Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jane486 ja dneska byla na krvi - 7 den po KET, a HCG 8… takže si už nedělám naději 😏
@Jane486 to mě mrzí 😔 i já jsem to tak měla minulé po ET. Začala jsem špinit 11.den.
Jsem teď 9. a bojím se toho dne.
Test jsem si dneska dělala. Ukázal mi mini dušíka, ale asi až po půl hodině, tak si naděje nedělám. Když jsem koukala na ty z předešlých dní, tak mají stejného dušíka 😔
@Veve199 zkus ten test ještě třeba pozítří a uvidíš… 🙏🏼 mate jeste nějaký další mrazacky?
@Jane486 ještě máme dva pokusy. Jedno embryo a dvě pospolu, ale jsou to horší kvality.
Nevím, jestli se mi pak chce podstupovat znova IVF.
Ty ještě nějaký máš?
@Veve199 nene mám jen jedno, ale neotestovaný, nepodařilo se otestovat, a to si vložit nenechám, to už to můžu rovnou zkusit přirozeně… tak ze u mě jedině další pokus IVF
A tak jestli ti to nevyjde ted, tak příště určitě 🍀 🍀
@Veve199 no zatím se mi to úplně nerozjelo, ale asi ne… čekám právě, ze se to rozjede do zítra a zavolám do CAR, abych se objednala na kontrolu po MS pak rovnou
@Jane486 ahoj, taky mám ještě jedno, ale testovat se nepodařilo. Doktor nevidí důvod proč do toho nejít.. ale váhám 🫤
@HRgirl tak záleží z jakého důvodu jste testovali, ja jsem prenasecka vážné nemoci, a to je taky důvod proč podstupuji IVF. Takze pro me by to byl risk opravdu velký a stejny jako kdybych to riskla přirozeně. Jinak ja uz zas nešpiním a MS se zatím nerozjela, tak jsem z toho jelen… ale tak ono se to beztak rozjede do zítra 😏
@Veve199 ja blbec ho nemam doma, ale pokud se to nerozjede, zitra si ho hned dojdu koupit a zkusím
@Jane486 Ahoj tak jak to s tebou vypadá? Rozjelo se to? Doufám že ne 🍀
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.