Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, jsem 9.den po KET, je na tom někdo stejně? Jak se cítíte? Bolí Vás břicho, jak kdyby měla přijít menstruace? Mě ano, tak mám docela strach, že ta mrcha přijde ![]()
@Elsa88 Ahoj, já jsem 10 den po KET, ale už vím, že to nevyšlo, 7 den po KET jsem byla na krvi a měla jen necelých 8 jednotek HCG.
Takže něco se dělo, ale málo, čekám na MS. Zkoušela jsi testovat?😇
@HRgirl
Tak to mě mrzí a ty si doma zkoušela předtím testovat?
Dělala jsem si 7my den, tam byl duch.8my den silnější čárka a dneska stejná jako včera. Spíš mě trápí ty bolesti břicha. Jinak mi nic není.
@Elsa88 7 den jsem dělala mamatest, a byla slabá druhá čárka, takže 8 jednotek už ukáže. Ukaž svůj testík, řeknu ti, zda jsem měla stejný nebo slabší. Každopádně ti držím všechny prsty!!❤️
@Elsa88 tobě test moc hezky sílí. Vidím to dobře, já měla čárku slabší.
Jinak já mám za sebou 2 neúspěšný KET, první skončil v 6 tt zamlklým potratem.
Jak to máš ty?;)
@HRgirl
Já jsem teď 1 KET. A mám za sebou dvě mimoděložní těhotenství
Takže doufám a modlím se, aby to vyšlo
![]()
Máš ještě nějakého zmrzlíka? ![]()
@Elsa88 určitě to vyjde, čárku máš parádní ![]()
Mám ještě jedno. Ale pokud nevyjde, půjdu do 2 IVF, a bojovat dál. Nakonec se všechny dočkáme❤️
@Elsa88 píše: Více
Testy máš krásné. A dle toho co čtu, tak bolesti jako na ms jsou takhle v začátku normální, takže tím bych se asi nestresovala. Potichu gratuluji
![]()
@Elsa88 Ahoj, taky jsem dnes 9. den po KET a zatím jsem bez bolestí, jen nafouklá jak balon. Mamatest se zdá, že sílí, tak doufáme, že to tentokrát vyjde (je to náš 3. KET) 😊 všem držím moc palce 🤍
@Micha24
Ahoj, tak to jsme na tom stejně 😍To Ti závidím, že nemáš žádné bolesti. Mě to trošku stresuje. Čárky máš nádherné
Moc držím pěstičky, ať to vyjde, do třetice všeho dobrého🎁Kdy jdeš na kontrolu?
@Elsa88 těmi bolestmi se nestresuj, pokud nejsou velké a k nevydržení, před zjištěním prvního těhu, jsem si pořád říkala, to už asi dostanu, bolí mě břicho přesně jako na MS a nakonec nic a pozitivní test 😀 ono se to tam jen začíná připravovat ![]()
@Elsa88 na krev do Gennetu jedu ve čtvrtek 😊 hlavně se nestresuj a moc děkujeme, také vám držím palce 😊
@Jane486
Děkuji ☺️Nejsou velké, takové menší a občas. Ale vždycky mě to trošku vyleka 🥹
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.