IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Talllya
18.1.25 17:36
@Luca131992 píše: Více

Ja mam testy uz celkem fajn, dneska clearblue takto (10.den po ket). 14. den uz jdu na kliniku. Modlíme se :srdce:

• Citovat
  • Upravit
61
18.1.25 18:07

@Talllya nádhera :srdce: :kytka: 12 den dnes jsem uz netestovala potvrdili mi to na klinice.

Příspěvek upraven 18.01.25 v 18:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Talllya
18.1.25 18:07

Teď uvidíme, co krev ve středu. Transfer byl 8.ledna :srdce:

• Citovat
  • Upravit
61
18.1.25 18:09

@Talllya ja myslim ze to bude v pořádku 😊 fotku máš v předešlém příspěvku 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Talllya
18.1.25 18:13

Krásné :srdce: :srdce: taky jsem měla dušíka od 4.dne. 9.den krev 182 hcg.. uvidíme, co přinese den 14. :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
61
18.1.25 18:15

@Talllya děkuji, :srdce: ❤️ja si myslim ze to budes mit uz v pořádku a hcg ti jeste poroste ❤️ hlavně mi dej vědět jsem zvědavá a jsme kousek od sebe s tim transferem 😊 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Talllya
18.1.25 18:15

Určitě dam :srdce:

• Citovat
  • Upravit
94
20.1.25 08:44

Dnes jsem byla 12DC na UT před KETem v nativu. Sliznice ukázková 8mm, větší množství folikulů, jeden dominantní 17mm. Bylo mi řečeno, že je tam náznak, že již kolabuje a že v tom případě by KET nemohl proběhnout. Vzali mi krev a mají mi dát vědět, jestli může proběhnout podle hladiny hormonů. Setkala jste se s tím některá, že praskl tak brzo a musel se kvůli tomu KET odkládat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.25 10:13

Ahoj já se přidám plánuji podstoupit 1ket v září když do té doby neotehotnim přirozeně mám jeden vejcovod a je mi 36 teď v únoru to bude 5 měsíc snažení tak uvidím ještě nemůžu dělat žádné závěry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
20.1.25 10:16

@Ivet618 Ahoj, s tím zkušenost nemám. Jen teda tento cyklus jsem měla folikul 21mm a byl také,,hraniční", vzali krev, kde zjistili méně estrogenu, nasadili tabletky a KET proběhl. Držím palce!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
20.1.25 10:31

@Lucie361988 zdravím, ja nechci nějak radit, neznám všechny okolnosti, ale asi bych tak dlouho nečekala, ano rika se rok zkoušet a pak řešit IVF, ale od věku 35 už to spis platí pul rok zkoušet a pak to řešit… ja jsem si taky naivně myslela, jak půjdu na první KET a vyjde to, když nemáme ani žádný problém… a dva KETY s otestovanýma špičkovýma embryama a nevyšel ani jeden… a to jsem předtím otěhotněla přirozeně na první dobrou… u tebe to tak samozřejmě být nemusí a moc bych ti to přála samozřejmě ;) jen já bych se bála to asi prodlužovat, už ve věku 36… ale jinak samozřejmě držím pěsti, ať to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.25 10:39

@Jane486 ahoj já vím že se plodnost po 35 řeší po půl roce já jsem minulý rok po skoro 2 letem snažení šla do prvního ivf které nevyšlo to bylo ale s mým ex co měl malý počet spermatu teď se snažím s někym jiným kdo má dobrý spermiogram a nemá žádné fizicke problémy což můj bývalý měl já jsem měla veškerá vyšetření udělaná několikrát tak nějak nevím zda by mělo cenu jít na ně znova kdyz mi nikdy nic nenašli no a ten let musím udělat až v září až budu mít ušetřené peníze a budu vědět že ani po tom roce snažení to má cenu do toho jít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
20.1.25 10:41

@Lucie361988 jasně ;) tak držím pěsti, ať to vyjde přirozeně s novým přítelem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
20.1.25 11:40

Ahoj holky. Hlásím se, že jedu domů po odběru folikulů. Zákrok proběhl bez potíží, zatím se cítím dobře. Folikulů bylo 6, z toho 5 vajíček. Tak další dny ukáží více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.25 11:40

@Jane486 děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.