Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Já to vidím pozitivně, zřejmě nidace, ja mám vždy i v propouštěcich papírech po Ketu, ze zhruba 5-7 dní po Ketu může dojít ke špinění, nebo zakrváceni a že se jedná o nidaci…
Takže bych se přikláněla k tomu, že se mimi zavrtává a bude jen pěkná potvůrka, co maminku straší
🍀. Navíc Ti testík poskočil s to je vždy dobré znamení 🍀 🙏🏼. Držím palce ![]()
@Lucinta
Snad ano, já doufám, bojim se ale modlím se
. Dekuji za uklidnění. ![]()
To moc ráda čtu
tak zítra ať je zase o něco lépe. Já sem dnes nějaký 4.den a přestává mě bolet břicho ale upřímně sem si asi spíš konečně došla na zachod ale ty prsa mě asi co nevidět zabijou ![]()
@Srabek
Snad to dopadne ![]()
Držím moc palce
me břicho boli hned od KETu, občas vice, občas méně. Dávej info, až budeš testovat. ![]()
@Srabek
Tolik? Ahaa
nebudeš testovat drive? Js mam tedy v papírech psáno, test po 14 dnech a odběry krve.
Zaprvé se trošku bojím a chci si užít blazenou nevědomost a za druhý mě to ušetří spousta nervů nebudu třeba i zbytecne plasit že je negativní, nebudu se nervovat jestli sílí, nebo se zbytečně radovat kdyby to bylo třeba biochemko. Ale jako to víš že občas nutkání mám kord když mi teď zlobí i žaludek
@Srabek
To chápu. Ja kdybych nezavála špinit, tak ho také nedělám. Chci vědět na čem jsem, kdyz spinim. Jinak u syna jsem prvni test dělala, az 12.den prave kvůli předchozímu testování brzy, u kterého bylo biochemko.
Budu držet palce ![]()
Ja měla 3× zt a ty nervy tak se aspoň před tím testem nervová nechci
Ahojky, tak už mám termín KETu v pátek jdu na to
. Jsem nervozní i se těším zároveň. Vydupala jsem si ty odběry na progesteron, tak jsem zvědavá. Dr mi napsala amelgen na zavádění 2× denně, chtěla jsem se zeptat jestli se ty čípky zavádí i v den toho transferu? Přeju pohodovou nedeli. ![]()
@Srabek
Tomu rozumím
. Tak dej vědět, až bude termín testování. ![]()
@Holly_polly
Držím palce ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.