IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
90
29.5.25 16:00
@Srabek píše: Více

Nedočkavky jsme no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.5.25 16:11

@Levandule_H psala jsem jim v utery, 14 dni po transferu a jsem objednana na kontrolu 10.6. jinak jsem vcera byla na odberech pro hematologii, kam jdu 6.6. na konzultaci, mam Leidenskou mutaci, od vcera picham Clexane
@Srabek ja bych nevydrzela nevedet ani o den dyl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
29.5.25 16:23

@Levandule_H já sem srabek já si raději budu užívat sladkou nevědomost až do posledního okamžiku :mrgreen: @Diem16 to ti dali clexan az teď? Já mutací nemám ale v těhotenství se mi zvyšuje srážlivost krve a flaxiparin mám od začátku stimulace. ale já si ho trošku vydupala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
29.5.25 17:25
@Anonymní píše: Více

Ono je to hodně individuální. Já měla 5200 14.den a byla jsem zase vyděšená, že je to moc :lol:
Důležité je, že to roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.5.25 17:38

@Srabek jj, mela jsem ve zprave, ze clexane az s poz. testem a jeste s? U prvniho transferu jsem taky pichala od zacatku. Myslim, ze doktor rikal neco v tom smeru, ze muze na druhou stranu zvysovat pravdepodobnost krvaceni. Jsem zvedava, co mi reknou na hematologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
29.5.25 18:20

@Lucinta Tak treba zjistim, ze za moji neplodnost muzou houby :D Ja teda brala jinou kombinaci na imunitu a pri snaze o otehotneni mi lekar (klasicke mediciny + TČM) rekl: vsechno vysadit a nechat prave jen Reishi v mensich davkach. V CARu mi to taky posvetili. Na imunologii jdu z 14 dni, tak se urcite poptam. Diky za nazor a upozorneni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
29.5.25 19:05

@Diem16 no jako něco na tom je když sem s malou 3 první měsíce krvacela. na druhou stranu bez clexanu sem potratila v 11tt a měla kolem plodu strašně srazenin takže sem teď chtěla bejt zapečená jako s malou. ale je pravda že kdybych nedupala taky bych ho dostala až dyl ale navíc mám taky něco jiného než ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.5.25 19:07

Holky a už jste zkoušeli testovat za jeden den ráno i večer? Vím že by mělo ráno, ale jestli je to nejakej rozdíl :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.5.25 19:08
@NikiK22 píše: Více

To snad nebude kvůli houbám, to tim říct samozřejmě nechci, ale vím, že jsme tohle řešili poměrně často :roll:, je možné, že se něco změnilo za 10 let, ale předpokládám, že účinky zůstaly stejné :andel:.
Každopádně určitě bych to řešila s imunologem, my jsme nedoporučovali už od snahy, protože se nedoporučuje ani v těhotenství… právě kvůli tomu, že ovlivňuje hormonální hladiny.
Ať tak jako tak, v nějakém případě se naopak doporučuje, ale už nevím při jaké alergii, i kdybys mě zabila, nepovím… Třeba to naopak ve Tvém případě a podle Tvých výsledků mělo pomoci.
Jinak na medicinální houby dopustit nedám, at v podobě betaglukanu, imunoglukanu, nebo Reishi, mimo snahu o miminko skutečně nezmam nic lepšího a také jsem příznivcem a manžela dopuju xty rok, sebe drive taky a choroby se nám vyhýbaly, takže pozitivní účinky určitě má 🙏🏼.
Moc držím palce :kytka:

Příspěvek upraven 29.05.25 v 19:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.5.25 19:15
@Aandul píše: Více

Ja jo, mela jsem u male testy silnější večer, než ráno :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.5.25 19:19

@Lucinta tyjo, koukám že 7 dpt ještě skoro nic nebylo vidět, tys jich teda udělala :D tak já třeba počkám ještě do zítra:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.5.25 20:15
@Aandul píše: Více

Tak to ještě nejsou všechny, ještě jsem si dělala další do kontroly krve, mě se tomu po těch letech nechtělo věřit a ty testy mě prostě utvrzovaly a uklidňovaly 😇. Každá to mame jinak… Budu držet palce a dej pak urcite vědět. 🍀 🤞🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.25 21:53
@ol030124 píše: Více

Ty jo, tolik 😁 to máš pravdu, důležité, že to roste.

• Citovat
  • Upravit
46
29.5.25 22:10

@Srabek taky to beru seriozne a na hematologii jsem se objednala driv nez na kontrolu do CARu. Tak hodne stesti🍀
@Aandul @Lucinta taky jsem tym silnejsi vecer, ale rozhodne ne takovy systematik jako Lucinta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.5.25 22:56
@Diem16 píše: Více

Hi hi, jsi mě pobavila, já si to pak schovávala a udělala jsem z toho takovou “knížečku” na památku a nakreslila na něj miminko… pak jsem ukázala své mamince a rodině :andel:.
Vic nez o system šlo hlavně o to, ze jsem tomu nemohla uvěřit a tak jsem testovala jako blba, protože jsem pořád čekala kdy se to pototo… a ono ne… :lol:
Nakonec z toho vznikla celkem hezká památka 😇. Sofinka to má vložené ve své pamětní knížce… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.