Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, snad nevadí, že se taky přidám. 😊 My budeme podstupovat první IVF cyklus s další ms, takže v únoru. 😊 Tak aspoň budu koukat do té doby jak vám to tu vychází. 😊
Tak holky já zase nic
folík se prý uvolnil dřív a KET tak nemůže proběhnout, posouvá se to zase o další měsíc. Už jsem z toho nešťastná, prvně OHSS a pak když to konečně po pár měsících vypadá dobře, tak to nestihneme ![]()
@Ivet618 to mě mrzí, je to strašný čekání dokola pořád na něco, ale zase lepší za měsíc, aby vše bylo jak má a vyšlo to, než teď a nic by z toho třeba kvůli tomu nebylo ![]()
@Ivet618 Úplně tomu nerozumím. Na ket není třeba folikul a ovulace se dá naplánovat pomocí ovitrelle. Já mám teda let taky odložený a proběhne až za pár měsíců
Zdravím děvčata, pročítala jsem celou diskuzi a jsem taková nesvá z toho 🙈 13.1. jsem byla na KET 5ti denního embryjka, dneska jsem si dělala test a bílo. Většina holek už v tento den má aspoň slabého dušíka a já nic. Ani žádné pobolívání břicha. Měla jste to taky nějaká? Já vím, že se testovat má až 14tý den, ale nedalo mi to.
@Veve199 ahoj, ja bych 7 den ještě neplašila
počkej aspoň do 12 dne od KET a pak uvidíš, břicho bolet nemusí
držím pěsti ![]()
@Jane486 děkuju za podporu 🙏 ☺️
Pročítala jsem konverzaci a ty s testu stále odoláváš? 😀
@Veve199 jojo, objednala jsem se na pátek na krev, to budu 13. den po KET, z testu už mám trochu hrůzu, po dvou pozitivních z minula, kdy z toho stejně bylo prd nakonec, tak asi zajdu rovnou na krev a uvidíme… 🙏🏼 🙏🏼 🙏🏼
Teda pokud mě to do té doby nepřepadne a neotestuji se 😅 ale doma test nemam zatim 😀
Holky, co jste teď aktuálně podstoupili KET
co Vám dělali za vyšetření během přípravy? Dělali Vám aktuální imunologii? odebírají Vám krev na progesteron? Bere někdo Godasal + predison? Díky za zkušenosti.
@Elanna já beru Prednison, krom jiných léků… Jinak krev mi brali jen na moji diagnózu (hodnoty).
@Elanna mně udělali jen ultrazvuk pár dní před Ovulaci. Podle toho jsem si píchla ovitrelle a 5dni po Ovulaci jsem šla na transfer. Od transferu beru 1-0-1 amelgen.
A chodím do Pronatalu v ČB
Ahoj holky, tak se také přidávám, zatím tedy anonymně, mám tu pár známých a zatím nechci aby mě podle přezdívky poznali. Jsem pověrčivá a máme trochu komplikace, tak to nechceme zveřejňovat dříve, než je to nutné. Budu se teda podepisovat jako 🐞.
Dneska jsem byla na kontrole po ovulaci a na nabrání krve na progesteron, ve čtvrtek by mě měl čekat KET. Uz mame z KET dvouleté dítko, tak víceméně vím, co mě čeká 😇 stříkám do předloktí Lenzetto, beru 0-0-1 Amelgen a od KET budu brát půlku Anopyrinu denně. Minulé těhotenství skončilo preeklampsií, od té doby mi něco špatně vychází s imunologií, nějaké fosfolipidy nebo co, kvůli tomu ten anopyrin. Proto se bojíme cokoliv říkat okolí, protože ten antifosfolipový syndrom může způsobovat ztráty těhotenství a tak..
Držím palce všem, co je to teď čeká!
🐞
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.