Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Mě to bolí dost ale pořád to není na to abych si brala prášek tak je to asi dobrý
Já to vydržela pokaždé. Já mám takovéj strach testovat že se mi do toho kolikrát nechce ani ten 16. Den
![]()
@Lucinta píše: Více
Ahoj, určitě tě neodsoudíme. Je v pořádku tohle cítit. Procházíš náročným obdobím a tohle dokáže člověka sejmout. Taky mám takovou známou. Snažili se 4 měsíce a bombardovala mě zprávama, že je zničená apod. 5. měsíc se jí podařilo otěhotnět přirozeně. Celé těhotenství si mi stěžovala, jak je to náročné a že víckrát nikdy… Po porodu se sama rozhodla nekojit, aby na ní malá nebyla tolik závislá a ona mohla trajdat po venku. Taky se mi na to těžce koukalo když nám to s manželem nešlo. Ale snažila jsem se soustředit hlavně na nás… Jí vypustit.
@Srabek píše: Více
Jé ty taky šiješ?
Já mám 2 roky schovanou látku na ušití plenkovníku. Tenkrát jsem ho šila kamarádkám a když jsem vybírala látky, tak mi tahle vyloženě padla do oka. Schovala jsem si jí, že třeba jednou přijde řada i na mě. ![]()
@Levandule_H já začala síť na mateřský a od ty doby jsem se do toho tak zamilovala že bez toho nedokážu existovat. A malá to miluje siju ji úplně všechno a teď si už občas i řekne co by chtěla. Je to úžasnéj koníček
@Srabek píše: Více
Já začala v době covidu. Začalo to šitím tašek, polštářků, podtácků. Teď už si na sebe šiju oblečení a moc se těším až jednou ušiju něco pro naše miminko. Jen nemám zatím odvahu s tím začínat. Dneska jsem volala do centra. V úterý jdu na krev a 11.6. na první ultrazvuk. Tou dobou bych měla být 7. týden. Tak snad to bude v pořádku.
@Levandule_H já žasnu až tak ve 3 měsíci zatk. Si to jen dávám dohromady v hlavě jako plán
jee už abych byla žáky tak daleko
Ahoj tak co jak to u tebe vypadá? Ustanovení to? Myslím na tebe ![]()
@Srabek
Ahoj, no včera jsem mela krev rano a během dne zase jen hnědé špinění
.
Dnes zatim jen hnědé a slabé, tak uvidíme během dne.
Dekuji, ze na mě myslíš ![]()
Poslu sem fotky testu.
Jen jsem tedy tu fotku s vice testama musela upravit, sby neco bylo videt. Na oko to videt nejde vubec, proti světlu uz maličko.
Horní 4 dny po KET ranní moc
Dalsi 5 dni p oket z druhé moči
Další 5 dni pí KET odpoledne
Další včera rano a dalsi byl odpoledne
A fotka s jedním testem je dnes z ranní moči 7 dni po KET. Ten je vidět i okem.
Ahoj, to vypada docela nadejne ![]()
Asi nidacni krvaceni? Drzim pesti, at brzo ustane a carka sili ![]()
@Diem16
Ahoj, děkuji ![]()
Byla bych šťastná, kdyby to vyšlo
. Kezby, modlím se ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ok, děkuji, na stránkách mají testovat za 14 až 16 dní..Zaujalo mě to, takto pozdě to slyším poprvé, on to málokdo vydrží i těch 14 dní 😊 Tak hodně štěstí