to silák 💪 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
26.3.25 17:45

Hezky den, ja jdu 2.4. na KET v nativním cyklu. Mate někdo zkušenost s tim, ze jste pichali 3× ovitrell? Mam ho dat zítra, 1.4. a 6.4.
Zároveň brali vam krev na progesteron 20 minut před KET a ne den předem?
Máme jen jedno embryjko v nic moc kvalitě 5BC, nicméně mi dnes řekla doktorka jak tam máme krásnou blastocysty, tak jsem celkově rozčarovaná nějaká. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
26.3.25 17:57

@Detatkocislodve Tak to byla velice zajímavá taktika od manžela z toho páru ☺️ A vyplatila se. Je to zvláštní. Ona stejně ta příroda si udělá své a i když jsou nějaká měřítka v lidském pojetí, tak ona to na stejné jinak, tomu nemůžeme porozumět ☺️ Děkuji za podporu, já mu věřím, moc mu věřím a to je ta lepší varianta přístupu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
27.3.25 06:02

@Berunkas
V kolikatem týdnu jsi? :srdce:
Nekrvacim ani nespinim, včera už mě nebolelo nic. Ale možná se jen zbytečně pozoruji. Ale to asi znáš, jsem moc šťastná, že to vyšlo a mám strach ať se něco nepokazí :roll: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.25 06:45

@Detatkocislodve vidíš,super.Az o víkendu jo? to nevydržíš :lol:

• Citovat
  • Upravit
216
27.3.25 06:51

@anonym 57494354

Díky Intime testu jsem probulela deset minut, manžel už nevěděl jak mě uklidnit, takže asi vážně počkám na ten víkend 😄Ptal se mě i teď ráno, jestli chci testovat, říkám, že asi až v sobotu. Možná až v pondělí, nějak si to posouvám 😅
Nebudu lhát, taky toužím po dvou dálnicích :andel:
Ale kdybych to náhodou nevydržela, chceš to vědět? :lol:

A ještě jedna otázka, já vím, že je to brzy, ale přemýšlela jsem nad porodnici. Jestli ČB nebo Pelhřimov.
Prvního syna jsem rodila v Plzni -Lochotín, tak tam už bohužel nepojedu 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.