Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Micha24
Tak kontrolu máme taky stejně. Taky mám ve čtvrtek na 8:30:relaxed:
Moc všem děkuji 🤍
@Elsa88 Super, teď jen vydržet to čekání viď 😊 já jdu ráno v pul 8 na krev a ve 2 si mám pak volat na výsledky, tak už aby to bylo 😍
Holky dejte pak vědět, určitě to budou vysoké hodnoty. Mám radost za Vás! 😇
Ahoj, holky já jsem teď 6. den po transferu a testy mám takové. Chápu, že je brzo ale čekání je šílené. Mám trochu obavy aby to nebyl falešný duch, příznaky nemám vůbec žádné právě.
@Uršula12 Ahojky, taky jsem měla čárky takhle brzo, ale nakonec to nedopadlo, ale určitě u tebe to bude všechno v pořádku ♥️
🐞
Ahoj holky, tak jsem byla ve čtvrtek na KET, vše proběhlo v pořádku, tak teď jsem 3DPT a čekám čekám. Včera se mi spustila strašná rýma, tak mi teče voda z nosu a děsně kýchám 🤦🏼♀️ první den jsem odpočívala a teď pátek a sobota jsme se už procházeli venku a už jsem i uklízela a podobně. Jen se snažím nezvedat dceru a nic těžkého, jinak funguju celkem normálně ☺️ včera mě trochu tahaly vazy dole na břiše a v tříslech, občas něco zacítím, nějaké píchnutí nebo tak, ale těžko odhadovat, je ještě brzy.
@Uršula12 Na šestý den to vypadá super, ja mela při prvním KET hezkou čárku 7DPT, ale mela jsem s dcerou dost vysoké HCG. Lepší bude asi testovat stejným druhem testů, ať je vidět progres ☺️ držím moc palce!
Ahojky holky.
Teď volali z Fertimedu. Další je v super kondici 🤣.
Takže z 5 vajíček jsou 4 embrya 🥳 🍾 🥂
@Uršula12 ahoj, já měla 6 den úplně stejnou, možná malinko silnější. Ale už další den nesílila.
udělej si test zítra a porovnej, jak už psaly, nejlépe stejnou značku testu. Ovitrelle jsi neměla? Držím palce😘
@HRgirl ovitrelle jsem mela 5 dni před transferem. Ten už je pryč. Tak uvidíme zítra ráno.
@HRgirl @Uršula12 ono se to stejně ani podle síly čárky nedá brát… ja po 1 KET 12 den dálnice úplná a stejně nakonec nic, a někdo má slabou a je to vše ok
hlavně ať sílí 🍀 🍀
@Jane486 ano máš pravdu, ale silicí čárka je velmi dobré znamení, a minimálně nám přispěje ke klidnějšímu spánku 😀
@HRgirl to zni dost zajimave, aspon se doktori nenudi hledat co a jak ale chapu ze pro nas to neni nic prijemnyho ![]()
@Elsa88 me pobolivalo bricho od zacatku, chvilkama a pak to zas preslo, parkrat ostra bolest, kdyz pak nebolelo vubec tak jsem byla zas nervozni co se deje proc neboli, pak jsem mela par tydnu uplne klid a ted zas chvilema ms bolesti citim
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.